2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ay canim ya aynen bosver moralini bozma
oy oy fıstığım ya.hayal etti onu o şekilde.
tesekkur ederiz teyzesi:)

Haberlerde çok enteresan birşey izledim gordunuz mu esmer ailenin sarisin cocugu olmus suphelenmis ama hastane yetkilileri kale almamis sonra diğer aile aldatma suphesinden boşanma noktasina gelmis onlar da sarisinlarmis adam cocuklarini dna testine goturmus buyuk kizi kendinin cikmis ama oglanla dnalar uymamis o hastanede ayni gun doğum yapan herkesten ornek almislar gerçek ortaya cikmis simdi napacaklarini bilmiyorlarmis ne acayip bi durum dimi yaa çok zor biri 3 yillik evladin digeri kanin canin Allah muhafaza...

olabilir canım ağrıyla nasıl basedeceklerini bilmiyorlar.masallah ece konusuyor bi sorsan belki ağrıyan yerini söyler sana
Canim sordum ama o kadar cok agladi ki beni dinlemedi bile sonra ayran verdim seviyor ayrani onu icerken sakinlesti ama kopek disinin biri patlamis digerlerini goremedim gostermedi

Bugun yengem annem ve kardesimin esi bendeydi. Yemek yedik yengemin kucuk kizi (3 e gidiyor) elif ile oynuyor du bi baktım elif surekli miz miz yanima geliyo dizlerime falan sariliyo meger kiz elifi ben yokken sevecem diye biraz Sıkıştırmis bende kızdım sonrasında biraz duzeldi sandim baktım olmuyor elifi aldım uyuttum.
Ben kizim sosyallessin istiyorum ama bu çocuklarla boyle olmasini da istemiyorum elif cok rahatsiz oldu bugün.

Son düzenleme:
@aysenazim senin gorumcen ben olmalıydim.
bugun 6 aylik gelinimize bebek resimli tişört aldim hediye ettim nasil mutlu oldu ihtiyacim vardi dedi. Tahmin etmistim geçenlerde çünkü dar giyiniyirdu rahat edemiyordu maddi durumlari da iyi degil.
Gelinlerimizle en ufak bi sorun yaşamadım hep iyi bi gorumce olmaya calistim sanirim basardim

Bugun ellif bisey yemedi haliyle bezi hep temiz kaldı noldu yine anlamadim istahi hic yok

Benim oglanda hasta kizlar. Dun dra gittik larenjit olmus yine balgamida var buhara tekrar basladik suan uyuyor ama rahat degil. Uzun zamandir tartmiyordum hâlâ 12 kiloymus boyuda 89 cm.

Yeme konusunda hic zorlamiyorum ama eskiye gore bariz bir sekilde az yiyor. Eskiden her sabah 1 haslanmis yumurta 1 c bardagi bitki cayi + zeytin yogurt vs yerdi. Simdi sabahlari iki lokma yesin ucuncuyu istemiyor. Diger ogunlerimizde cok farkli degil malesef. Siz zorluyor musunuz yesin diye, basarili oluyor musunuz?

Evet bende gordum ya cok zor zaten buyuttukleri cocugu vermek istemiyorlar ama digerinide istiyorlardi Allah yardimcilari olsun kendimi onlarin yerine koyunca islerinin ne kadar zor oldigunu anliyorum

senin kiz sessz anlasilan. O isleride benm kizm yapiyo bi cockla yanyana gelsn sarilmaktan bogcak nerdeyse.

Bazen zorluyorm genelde ben basariyorm ama az yiyo. Bugn hic zorlamadim sabah ekmegi yumrtaya batrdm yedi bikac parca bide koskanin super ikili pekmezi var onu alip kendi skiyo agzina. Azckta labne okdr. Snra sut icti bikac saat snra. Bidhada agzna bisey surmedi oglen corba verdm istemedi. İsrar etmedm. Aksam ustu yemek hazirliyodm mutfakta yanmdaydi .yemek istiyorum dedi. Hemen koydum onune kizarttgm patateslerden bide bulgur pilavi baktm yiyo bundan snra zorlamicam umarim basaririrm

Bana da kucuk oglum kucukken yani 2 yasinda falandi komsu gelmisti iki cocugu vardi biri kiz digeri erkek kiz buyuktu biz mutfaktayken oglumu korkutmuslar oglum sonra soyledi cocuklari gorunce kizdim ondan sonra hep dikkat ettim baska cocuklarla yalniz birakmadim
Calpol ver istersen canim
Canim simdi sakinlesti ama uyumadan vercem cani aciyor belli
Benim oglanda hasta kizlar. Dun dra gittik larenjit olmus yine balgamida var buhara tekrar basladik suan uyuyor ama rahat degil. Uzun zamandir tartmiyordum hâlâ 12 kiloymus boyuda 89 cm.
Gecmis olsun canim cabuk atlatirsiniz insallah Ecenin de burnu tikandi
canim ben kahvaltida zorlasamda yemiyor ama hergun bir yumurta yediriyorum birkac zeytin yiyiyor o kadar diger ogunlerde biraz zorluyorum yoksa cok az yiyiyor ama cok istahsiz oldugu donemde zorlayinca da yemiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
çok geçmiş olsun canım. Çabucak iyilessin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…