2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eki Görüntüle 1798515 Kızlar arenin kafasında böyle bi yara çıktı. Sizce dr götürmem gerekli mi ? Eşim çok panik yaptı ama nedense ben çok rahatım..
canim gecmis olsun onemli bisey yoktur umarim

Boyle insanlar icin en iyisi. Cok sukur beni cagirmiyolarda muhattap olmak zorunda kalmiyorum demek galiba. Terbiyesizlik resmen
Buyuk cocuklar biraz kucukleri ezebiliyolar. Farkinda degillerdir belkidecogu. Bu gun kuzenimin 7 ay buyuk kizida gokceyi cildirtti resmen. Oyun saniyo ama cocugum cidden agliyo korkuyo. Yalniz birakmiyorum mumkun mertebe. Sosyalessin derken baska baska dert cikiyo.
Benim oglanda hasta kizlar. Dun dra gittik larenjit olmus yine balgamida var buhara tekrar basladik suan uyuyor ama rahat degil. Uzun zamandir tartmiyordum hâlâ 12 kiloymus boyuda 89 cm.
gecmis olsun canim cabuk iyilesir insallah

Canim ben boyke oldugunu hic tahmin etmemistim. Ben yemek cay ile ugrasmaktan farkinda olmadim sonra farkettim kiz bi de 8 yasinda hani ablalik yapar zannettim yanilmisim. Bundan sonra benden senin gibi yapacm asla yalniz birakmayacam

Benim oglanda hasta kizlar. Dun dra gittik larenjit olmus yine balgamida var buhara tekrar basladik suan uyuyor ama rahat degil. Uzun zamandir tartmiyordum hâlâ 12 kiloymus boyuda 89 cm.
Gecmis olsun canım hastalik olunca istahi kesiliyor bence zorlama yemege ihtiyac duymuyor belli ki. Iyilessin belki istahi da duzelir

Geçenlerde is arkadaşım oturmaya gelmisti o da haziran 2014 annesi. Oynarken cadilik yapıp üstüne üstüne giden benim kızımdi. Bugun tam tersi oldu çünkü 8 yasinda koca kiz. Bundan sonra kızımı yalniz bırakmam artik tecrube edindim

Canim ben boyke oldugunu hic tahmin etmemistim. Ben yemek cay ile ugrasmaktan farkinda olmadim sonra farkettim kiz bi de 8 yasinda hani ablalik yapar zannettim yanilmisim. Bundan sonra benden senin gibi yapacm asla yalniz birakmayacam
Yani canim buyukmus gercekten nereden bileceksin oyle olacagini misafirde olunca telasli oluyor insan iste benim komsumun kizi da o kadardi kucugude oglumdan bir yas buyuktu ama abileri eceye oyle yapmiyor cok sukur kucuk oglum arada kizdiriyor o da kiskancliktan yapiyor mudahele ediyorum o zamanda

Kızlar kırısiklik icin dün aktara guttim nar cekirdegi yagi önerdi bende aldım deneyecem kaz ayakları için

tahriş olmuş gibi gözüküyo.acaba çıtçıt falan mı yaptı.yarına kadar düzelme gözükmezse götür bence
Arenin yüne alerjisi var geçen kazak giydirmiştim o bile yapmış olabilir. Pztesi götürcem inş.
Allah yardım etsin gerçekten çok zor bi durum. Benim kadın doğumcumla bi tanıdıgım arkadaş o anlattı geçen. Biri gelmiş muayaneye evli bi bayan. Hamileymiş. Benim doktora demiş ki hamileyim ama çocuk eşimden değil sevgilimden. Sevgilim de zenci. Bu çocuk dünyaya nasıl gelecek diye sormuş. Dr de bilemiyorum melez bile doğabilir demiş. Şimdi heycanla çocuğun dünyaya gelmesini bekliyoruz.

Çok geçmiş olsn. Hasta diye iştahı yoktur bence. Kilosuda gayet güzel. Almıyor diye üzülme.
Sağol cnm..
Kızlar kırısiklik icin dün aktara guttim nar cekirdegi yagi önerdi bende aldım deneyecem kaz ayakları için
Dene de sonra gelişmeleri bize aktar. Memnun kalırsan alayım bende :)

Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederiz teyzoslar :)
Ses tonu iyi ama öksürüğü daha da artti
Istahi, hastaliktan oncede boyleydi insallah geçicidir.
Birde asiri sinirli oldu kizlar gecenlerde cok korkuyor dedim ya onu atlattik biraz simdide asiri sinirli, herseye agliyor sinirleniyor elinde ne varsa isiriyor yada beni isiriyor tirnaklarini geciriyor sacimi yoluyor, dis mi cikaracak acaba diyorum arkadaki 4 azi kaldi ama bi kabariklik falanda yok. Dr da birsey demedi dis icin.

Kizlar emzirmeyi ne zaman kesmeyi dusunuyorsunuz ben cok yoruldum artik gunduz uykusunda bile kalkip emip tekrar yatiyor canimida acitiyor artik keseyim diyorum esimde 2 yasina ne kaldi sabret diyor yani bana destek degil siz ne zaman kesmeyi dusunuyorsunuz ve nasil keseceksiniz

Geçmiş olsun canım. Gökçede sinirli şu aralar. Dövüyor beni

Valla 4.5 aylıkken kendi bıraktığı için bişey diyemem ama emse benim esimde kıyamazdı sanırım.

Kızlar gökçeye bundan aldık. İnternette görmüştüm havalar ısınınca alayım diyordum ama markette görünce aldık gökçe çok sevdi kaka diyip oturuyor İnşallah çabuk öğrenir.

Eklentiler

• 54586503339997836727.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar gökçeye bundan aldık. İnternette görmüştüm havalar ısınınca alayım diyordum ama markette görünce aldık gökçe çok sevdi kaka diyip oturuyor İnşallah çabuk öğrenir.
Bizde de aynısından var salonda duruo arads çiş diye gidip oturuyo arada oturak olarak kullanıyo :)

Biranda kesmek doğru değil zaten azaltabilir sin canım ama öğünlerini siklastirabilirsen o istemedikçe verme kesinlikle gece de biberonla süt ısıt yatağında bulunsun önce onu teklif et istemezse emzir böyle böyle azalırsa işin kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…