2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bencede bgn yapalım mutlaka pufpuff u tecbüreli diye istemiştim ben tabiki M mutube cim den de destek rica edebilirz.
@kmltm ın telefon numarası olan var mı kesin katılımını öğrenebilir miyiz? ona göre çekilişi yapacak arkadaşla güncel listeyi paylaşalım

@kmltm katılır canım o pek girmiyorum ama ben de katılacam demişti yanlış hatırlamıyorsam, yine de bi igden yazayım bakalım

Canim aslında cogu bilginizde pufpuff da var ona ulassaniz daha kolayda olabilir olmazsa tabiki ben burdayim

Kzlar eşimin ismi yusuf benim kübra birleştirip yüsra koysam (kız olursa tabi daha bilmiyoruz cinsiyetini) nasıl olur kulağa iyi gelior mu anlamı kolaylıkmıs böyle basit bi anlamı olan isim koymak yanlış mı sizce objektif düşüncelerinizi paylaşırmısınız

puf ben de katılırım demişti sanki bu sefer yanlış hatırlamıyorsam

Günaydın
pufpuff nerde ki? bayadır görünmüyor, eğer o yapmazsa çekilişi ben yapabilirim sadece bana kim alacak onu bilirim

Aha yettim kızlaaaar...
Çekilişi tabiki yaparım zevkle.. Eğlenceli oluyor zaten hepinizin kini bilip takip etmek

Ben şimdi Efe'nin doğum günü için birikim yapıyorum.. Sipariş vereceklerim var yine.. Bu sebeple katılamayacağım şöyle sıradan bir zamanda yaparsak o zaman katılıcam inşallah.. Ama tüm bilgiler bende olacağı için bakarsınız bir sürpriz yapabilirim

Bugün yapılsın istiyorsanız söyleyin yaparım.. Tabi son listeyi biri yollasın ok ise.. Ayrıca yine yazılması gereken bilgileri detayları falan başlık halinde burdan belirtirim herkes okur ve bilgileri bana ona göre yollar..

Kulağıma kötü gelmedi isim..
Ama ben olsam sadece isimlerin birleşimi diye tercih etmezdim,çokta beğenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…