2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@Akaibu
@oslew
isimdeyimgucumdeyim
@cann10
@minnakkartal
D deterjan
L Lilium3
D Delimavi 35N
@AreN5
Blackkcat
@kmltm
@hiraysen
@sglbnt
@pilise
@Apriori123
fayika

Eveeeeet arkadaşlar...
Topiğimizin 2. çekilişi ile karşınızdayım... Çok güzel bir anı oluyor herkese ve her yeni çekilişte kişi sayısı çoğalacak, özendiriyoruz herkesi çünkü

Az önce çekilişi yaptım... Şimdi sizlerden iletişim bilgilerini beklemeden özel mesaj ile hepinize kim çıktı ise söyleyeceğim... Merak etmeyin diye, bilgileri sonradan yazacağım her birinize ayrıca...

Ben bu sefer şöyle bir şey yapmak istiyorum... Tanıtım yazısı vs bu kez kimse yazmakla uğraşmasın... Sadece isim soyisim-adres-telefon numarası yazın bana özel mesaj ile... Eğer eklemek istediğiniz bişeyler varsa ayrıca yazın tabi... Kurbanı ile ilgili merak ettiği, öğrenmek istediği bir şey olursa herhangibirinizin, bana sorsun ben zanlısına iletir öğrenirim... Bir de face veya instagram ya da her ikisinde de kullandığınız isim soyismi veya nick'i de belirtin bana mutlaka... Zanlınız resimlerle ilgili bir şey yapmak isterse bana sorup ben ona dönüp cevap verene dek zaman kaybetmeyelim...

1. de olduğu gibi kimse çok net ipuçları verip, belli etmesin kurbanını... Yoksa tadı çıkmaz biliyorsunuz... Ama hiç bir şey yazmadan da durmayın, öyle de zevki çıkmıyor çünkü... Birde gönderim zamanı ne zaman olucak onu kararlaştırıp yazarsınız canlar...

Yazdıklarım dışında varsa eklemek istedikleriniz sizde belirtin... Veeeeee hazır olun, şimdi sırayla size kimin çıktığını atacağım... Sonrada bana ilk fırsat bulduğunuz anda istediğim bilgileri özelden yazın ki, zanlınıza ileteyim... (1. çekilişten bilgileri verenlerde bidaha yazsınlar, çünkü mesaj kutumu temizledim şimdi 1. ile karışmasın diye)

Hepinizi öperim çokça...
En çokta bebelerinizi ama...

Bir yemek yapmaya gittim geldimki 34 mesaj masallah kizlar cekilis heyecani baslamis hepinize kolay gelsin bende keyifle takip edecegim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…