2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ne demek istedin hiç bişey anlamadım

ayyy bisey farkettm smdi. Ay-şen şen-ay
Bukdr olur ya dunurlere bak beee Kardes olsak bukdr uyum olmaz bi kizm dha olursa senay koyuyim bari

akaibu ne demek yaw
Ayyy benim kızım olunca da ayşen mi koysam acaba :)) tabi önce doğurma kararı almam lazım

Şöyle ki canım
Ne demek istedin hiç bişey anlamadım
kurbanımızın bilgileri geldi filan diyoruz ya o sırada online olanlardan çıkarım yapan arkadaşlar oluyor o yüzden tüm iletişim bilgileri gelince paylaşsan olur mu toplu olarak onu demek istedim

Heeeh tamam şimdi anladım..
O zaman herkese kimin çıktığını tek tek isim olarak söylerim.. Bilgileri herkes bana yolladığı zaman yollamaya başlarım.. Demokraside çare tükenmez

Eşim bugün evde, şirket iptal etmiş bugün mesaiyi kapalı şirket. Merkezi yerde olduğu için ve dünkü saldırıdan sonra mail atmıştı dün tüm çalışanlara.
Biz de tatilimizi iptal kararı aldık. Kızlar ben acayip korkar oldum ya hiç evden çıkasım gelmiyor kendimden geçtim bebeğim için hiç iyi bir gelecek göremiyorum memlekette ((

Yuhhh kimse o zehir hafiye bana bilgilerini verdin de işe alayım, ulaşamadığım icra takip borçlularımı da bulsun bana

Aynı korkuları biz de yaşıyoruz canım işte burda çekiliş mekiliş biraz olsun gündemden uzak kalmaya çalışıyoruz

valla annemde beni aradı mirayı parka götüreyim mi diye dedim bugün olmaz milyon tane yerde yok bomba patlıcak yok sokak olayları korktum hem de benim korkularım öyle böyle deil sokakta yürürken sağımı solumu bin kez kontrol ediyorum canlı bomba şüphelisi arıyor her yerde gözüm

Aynı korkuları biz de yaşıyoruz canım işte burda çekiliş mekiliş biraz olsun gündemden uzak kalmaya çalışıyoruz
Aynen öyle kafa dağıtmaya çalışıyorum burda ama sürekli gözlerim doluyor Azad'a baktıkça. Bu masumu bu pislik dünyaya getirdiğim için suçlu hissediyorum kendimi

Ben normalde eşimin yurtdışında iş bakmasına karşıydım ama dün yalvardım artık, bi sene içinde hazırlanalım ve seneye çıkıp gidelim buralardan dedim. Biraz birikim yapıp kaçma planlarımız var

Sabah aynı paranoyaklığı ben yaptım servise yürürken, arabaların içlerine baktım kırmızı ışıkta insanların tipine, bakışına baktım, gözlerine baktım işe mi gidiyor, ortalığı kolaçan mı ediyor diye:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…