bencede çekiliş yapılsın herkes belli zaten..niye 16.00 demediysen
Feyenanın neyini çözdünüz kiBende bazi nicklere bakmistim ne anlami var diyr. Feyenayi cozemedim haliyle.Aprioride felsefede bj terim olarak geciyodu yanlis hatirlamiyosam.
Eki Görüntüle 1799687 Şu ana dek katılacağını belirttiğiniz isimleri hazırladım.. Eklenen olursa ekleyeceğim.. Çok heyecanlı
oo supersin canm :)Daha önceki çekilişte kim kime çıkmıştı onuda yazdım bi kenara şimdi.. Aynı kişiler çıkarsa birbirine,değiştireceğim.. Benim tarafımdan her şey hazır canlar
o konuya girmiyorum zaten hicFeyenanın neyini çözdünüz ki
Anayasa hukukundan hatırlıyorum apriori ve aposteriori vardı, nerden aklıma gelmişse nick alırken :))) başkaları da varmış sitede o yüzden 123 ekledim :))) akaibu nedirBende bazi nicklere bakmistim ne anlami var diyr. Feyenayi cozemedim haliyle.Aprioride felsefede bj terim olarak geciyodu yanlis hatirlamiyosam.
Geçen sefer kurbanındım şimdi bakalım kime gitcemo konuya girmiyorum zaten hic
Artık yoklar herhalde aprior diye yazınca direk sen çıkıyorsunAnayasa hukukundan hatırlıyorum apriori ve aposteriori vardı, nerden aklıma gelmişse nick alırken :))) başkaları da varmış sitede o yüzden 123 ekledim :))) akaibu nedir
niye 16.00 demediysen
bencede çekiliş yapılsın herkes belli zaten..
oooooooooo daha çok varmış evet nasıl oluyor çekiliş mesajla mı gönderiyor pufpuf isimleri kimin çıktığını... biri bana anlatsın benim için bir ilk...
yaaaa o sonu nası bağladınpuf buralardayken yapılsın bence, sonra belki musait olamaz, Efe uyanır, karnı açıkır ne bileyim çişi filan gelir
şimdiden öğreneceğiz kimin çıktığını o zaman kafamızdaki deli sorularda bitmiş olurbenim için farketmez ben mesai bitimini gözlediğim için 5 demiş olabilirim :)))
zaten nick almakta ayri meziyet. Ne yazsan onceden var deniyo. Allahtan benimkini almamislar :) be with you diye bi japon filmi var cok severim. Orda gecen bi yildizin adi. 637462920 kez izledim heralde. Her seferinde aglarim manyak gibi. Birazda annelikle alakali bi cocuk falan var. Anne olduktan sonra daha beter dokundu icime.Anayasa hukukundan hatırlıyorum apriori ve aposteriori vardı, nerden aklıma gelmişse nick alırken :))) başkaları da varmış sitede o yüzden 123 ekledim :))) akaibu nedir
nerdeeeee asıl sorular o zaman başlayacakşimdiden öğreneceğiz kimin çıktığını o zaman kafamızdaki deli sorularda bitmiş olur
ay bunu görünce heycanım 8567953867893456785067045 e katlandı
ayyy bisey farkettm smdi. Ay-şen şen-ayBizim isimlerden özşen ve Güray çıkıyor :)) biz erkek ismi olarak, eşimin adını koyduk. 80 Li yılların başında azad koyamadıkları için eş anlamlısını koymuşlar, biz de 31 yıl sonra konulamayan ismi koyduk :)
akaibu ne demek yawBende bazi nicklere bakmistim ne anlami var diyr. Feyenayi cozemedim haliyle.Aprioride felsefede bj terim olarak geciyodu yanlis hatirlamiyosam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?