2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende bazi nicklere bakmistim ne anlami var diyr. Feyenayi cozemedim haliyle. Aprioride felsefede bj terim olarak geciyodu yanlis hatirlamiyosam.
Anayasa hukukundan hatırlıyorum apriori ve aposteriori vardı, nerden aklıma gelmişse nick alırken :))) başkaları da varmış sitede o yüzden 123 ekledim :))) akaibu nedir

Bak bak çekiliş denince sayfalar koşturmuş yine

Betülünde kulağa iki isim kimlikte tek isim var :))

Bu arada azıcık saçlarını kestim betülün

oooooooooo daha çok varmış evet nasıl oluyor çekiliş mesajla mı gönderiyor pufpuf isimleri kimin çıktığını... biri bana anlatsın benim için bir ilk...

pufpuff kişilere çıkan isimleri özel mesajla iletiyor canım.. bir de senden de sana ait bilgileri alıyor adres tel ve bebişe artı kendine ait bilgiler ne bilim kaç numara ayakkabı kaç beden oyuncak çizgi film karakteri renk aklına gelebilecek hediyeleşmedeki her detay

[QUOTE

Anayasa hukukundan hatırlıyorum apriori ve aposteriori vardı, nerden aklıma gelmişse nick alırken :))) başkaları da varmış sitede o yüzden 123 ekledim :))) akaibu nedir
zaten nick almakta ayri meziyet. Ne yazsan onceden var deniyo. Allahtan benimkini almamislar :) be with you diye bi japon filmi var cok severim. Orda gecen bi yildizin adi. 637462920 kez izledim heralde. Her seferinde aglarim manyak gibi. Birazda annelikle alakali bi cocuk falan var. Anne olduktan sonra daha beter dokundu icime.
Cok saf temiz bi hikaye. İzlemediyseniz tavsiye ederim mutlaka

ay bunu görünce heycanım 8567953867893456785067045 e katlandı

ayyy bisey farkettm smdi. Ay-şen şen-ay
Bukdr olur ya dunurlere bak beee Kardes olsak bukdr uyum olmaz bi kizm dha olursa senay koyuyim bari

Bende bazi nicklere bakmistim ne anlami var diyr. Feyenayi cozemedim haliyle. Aprioride felsefede bj terim olarak geciyodu yanlis hatirlamiyosam.
akaibu ne demek yaw

Bir de sevgili pufpuff aramızda çok fena iz sürenler var o yüzden bizimle önce çıkan isimleri paylaş ama bilgileri toplu olarak paylaş:) herkes aynı zamanda görsün ki bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…