2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben azalttım hamile olduğum için 2 ay kadar erken keseceğim şunu farkettim ki emdikçe süt artıyor ve sütün kokusunu alıyor bu canavarlaremmek isteyeceğini önceden tahmin edip sevdiği yiyeceklerle oyalayabilirsem emmeyi geciktirdim süt de gitgide azaldı istek de azaldı doğal olarak şimdi gündüz 2 gece 1 kere emiyor biberonu pek sevmedi ama yardımı oldu yanı birazcık

Ben ucuzlardan aldm bitane evin ortasnda duruyo bizmde :) giyinik oturuyo bizmki :)
aynen bazende kakasını beze yapıyo gidiyo açıyo oturuyo :)

Burda yerel bi marketten aldık 27 liraya aldık canım. N11'de de var canim. Aynı model marka marka fiyati değişiyor n11 de.
müzikli mi biz 50-70 civarı bişeydi galiba aldığımızda ablam doğumgününde almıştı

Canim bende ayni durumdayim gece yan yatmaktan sabah kalkinca bir tarafim tutmuyor daha bu sabah esime soyledim yoruldum diye ecenin kopek disleri cikiyor simdi onlar ciksin ondan sonra kescem iki yasini beklemeyecegim zaten beklersem ramazana gelecek o cok daha zor olur benim icin bende once gunduz azaltip daha sonra gunduz birakip bir sure gece emzirmeye devam edip sonrada geceyi biraktirmayi dusunuyorum

Kizlar bugun ev ilaclandi bizim evden ciktik teyzemin esi enistem rahatsizdi hastaneden cikti onu ziyarete gidelim dedik gittik oraya diger teyzemin oglu gelini geldi onlarinda iki kizi var yaslari yakin saclarina birsey takmislar sac gibi morlu pembeli saclar cok komiktiler Aysel gurel gibi olmuslar:)) neyse ece onlari gordu abla koko(toka) dedi onlari gosterdi ondan sonra kendi sacindaki tokalari gostermeye basladi ama surekli onlarla kendini yaristirdi resmen:)) sonra onlara bakip benim yanima geldi tirnagini gostermeye basladi bana ben anlamadim sonra teyzemin gelini bizim kizlarin ojesini gordu galiba ondan kendi tirnagini gosteriyor dedi hepimiz cok sasirdik cunku cocuklarin tirnagindaki oje seffaf beyazdi belirgin degildi bu kizla isim var benim ne gorurse istiyor

ben 2 yasa kadar kesin beklemeyi dusunuyorum sonrasi allah kerim. Ama beyza daha sik emiyo daha duskun senidr yoruyo belli ki. Keske azaltabilsr biraz. Mavibebegim var ya instagramda maviyi biraktirma oykusunu yazmisti blogunda. Beyza gibi cok duskunmus o da. Drnk gelmediysen bi bak istersen canim

Kızlar gökçeye bundan aldık. İnternette görmüştüm havalar ısınınca alayım diyordum ama markette görünce aldık gökçe çok sevdi kaka diyip oturuyor İnşallah çabuk öğrenir.
ay masallah hevrsli nr guxel. bizde de aynisi var :) esime muziksiz ucuz bisey al demistim. Hem ucuz hem muzikli diye bunu almis.
Gokce oturmayi kesinlikle reddediyo. Bebegin cis yapsin diyorum hayir diye bagirip onuda kaldiriyo. E ben cis yapayim bari dedim oturdum beni de kaldirdi
Simdilik oturma odasinda acikta tutuyorum brlki hrvrslenir diyr. Arada gidip kapagini avip kapatiyo muxik calsin diye o kadar

Onada baktim canim ama beyzaninki tamamen uykuyla bagdasmis halde uyku diyince direk meme geliyo aklina ve uyanip uyanip surekli emmek istiyor buda beni cok yoruyor mesela bugün ogle uykusuna 1 saat kadar yatti bu 1 saat icindede 3 kere uyandi emip tekrar yatti uyku disinda pek aklina gelmiyo ne yapicam bilmiyorum

Miranın emme arzusu beni gördüğü her anla ilgili..açken tokken uykusu gelince yeni uyanınca ağlayınca gülünce..
Bizimki çok sancılı olucak biliyorum..şimdi büyüdün diyorum gel oyun oynayalım diyorum kesinlikle kanmıyor..
Birşey sürmeyi düşünmüyorum..anlatarak azaltarak..ama yinede küstürmeden birazda kendi istemeli diyorum..
Şuan bende hazır değilim hatta miradan daha fazla hazır değilim..yoruluyorum bazen of puf yapıyorum ama o anlar çok kıymetli çok özel..
Ay şimdi emzirmeyide romantizme bağlarsam durumun vahametini anlarsınız zaten..
Allah yardımcımız olsun kolaylık versin

anladim canim. Bi insallah dusundugumuzden kolay olur.

bu gun kuzenimle cocuklari aldik emziriyoruz. Kuzenim bana bakip bakip guluyo. Cok komiksiniz diye. Aynaya bi baktim onun kucaginda 8 aylik bebek gayey normal bi manzara emziriyo. yaninda ben kocaman cocugu emziriyorum. O kadar garip geldi ki. Ama bayiliyorum emzirmeye ya. Onun o meme demesi. Emmesi. Emdikten sonra meme bitti kapat diyip kapatmasi. Emzirirken sacma sapan istekleri. En huzurlu oldugumuz an resmen. Nasil isteyecegim gercekten gonulden birakmayi hic bilmiyorum

Kızlar birimde en büyük meselemiz bu Erva da aşırı düşkün Nasıl bırakmaz blmyrm gündüz 4-5 gece 3-4 aç tok farketmiyo emmek istedimi boşta kaldimi memeee.. Ve artk ben de çok yoruldum skldm minnakcm senin kdr istekli olmayı isterdim ama yok..başka turlu bi uyuma sekli zaten yok uyku meme ikili başka kmse uyutamaz uyumaz henüz araştırmalara başlamadım ama mayısta kesmeyi düşünüyorum haziran bası ramazan biraz zorluyo emzirirken

Bende senin gibiyim canim keske istekli olabilseydim bende ama cok yoruluyorum bir an bile beni birakmiyor cok bunaliyorum bazen ve bu durum beni geriyor zaman zaman birakinca benim icin daha iyi olacagini dusunuyorum zaten ece nisanin ikisinde 22 aylik olacak benim biraktirmam 22,5-23 aylik olana kadar bulur cunku kopek disleri cikiyor bir aya kadar tamamlanir diye dusunuyorum

Günaydın
pufpuff nerde ki? bayadır görünmüyor, eğer o yapmazsa çekilişi ben yapabilirim sadece bana kim alacak onu bilirim

Canim bende bu kez katilamayacagim

Bende katilamicam ben yapabilirim cekilisi isterseniz baska secenek yoksa tabi

Bugn yapilsin cekilis kizlar malum sokaga ckamiyoruz cok vakit lazm bize alisveris icn. Katilmayanlardan biri cekilisi yapar artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…