- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
aynen bazende kakasını beze yapıyo gidiyo açıyo oturuyo :)Ben ucuzlardan aldm bitane evin ortasnda duruyo bizmde :) giyinik oturuyo bizmki :)
müzikli mi biz 50-70 civarı bişeydi galiba aldığımızda ablam doğumgününde almıştıBurda yerel bi marketten aldık 27 liraya aldık canım. N11'de de var canim. Aynı model marka marka fiyati değişiyor n11 de.
Canim bende ayni durumdayim gece yan yatmaktan sabah kalkinca bir tarafim tutmuyor daha bu sabah esime soyledim yoruldum diye ecenin kopek disleri cikiyor simdi onlar ciksin ondan sonra kescem iki yasini beklemeyecegim zaten beklersem ramazana gelecek o cok daha zor olur benim icin bende once gunduz azaltip daha sonra gunduz birakip bir sure gece emzirmeye devam edip sonrada geceyi biraktirmayi dusunuyorumKizlar emzirmeyi ne zaman kesmeyi dusunuyorsunuz ben cok yoruldum artik gunduz uykusunda bile kalkip emip tekrar yatiyor canimida acitiyor artik keseyim diyorum esimde 2 yasina ne kaldi sabret diyor yani bana destek degil siz ne zaman kesmeyi dusunuyorsunuz ve nasil keseceksiniz
Müzikli canım.aynen bazende kakasını beze yapıyo gidiyo açıyo oturuyo :)
müzikli mi biz 50-70 civarı bişeydi galiba aldığımızda ablam doğumgününde almıştı
Cok guzel canim insallah hemen ogrenir Gokcecik bende internetten alcam karar veremedim hangisini alacagima kesin olarak bakip karar vercem artikMüzikli canım.
ben 2 yasa kadar kesin beklemeyi dusunuyorum sonrasi allah kerim. Ama beyza daha sik emiyo daha duskun senidr yoruyo belli ki. Keske azaltabilsr biraz. Mavibebegim var ya instagramda maviyi biraktirma oykusunu yazmisti blogunda. Beyza gibi cok duskunmus o da. Drnk gelmediysen bi bak istersen canimKizlar emzirmeyi ne zaman kesmeyi dusunuyorsunuz ben cok yoruldum artik gunduz uykusunda bile kalkip emip tekrar yatiyor canimida acitiyor artik keseyim diyorum esimde 2 yasina ne kaldi sabret diyor yani bana destek degil siz ne zaman kesmeyi dusunuyorsunuz ve nasil keseceksiniz
ay masallah hevrsli nr guxel. bizde de aynisi var :) esime muziksiz ucuz bisey al demistim. Hem ucuz hem muzikli diye bunu almis.Kızlar gökçeye bundan aldık. İnternette görmüştüm havalar ısınınca alayım diyordum ama markette görünce aldık gökçe çok sevdi kaka diyip oturuyorİnşallah çabuk öğrenir.
Onada baktim canim ama beyzaninki tamamen uykuyla bagdasmis halde uyku diyince direk meme geliyo aklina ve uyanip uyanip surekli emmek istiyor buda beni cok yoruyor mesela bugün ogle uykusuna 1 saat kadar yatti bu 1 saat icindede 3 kere uyandi emip tekrar yatti uyku disinda pek aklina gelmiyo ne yapicam bilmiyorumben 2 yasa kadar kesin beklemeyi dusunuyorum sonrasi allah kerim. Ama beyza daha sik emiyo daha duskun senidr yoruyo belli ki. Keske azaltabilsr biraz. Mavibebegim var ya instagramda maviyi biraktirma oykusunu yazmisti blogunda. Beyza gibi cok duskunmus o da. Drnk gelmediysen bi bak istersen canim
ay masallah hevrsli nr guxel. bizde de aynisi var :) esime muziksiz ucuz bisey al demistim. Hem ucuz hem muzikli diye bunu almis.
Gokce oturmayi kesinlikle reddediyo. Bebegin cis yapsin diyorum hayir diye bagirip onuda kaldiriyo. E ben cis yapayim bari dedim oturdum beni de kaldirdi
Simdilik oturma odasinda acikta tutuyorum brlki hrvrslenir diyr. Arada gidip kapagini avip kapatiyo muxik calsin diye o kadar
anladim canim. Bi insallah dusundugumuzden kolay olur.Onada baktim canim ama beyzaninki tamamen uykuyla bagdasmis halde uyku diyince direk meme geliyo aklina ve uyanip uyanip surekli emmek istiyor buda beni cok yoruyor mesela bugün ogle uykusuna 1 saat kadar yatti bu 1 saat icindede 3 kere uyandi emip tekrar yatti uyku disinda pek aklina gelmiyo ne yapicam bilmiyorum
bu gun kuzenimle cocuklari aldik emziriyoruz. Kuzenim bana bakip bakip guluyo. Cok komiksiniz diye. Aynaya bi baktim onun kucaginda 8 aylik bebek gayey normal bi manzara emziriyo. yaninda ben kocaman cocugu emziriyorum. O kadar garip geldi ki. Ama bayiliyorum emzirmeye ya. Onun o meme demesi. Emmesi. Emdikten sonra meme bitti kapat diyip kapatmasi. Emzirirken sacma sapan istekleri. En huzurlu oldugumuz an resmen. Nasil isteyecegim gercekten gonulden birakmayi hic bilmiyorumMiranın emme arzusu beni gördüğü her anla ilgili..açken tokken uykusu gelince yeni uyanınca ağlayınca gülünce..
Bizimki çok sancılı olucak biliyorum..şimdi büyüdün diyorum gel oyun oynayalım diyorum kesinlikle kanmıyor..
Birşey sürmeyi düşünmüyorum..anlatarak azaltarak..ama yinede küstürmeden birazda kendi istemeli diyorum..
Şuan bende hazır değilim hatta miradan daha fazla hazır değilim..yoruluyorum bazen of puf yapıyorum ama o anlar çok kıymetli çok özel..
Ay şimdi emzirmeyide romantizme bağlarsam durumun vahametini anlarsınız zaten..
Allah yardımcımız olsun kolaylık versin
Kizlar emzirmeyi ne zaman kesmeyi dusunuyorsunuz ben cok yoruldum artik gunduz uykusunda bile kalkip emip tekrar yatiyor canimida acitiyor artik keseyim diyorum esimde 2 yasina ne kaldi sabret diyor yani bana destek degil siz ne zaman kesmeyi dusunuyorsunuz ve nasil keseceksiniz
Kızlar birimde en büyük meselemiz bu Erva da aşırı düşkün Nasıl bırakmaz blmyrm gündüz 4-5 gece 3-4 aç tok farketmiyo emmek istedimi boşta kaldimi memeee.. Ve artk ben de çok yoruldum skldm minnakcm senin kdr istekli olmayı isterdim ama yok..başka turlu bi uyuma sekli zaten yok uyku meme ikili başka kmse uyutamaz uyumaz henüz araştırmalara başlamadım ama mayısta kesmeyi düşünüyorum haziran bası ramazan biraz zorluyo emzirirkenMiranın emme arzusu beni gördüğü her anla ilgili..açken tokken uykusu gelince yeni uyanınca ağlayınca gülünce..
Bizimki çok sancılı olucak biliyorum..şimdi büyüdün diyorum gel oyun oynayalım diyorum kesinlikle kanmıyor..
Birşey sürmeyi düşünmüyorum..anlatarak azaltarak..ama yinede küstürmeden birazda kendi istemeli diyorum..
Şuan bende hazır değilim hatta miradan daha fazla hazır değilim..yoruluyorum bazen of puf yapıyorum ama o anlar çok kıymetli çok özel..
Ay şimdi emzirmeyide romantizme bağlarsam durumun vahametini anlarsınız zaten..
Allah yardımcımız olsun kolaylık versin
Bende senin gibiyim canim keske istekli olabilseydim bende ama cok yoruluyorum bir an bile beni birakmiyor cok bunaliyorum bazen ve bu durum beni geriyor zaman zaman birakinca benim icin daha iyi olacagini dusunuyorum zaten ece nisanin ikisinde 22 aylik olacak benim biraktirmam 22,5-23 aylik olana kadar bulur cunku kopek disleri cikiyor bir aya kadar tamamlanir diye dusunuyorumKızlar birimde en büyük meselemiz bu Erva da aşırı düşkün Nasıl bırakmaz blmyrm gündüz 4-5 gece 3-4 aç tok farketmiyo emmek istedimi boşta kaldimi memeee.. Ve artk ben de çok yoruldum skldm minnakcm senin kdr istekli olmayı isterdim ama yok..başka turlu bi uyuma sekli zaten yok uyku meme ikili başka kmse uyutamaz uyumaz henüz araştırmalara başlamadım ama mayısta kesmeyi düşünüyorum haziran bası ramazan biraz zorluyo emzirirken
günaydın kızlar mutlu haftalar olsun
bugün çekiliş günü değil mi@yaz yagmuru senin durum belli oldumu katılabilecek misin? Yarenhelin ile görüştüm bu kez katılamayacakmış. Listeye @kmltm yazmıştık ama bayadır yok tekrar sormak gerekir mi?
bir de çekilişi kim yapacak?
Canim bende bu kez katilamayacagimgünaydın kızlar mutlu haftalar olsun
bugün çekiliş günü değil mi@yaz yagmuru senin durum belli oldumu katılabilecek misin? Yarenhelin ile görüştüm bu kez katılamayacakmış. Listeye @kmltm yazmıştık ama bayadır yok tekrar sormak gerekir mi?
aa tühCanim bende bu kez katilamayacagim
Bende katilamicam ben yapabilirim cekilisi isterseniz baska secenek yoksa tabigünaydın kızlar mutlu haftalar olsun
Çekiliş sonrası lojistik desteğini de esirgemezsen neden olmasın olabilir tabiBende katilamicam ben yapabilirim cekilisi isterseniz baska secenek yoksa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?