Kulağıma kötü gelmedi isim..
Ama ben olsam sadece isimlerin birleşimi diye tercih etmezdim,çokta beğenmedim
Ayyy canim benim ben seni unuttum cook uzuldum ya keske yazmasaydim gonderirim zevkle hakkini helal et ne olurBenim de canım kısır çekti bak görüyo musun gönder gelsin
Canim kulaga hos geliyor ama benim fikrim daha anlamli bir isim olabilir yonunde bu arada eslerimiz adasmis:)Kzlar eşimin ismi yusuf benim kübra birleştirip yüsra koysam (kız olursa tabi daha bilmiyoruz cinsiyetini) nasıl olur kulağa iyi gelior mu anlamı kolaylıkmıs böyle basit bi anlamı olan isim koymak yanlış mı sizce objektif düşüncelerinizi paylaşırmısınız
eneee bir adaşımız daha @keremalpimKzlar eşimin ismi yusuf benim kübra birleştirip yüsra koysam (kız olursa tabi daha bilmiyoruz cinsiyetini) nasıl olur kulağa iyi gelior mu anlamı kolaylıkmıs böyle basit bi anlamı olan isim koymak yanlış mı sizce objektif düşüncelerinizi paylaşırmısınız
Aha yettim kızlaaaar...
Çekilişi tabiki yaparım zevkle.. Eğlenceli oluyor zaten hepinizin kini bilip takip etmek
Ben şimdi Efe'nin doğum günü için birikim yapıyorum.. Sipariş vereceklerim var yine.. Bu sebeple katılamayacağımşöyle sıradan bir zamanda yaparsak o zaman katılıcam inşallah.. Ama tüm bilgiler bende olacağı için bakarsınız bir sürpriz yapabilirim
Bugün yapılsın istiyorsanız söyleyin yaparım.. Tabi son listeyi biri yollasın ok ise.. Ayrıca yine yazılması gereken bilgileri detayları falan başlık halinde burdan belirtirim herkes okur ve bilgileri bana ona göre yollar..
Ben eceye isim bulamamistim hamileyken birde isim konusunda esimle zevkimiz farkli o eski isimlere yoneldi hep ben cok eski isimler istemedim illa Zehra koyalim dedi ki ablasinin ismi ben istemedim Nihal istedi onuda istemedim Begum istedi yine ben istemedim ama bende oyle icime sinen bir isim bulamamistim Miray a karar vermistik hatta lavanta keselerine Miray yazdirmistik sonra Ece ye karar verdik ki ben bastan ece istemistim esim istememisti gittik yazdirdigimiz keseleri degistirdik ya resmen gormemisin kizi olmus isim begenmemis oldu bizimki:)))eneee bir adaşımız daha @keremalpimbu arada isim kulağıma çok hoş geldi ben mira da pek anlam aramamıştım hatta miracle nın kökü diyip mucize diyorum soruna :)
ay ne iyi ettin yettin geçen ki çok çok güzel olmuştu tekrar eline emeğine sağlık liste yüzde doksan net gibi ama akşam saat 5'e doğru biz son listeyi yazalım.. sana direk olarak da iletebiliriz.
sende ilk müsait fırsatta çekiliş yapıp bize iletirsen süper olur.
bir de bir önceki isimler çıkarsa rasgele değiştirme şansın olursa müthiş olur ama o kadar zahmet ettirmek de istemeyiz kısıtlı vaktinde bize yardım etmen bile yeterince özverili zaten.
aklıma benim kızımın adı geldi babasının adı bülent benim adım serap adını büşra koymuştuk.. Adlarıyla yaşasınlar inşallah...Kzlar eşimin ismi yusuf benim kübra birleştirip yüsra koysam (kız olursa tabi daha bilmiyoruz cinsiyetini) nasıl olur kulağa iyi gelior mu anlamı kolaylıkmıs böyle basit bi anlamı olan isim koymak yanlış mı sizce objektif düşüncelerinizi paylaşırmısınız
bizde ada duru ve mira arasında acayip kararsızdık ne kuralar yaptık..sonunda doğum sabahı karar verdik eşimle mira olsun diye hediyeliklerin etiketini de önceden üç isme göre de bastırmıştık o sabah annem mira olana göre hazırladı :)Ben eceye isim bulamamistim hamileyken birde isim konusunda esimle zevkimiz farkli o eski isimlere yoneldi hep ben cok eski isimler istemedim illa Zehra koyalim dedi ki ablasinin ismi ben istemedim Nihal istedi onuda istemedim Begum istedi yine ben istemedim ama bende oyle icime sinen bir isim bulamamistim Miray a karar vermistik hatta lavanta keselerine Miray yazdirmistik sonra Ece ye karar verdik ki ben bastan ece istemistim esim istememisti gittik yazdirdigimiz keseleri degistirdik ya resmen gormemisin kizi olmus isim begenmemis oldu bizimki:)))
eneee bir adaşımız daha @keremalpimbu arada isim kulağıma çok hoş geldi ben mira da pek anlam aramamıştım hatta miracle nın kökü diyip mucize diyorum soruna :)
ay ne iyi ettin yettin geçen ki çok çok güzel olmuştu tekrar eline emeğine sağlık liste yüzde doksan net gibi ama akşam saat 5'e doğru biz son listeyi yazalım.. sana direk olarak da iletebiliriz.
bir de bir önceki isimler çıkarsa rasgele değiştirme şansın olursa müthiş olur ama o kadar zahmet ettirmek de istemeyiz kısıtlı vaktinde bize yardım etmen bile yeterince özverili zaten.
Mira cok guzel canim adiyla yasasin cimcimebizde ada duru ve mira arasında acayip kararsızdık ne kuralar yaptık..sonunda doğum sabahı karar verdik eşimle mira olsun diye hediyeliklerin etiketini de önceden üç isme göre de bastırmıştık o sabah annem mira olana göre hazırladı :)
olabilir tabi canim ayarlayabilirsek :)O zaman bi kayfe içelim bu sefer ayarlayıp
İay ne iyi ettin yettin geçen ki çok çok güzel olmuştu tekrar eline emeğine sağlık liste yüzde doksan net gibi ama akşam saat 5'e doğru biz son listeyi yazalım.. sana direk olarak da iletebiliriz.
kulaga guzel geliyo gercekten. Ama anlami guzel olan bi isim daha koyabilirsiniz iki isimde olur derseniz. Bizde hatice gokce koyduk aslinda.Kzlar eşimin ismi yusuf benim kübra birleştirip yüsra koysam (kız olursa tabi daha bilmiyoruz cinsiyetini) nasıl olur kulağa iyi gelior mu anlamı kolaylıkmıs böyle basit bi anlamı olan isim koymak yanlış mı sizce objektif düşüncelerinizi paylaşırmısınız
teşekkür ederiz teyzesi ama şimdi bu parfümden bi alasım geldi yahu :)Ben katılıyprum çekilişe :)
Bu arada miracle benim 10 küsür yıldır kullandığım ğarfümümün ismi, pek güzel kokar mira gibi
sağol canım sağlıkla mutlulukla yaşasınlar rabbim güzel günlşerini görmeyi nasip etsin bizlereMira cok guzel canim adiyla yasasin cimcime
bizim isimlerden ancak fare çıkıyoraman kalsın
Keciorendeyim canim etlik tarafinda@Akaibu sen ne taraftasın Ankara'da
bizim isimlerden ancak fare çıkıyoraman kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?