Ay canim ya aynen bosver moralini bozmaannemlerdeyim şuan Adem aradı çay demle dedi.demledim.azsonra aradı hazırlama bişi dedi.görümcem kv gelmiş.eşim için hazırlık yapmışlar.oraya gidecekmiş.benim için hepsi bitmiştir.Türkiyemin böyle zamanlarında cahillerle uğraşamam
tesekkur ederiz teyzesi:)oy oy fıstığım ya.hayal etti onu o şekilde.
olabilir canım ağrıyla nasıl basedeceklerini bilmiyorlar.masallah ece konusuyor bi sorsan belki ağrıyan yerini söyler sanaNedensiz aglama krizine girdi memede bile agliyor kizlar agrisimi var acaba disten dolayi olabilirmi
Canim sordum ama o kadar cok agladi ki beni dinlemedi bileolabilir canım ağrıyla nasıl basedeceklerini bilmiyorlar.masallah ece konusuyor bi sorsan belki ağrıyan yerini söyler sana
Calpol ver istersen canimNedensiz aglama krizine girdi memede bile agliyor kizlar agrisimi var acaba disten dolayi olabilirmi
Evet bende gordum ya cok zor zaten buyuttukleri cocugu vermek istemiyorlar ama digerinide istiyorlardi Allah yardimcilari olsun kendimi onlarin yerine koyunca islerinin ne kadar zor oldigunu anliyorumHaberlerde çok enteresan birşey izledim gordunuz mu esmer ailenin sarisin cocugu olmus suphelenmis ama hastane yetkilileri kale almamis sonra diğer aile aldatma suphesinden boşanma noktasina gelmis onlar da sarisinlarmis adam cocuklarini dna testine goturmus buyuk kizi kendinin cikmis ama oglanla dnalar uymamis o hastanede ayni gun doğum yapan herkesten ornek almislar gerçek ortaya cikmis simdi napacaklarini bilmiyorlarmis ne acayip bi durum dimi yaa çok zor biri 3 yillik evladin digeri kanin canin Allah muhafaza...
senin kiz sessz anlasilan. O isleride benm kizm yapiyo bi cockla yanyana gelsn sarilmaktan bogcak nerdeyse.Bugun yengem annem ve kardesimin esi bendeydi. Yemek yedik yengemin kucuk kizi (3 e gidiyor) elif ile oynuyor du bi baktım elif surekli miz miz yanima geliyo dizlerime falan sariliyo meger kiz elifi ben yokken sevecem diye biraz Sıkıştırmis bende kızdım sonrasında biraz duzeldi sandim baktım olmuyor elifi aldım uyuttum.
Ben kizim sosyallessin istiyorum ama bu çocuklarla boyle olmasini da istemiyorum elif cok rahatsiz oldu bugün.
Bazen zorluyorm genelde ben basariyorm ama az yiyo. Bugn hic zorlamadim sabah ekmegi yumrtaya batrdm yedi bikac parca bide koskanin super ikili pekmezi var onu alip kendi skiyo agzina. Azckta labne okdr. Snra sut icti bikac saat snra. Bidhada agzna bisey surmedi oglen corba verdm istemedi. İsrar etmedm. Aksam ustu yemek hazirliyodm mutfakta yanmdaydi .yemek istiyorum dedi. Hemen koydum onune kizarttgm patateslerden bide bulgur pilavi baktm yiyo bundan snra zorlamicam umarim basaririrmYeme konusunda hic zorlamiyorum ama eskiye gore bariz bir sekilde az yiyor. Eskiden her sabah 1 haslanmis yumurta 1 c bardagi bitki cayi + zeytin yogurt vs yerdi. Simdi sabahlari iki lokma yesin ucuncuyu istemiyor. Diger ogunlerimizde cok farkli degil malesef. Siz zorluyor musunuz yesin diye, basarili oluyor musunuz?
Bana da kucuk oglum kucukken yani 2 yasinda falandi komsu gelmisti iki cocugu vardi biri kiz digeri erkek kiz buyuktu biz mutfaktayken oglumu korkutmuslar oglum sonra soyledi cocuklari gorunce kizdim ondan sonra hep dikkat ettim baska cocuklarla yalniz birakmadimBugun yengem annem ve kardesimin esi bendeydi. Yemek yedik yengemin kucuk kizi (3 e gidiyor) elif ile oynuyor du bi baktım elif surekli miz miz yanima geliyo dizlerime falan sariliyo meger kiz elifi ben yokken sevecem diye biraz Sıkıştırmis bende kızdım sonrasında biraz duzeldi sandim baktım olmuyor elifi aldım uyuttum.
Ben kizim sosyallessin istiyorum ama bu çocuklarla boyle olmasini da istemiyorum elif cok rahatsiz oldu bugün.
Canim simdi sakinlesti ama uyumadan vercem cani aciyor belliCalpol ver istersen canim
Gecmis olsun canim cabuk atlatirsiniz insallah Ecenin de burnu tikandiBenim oglanda hasta kizlar. Dun dra gittik larenjit olmus yine balgamida varbuhara tekrar basladik suan uyuyor ama rahat degil. Uzun zamandir tartmiyordum hâlâ 12 kiloymus boyuda 89 cm.
canim ben kahvaltida zorlasamda yemiyor ama hergun bir yumurta yediriyorum birkac zeytin yiyiyor o kadar diger ogunlerde biraz zorluyorum yoksa cok az yiyiyor ama cok istahsiz oldugu donemde zorlayinca da yemiyorYeme konusunda hic zorlamiyorum ama eskiye gore bariz bir sekilde az yiyor. Eskiden her sabah 1 haslanmis yumurta 1 c bardagi bitki cayi + zeytin yogurt vs yerdi. Simdi sabahlari iki lokma yesin ucuncuyu istemiyor. Diger ogunlerimizde cok farkli degil malesef. Siz zorluyor musunuz yesin diye, basarili oluyor musunuz?
Ben toptancıdan aldım hiçbir markette yok bulunca stokluyorumKizlar prima 5+ yi nerden aliyosunz hicbiyerde bulamiyorm
Sağlıkla huzurla oturun canımÇok şükür taşındık yerleştik canım. Ama baya yorulduk
Çok geçmiş olsun canım inşaallah duzelmiştirBen de bu saat oldu hala uyumadım. Çok huzursuzdu tüm gece döndü imledi burnunu çekti öksürdübi de sürekli üzerini açıyordu ben topluyordum derken sabah olmuş bi gram uyumadım
çok geçmiş olsun canım. Çabucak iyilessin inşallahBenim oglanda hasta kizlar. Dun dra gittik larenjit olmus yine balgamida varbuhara tekrar basladik suan uyuyor ama rahat degil. Uzun zamandir tartmiyordum hâlâ 12 kiloymus boyuda 89 cm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?