Çekiliş sonrası lojistik desteğini de esirgemezsen neden olmasın olabilir tabigönüllümüz de var
Ankara'ya hoşgeldinEvettt bu gun yapalim nolur :)
Ona gore plan program hazirlayalim
Sagol canim :) bi hafta buradayim bakalim esimin isi falan cikmazsaAnkara'ya hoşgeldinne kadar kalacaksın?
O zaman bi kayfe içelim bu sefer ayarlayıpSagol canim :) bi hafta buradayim bakalim esimin isi falan cikmazsa
sordum hala cevap vermedi@floven var sorabilecegimiz
bencede pazartesi yapalım çekilişi zaten bayaca bi süre yazdık çizdik hediye için fikir için güzel bi vakit olur ve evetpufpuff kabul ederse ve katılmayacaksa ben yine onun yapmasını isterim çekilişi
puf ben de katılırım demişti sanki bu sefer yanlış hatırlamıyorsam
Günaydın
pufpuff nerde ki? bayadır görünmüyor, eğer o yapmazsa çekilişi ben yapabilirim sadece bana kim alacak onu bilirim
Benim de canım kısır çekti bak görüyo musun gönder gelsinBenim yavru piranalar okuldan geldi kisir ya da patates salatasi istiyoruz dediler kisir yapiyorum ogluslarima
Kzlar eşimin ismi yusuf benim kübra birleştirip yüsra koysam (kız olursa tabi daha bilmiyoruz cinsiyetini) nasıl olur kulağa iyi gelior mu anlamı kolaylıkmıs böyle basit bi anlamı olan isim koymak yanlış mı sizce objektif düşüncelerinizi paylaşırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?