- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
ay bak bu uyum efsaneymiş cidden kader ağlarını örmüş
ayyy bisey farkettm smdi. Ay-şen şen-ay
Bukdr olur ya dunurlere bak beeeKardes olsak bukdr uyum olmaz bi kizm dha olursa senay koyuyim bari
akaibu ne demek yaw
Bir de sevgilipufpuff aramızda çok fena iz sürenler var o yüzden bizimle önce çıkan isimleri paylaş ama bilgileri toplu olarak paylaş:) herkes aynı zamanda görsün ki bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi?
be wiht you diye bi japon filmi var orda bi yildiz adi olarak geciyo canim :)
Bukdr olur ya dunurlere bak beeeKardes olsak bukdr uyum olmaz bi kizm dha olursa senay koyuyim bari
akaibu ne demek yaw
Ayyy benim kızım olunca da ayşen mi koysam acaba :)) tabi önce doğurma kararı almam lazım
akaibu ne demek yaw
kurbanımızın bilgileri geldi filan diyoruz yaNe demek istedin hiç bişey anlamadım
Şöyle ki canım
kurbanımızın bilgileri geldi filan diyoruz yao sırada online olanlardan çıkarım yapan arkadaşlar oluyor o yüzden tüm iletişim bilgileri gelince paylaşsan olur mu toplu olarak onu demek istedim
Heeeh tamam şimdi anladım..
O zaman herkese kimin çıktığını tek tek isim olarak söylerim.. Bilgileri herkes bana yolladığı zaman yollamaya başlarım.. Demokraside çare tükenmez
Yuhhh kimse o zehir hafiye bana bilgilerini verdin de işe alayım, ulaşamadığım icra takip borçlularımı da bulsun banaŞöyle ki canım
kurbanımızın bilgileri geldi filan diyoruz yao sırada online olanlardan çıkarım yapan arkadaşlar oluyor o yüzden tüm iletişim bilgileri gelince paylaşsan olur mu toplu olarak onu demek istedim
Aynı korkuları biz de yaşıyoruz canım işte burda çekiliş mekiliş biraz olsun gündemden uzak kalmaya çalışıyoruzEşim bugün evde, şirket iptal etmiş bugün mesaiyi kapalı şirket. Merkezi yerde olduğu için ve dünkü saldırıdan sonra mail atmıştı dün tüm çalışanlara.
Biz de tatilimizi iptal kararı aldık. Kızlar ben acayip korkar oldum ya hiç evden çıkasım gelmiyorkendimden geçtim bebeğim için hiç iyi bir gelecek göremiyorum memlekette ((
valla annemde beni aradı mirayı parka götüreyim mi diye dedim bugün olmaz milyon tane yerde yok bomba patlıcak yok sokak olayları korktum hem de benim korkularım öyle böyle deil sokakta yürürken sağımı solumu bin kez kontrol ediyorum canlı bomba şüphelisi arıyor her yerde gözümEşim bugün evde, şirket iptal etmiş bugün mesaiyi kapalı şirket. Merkezi yerde olduğu için ve dünkü saldırıdan sonra mail atmıştı dün tüm çalışanlara.
Biz de tatilimizi iptal kararı aldık. Kızlar ben acayip korkar oldum ya hiç evden çıkasım gelmiyorkendimden geçtim bebeğim için hiç iyi bir gelecek göremiyorum memlekette ((
Biri bensem biri minnak biri akaibuYuhhh kimse o zehir hafiye bana bilgilerini verdin de işe alayım, ulaşamadığım icra takip borçlularımı da bulsun bana
Aynen öyle kafa dağıtmaya çalışıyorum burda ama sürekli gözlerim doluyor Azad'a baktıkça. Bu masumu bu pislik dünyaya getirdiğim için suçlu hissediyorum kendimiAynı korkuları biz de yaşıyoruz canım işte burda çekiliş mekiliş biraz olsun gündemden uzak kalmaya çalışıyoruz
ahahah yok ya ne alakası varBiri bensem biri minnak biri akaibu
Ben normalde eşimin yurtdışında iş bakmasına karşıydım ama dün yalvardım artık, bi sene içinde hazırlanalım ve seneye çıkıp gidelim buralardan dedim. Biraz birikim yapıp kaçma planlarımız varvalla annemde beni aradı mirayı parka götüreyim mi diye dedim bugün olmaz milyon tane yerde yok bomba patlıcak yok sokak olayları korktum hem de benim korkularım öyle böyle deil sokakta yürürken sağımı solumu bin kez kontrol ediyorum canlı bomba şüphelisi arıyor her yerde gözüm
Hadi hadi biliyoruz diğer çekiliştenahahah yok ya ne alakası var
Sabah aynı paranoyaklığı ben yaptım servise yürürken, arabaların içlerine baktım kırmızı ışıkta insanların tipine, bakışına baktım, gözlerine baktım işe mi gidiyor, ortalığı kolaçan mı ediyor diye:Svalla annemde beni aradı mirayı parka götüreyim mi diye dedim bugün olmaz milyon tane yerde yok bomba patlıcak yok sokak olayları korktum hem de benim korkularım öyle böyle deil sokakta yürürken sağımı solumu bin kez kontrol ediyorum canlı bomba şüphelisi arıyor her yerde gözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?