hepiniz mükemmelsiniz bi ben değilim yaniAha minnak hepimizi dövmeye geldi
ay bunu görünce heycanım 8567953867893456785067045 e katlandıEki Görüntüle 1799687 Şu ana dek katılacağını belirttiğiniz isimleri hazırladım.. Eklenen olursa ekleyeceğim.. Çok heyecanlı
Benim ismim altlarda kalmışEki Görüntüle 1799687 Şu ana dek katılacağını belirttiğiniz isimleri hazırladım.. Eklenen olursa ekleyeceğim.. Çok heyecanlı
Kerem isminide severim ustelik Kerem Alp cok uyumlu olmus dedigin gibi soylemesi de kolayBenim adım kübra eşimin adı ahmet. Kerem Alp in baş harfleri bizim isimlerimizin baş harfleri ama biz bunu sonradan farkettik:)) Kerem Alp ikisi bir arada kolay söyleniyor herkes kullanabiliyor cevremizdeki. Bir de kisaltilarak yazarsa ilerde K. Alp, kalp oluyor:) zaten ismini söylerken de kaapi diyor:))
Eki Görüntüle 1799687 Şu ana dek katılacağını belirttiğiniz isimleri hazırladım.. Eklenen olursa ekleyeceğim.. Çok heyecanlı
aprioriyi görse onun eşi olduğunu tahmin edemez herhaldeÇekilişi ben yapsam eşim o kağıtları görse delirdim sanır:) bi an baktım da be komik geldi kağıtlarda işimdeyimgücümdeyim deterjan akaibu gibi tuhaf şeyler yazıyo
Direk anlar :))) hukukta ve siyaset biliminde kullanılan bi terim apriori :))) nerden de aklıma geldiyse :))aprioriyi görse onun eşi olduğunu tahmin edemez herhalde123 var bi de
Hadi yaDirek anlar :))) hukukta ve siyaset biliminde kullanılan bi terim apriori :))) nerden de aklıma geldiyse :))
Bakmaz ki. Geçenlerde brnim teli götürmüş işe yanlışlıkla, be benim Burdaki sayfam hep açık, bakmamıştır bilr :))?Hadi yaO zaman buraya hiç uğramasın
niye 16.00 demediysenve son bir saat
oooooooooo daha çok varmış evet nasıl oluyor çekiliş mesajla mı gönderiyor pufpuf isimleri kimin çıktığını... biri bana anlatsın benim için bir ilk...ve son bir saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?