2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bizim isimlerden ancak fare çıkıyor aman kalsın
Bizimkinden de dogru duzgun birsey cikmiyor bir tek nursu ya da sunur cikiyor:))))
teşekkür ederiz teyzesi ama şimdi bu parfümden bi alasım geldi yahu :)

sağol canım sağlıkla mutlulukla yaşasınlar rabbim güzel günlşerini görmeyi nasip etsin bizlere

ay ölüyorum gülmekten
amin canim insallah

Katılırım demiş 9179. sayfada ama ses yok hadi gell K kaapi

Kızlar ig de de yazdım ama gitmedi mi bilmiyorum. Ben katilamayacam ama sizi heyecanla takip ederim. Benim keyfim yok pek mazur görün.

Bizimkinden de dogru duzgun birsey cikmiyor bir tek nursu ya da sunur cikiyor:))))
amin canim insallah
Yiğitde eşinin adaşiymiş:) benim eşimde eski isim istiyodu bende yiğit ismini çok severim. o yusuf dedi ben yiğit anlasamayinca ikisinide koyduk:)yiğit yusuf oldu. Yigiti kullanıyoruz bi halasinin biri yusuf diyo bide eşim arada yusuf der. Başkada yusuf diyen yok:) yusuf peygamberin adını aldı ahlakını da alır inşallah oğlum.

oylemi yusufta cok guzel bir isim bende seviyorum bu ismi insallah yusuf peygamberin ahlakini alir birde Yusuf peygamber cok guzelmis oyle duymustum bende eceye bir isim daha istedim aslinda ama esim iki isim istemedi buyuk oglum cift isim ece ve kucuk oglum tek isim

Katılırım demiş 9179. sayfada ama ses yok hadi gell K kaapi
Okuldan eve ancak gelebildim canım. Sayfayı da bulmussun bir de:) Katılmak isterdim ama çok yoğunum kerem alp de pek fırsat vermiyor. Özenmek isterim işin içine girince ama vakit kısıtlı. Bir de doğum günü yaparsam küçük çaplı zorlanırım baya. Bu kosturmaca bana ağır geldi evin islerini bile yetistiremiyorum

Hadi kızlaarrr çeki çeki çekiliş :) ondan sonra dönsün muhabbet ay kız mı çıkcak erkek mi ne alsam ne alsam ne yapsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…