2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim adım kübra eşimin adı ahmet. Kerem Alp in baş harfleri bizim isimlerimizin baş harfleri ama biz bunu sonradan farkettik:)) Kerem Alp ikisi bir arada kolay söyleniyor herkes kullanabiliyor cevremizdeki. Bir de kisaltilarak yazarsa ilerde K. Alp, kalp oluyor:) zaten ismini söylerken de kaapi diyor:))

Kerem isminide severim ustelik Kerem Alp cok uyumlu olmus dedigin gibi soylemesi de kolay

mira tuğba ismini o kadar güzel söylüyor ki kübra da zorlanıp miraya mimi derken tuğbayı uzata uzata rahat rahat söylüyor üstelik sadece survivor izlerkenden kaptı bir de ben o ismi pek sevmem direktörümün eski asistanının ismi eşiminde eski sevgilisinin yani kızımın bu ismi seçmesi

Eki Görüntüle 1799687 Şu ana dek katılacağını belirttiğiniz isimleri hazırladım.. Eklenen olursa ekleyeceğim.. Çok heyecanlı

Çekilişi ben yapsam eşim o kağıtları görse delirdim sanır:) bi an baktım da be komik geldi kağıtlarda işimdeyimgücümdeyim deterjan akaibu gibi tuhaf şeyler yazıyo

Çekilişi ben yapsam eşim o kağıtları görse delirdim sanır:) bi an baktım da be komik geldi kağıtlarda işimdeyimgücümdeyim deterjan akaibu gibi tuhaf şeyler yazıyo
aprioriyi görse onun eşi olduğunu tahmin edemez herhalde123 var bi de

Bizim isimlerden özşen ve Güray çıkıyor :)) biz erkek ismi olarak, eşimin adını koyduk. 80 Li yılların başında azad koyamadıkları için eş anlamlısını koymuşlar, biz de 31 yıl sonra konulamayan ismi koyduk :)

aprioriyi görse onun eşi olduğunu tahmin edemez herhalde123 var bi de
Direk anlar :))) hukukta ve siyaset biliminde kullanılan bi terim apriori :))) nerden de aklıma geldiyse :))

Edit: başka alanlarda da kullanılıyormuş yeni öğrendim :)))

Daha önceki çekilişte kim kime çıkmıştı onuda yazdım bi kenara şimdi.. Aynı kişiler çıkarsa birbirine,değiştireceğim.. Benim tarafımdan her şey hazır canlar

Bende bazi nicklere bakmistim ne anlami var diyr. Feyenayi cozemedim haliyle. Aprioride felsefede bj terim olarak geciyodu yanlis hatirlamiyosam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…