K kaapi katilmayacak mi ki isterim demisti diye hatirliyorum sanki@oslew
@minnakkartal
fayika
@hiraysen
@Akaibu
@Apriori123
isimdeyimgucumdeyim
@pilise
@sglbnt
@kmltm
@AreN5
D Delimavi 35N
@cann10
@aysenazim
L Lilium3
D deterjan
unuttuğum var mı canlar ya da beni listeden çıkarın diyen şayet itirazı olan var ise ya 5'e kadar yazsın ya da kaderine razı olsun
5 çok geç ya şimdiden heyecan yaptım geçmiyor zaman@oslew
@minnakkartal
fayika
@hiraysen
@Akaibu
@Apriori123
isimdeyimgucumdeyim
@pilise
@sglbnt
@kmltm
@AreN5
D Delimavi 35N
@cann10
@aysenazim
L Lilium3
D deterjan
unuttuğum var mı canlar ya da beni listeden çıkarın diyen şayet itirazı olan var ise ya 5'e kadar yazsın ya da kaderine razı olsun
teşekkür ederiz teyzesi ama şimdi bu parfümden bi alasım geldi yahu :)
sağol canım sağlıkla mutlulukla yaşasınlar rabbim güzel günlşerini görmeyi nasip etsin bizlere
ay ölüyorum gülmekten
@yaz yagmuru kisir yapiyorm suan
ha ha ha benim sipalar yuzunden herkesin cani kisir cekti afiyet olsun canlarVallahi benim de canimi cektirdiniz. Anneme dedim kisir yap canim cekti diye. Kuzenimi teyzemi de cagirdik. Annemle teyzem pasta borek kisir yapcaklar. Gokceyide babam gezdiriyo suan. Bende keyif yapiyorum. Darisi basiniza
Bizimkinden de dogru duzgun birsey cikmiyor bir tek nursu ya da sunur cikiyor:))))bizim isimlerden ancak fare çıkıyoraman kalsın
amin canim insallahteşekkür ederiz teyzesi ama şimdi bu parfümden bi alasım geldi yahu :)
sağol canım sağlıkla mutlulukla yaşasınlar rabbim güzel günlşerini görmeyi nasip etsin bizlere
ay ölüyorum gülmekten
Katılırım demiş 9179. sayfada ama ses yokÇok sağolun kızlar genel fikirlerden yola çıkarak karar vericem:))
@minnakkartal bu sefer ben de katılırim inşallah. Geçen sefer kerem alp çok hastaydi hiç adapte olamamıştım. Sizi takip etmek keyifliydi. Ama o zaman sen hemen bulursun ki beni bu bilgileri bende başka isteyen olmaz heralde:)))
Yiğitde eşinin adaşiymiş:) benim eşimde eski isim istiyodu bende yiğit ismini çok severim. o yusuf dedi ben yiğit anlasamayinca ikisinide koyduk:)yiğit yusuf oldu. Yigiti kullanıyoruz bi halasinin biri yusuf diyo bide eşim arada yusuf der. Başkada yusuf diyen yok:) yusuf peygamberin adını aldı ahlakını da alır inşallah oğlum.Bizimkinden de dogru duzgun birsey cikmiyor bir tek nursu ya da sunur cikiyor:))))
amin canim insallah
oylemi yusufta cok guzel bir isim bende seviyorum bu ismi insallah yusuf peygamberin ahlakini alir birde Yusuf peygamber cok guzelmis oyle duymustum bende eceye bir isim daha istedim aslinda ama esim iki isim istemedi buyuk oglum cift isim ece ve kucuk oglum tek isimYiğitde eşinin adaşiymiş:) benim eşimde eski isim istiyodu bende yiğit ismini çok severim. o yusuf dedi ben yiğit anlasamayinca ikisinide koyduk:)yiğit yusuf oldu. Yigiti kullanıyoruz bi halasinin biri yusuf diyo bide eşim arada yusuf der. Başkada yusuf diyen yok:) yusuf peygamberin adını aldı ahlakını da alır inşallah oğlum.
Okuldan eve ancak gelebildim canım. Sayfayı da bulmussun bir de:) Katılmak isterdim ama çok yoğunum kerem alp de pek fırsat vermiyor. Özenmek isterim işin içine girince ama vakit kısıtlı. Bir de doğum günü yaparsam küçük çaplı zorlanırım baya. Bu kosturmaca bana ağır geldi evin islerini bile yetistiremiyorum
bende aynı mantıkla tek isim koydum okunurken ayşe eklendi ananemin ismiydibizde iki isim kimlikte karmaşa yaratır düşüncesiyle tek isim koyduk ama kulağına ezan okunurken zeynep isminide ekledik
Kızlar ig de de yazdım ama gitmedi mi bilmiyorum. Ben katilamayacam ama sizi heyecanla takip ederim. Benim keyfim yok pek mazur görün.
Aha minnak hepimizi dövmeye geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?