kimmiski oGeçen çekiliş ile 1 kişi aynı denk geldi.. Şansa.. Tabi değiştirdim..Gelen kutulara dikkat.. Yollamaya başlıyorum sırayla..
Tabletten çıkış yaptım.son kez telden deniyim dedim.hemde eski şifremleyaşasın nasıl yaptın
işte bu tam olarak merakkimmiski o
evet dopru canım ayy bende öğrenmek istiyorumhadi bakalım hayırlısı ben öğrendim kurbanımı...kurban alacağım kişi oluyordu dimi.. kusura bakmayın yeniyim...
darısı başınıza inşallah..evet dopru canım ayy bende öğrenmek istiyorum
Evt cnm bn sna yardmci oluyim ozman. Smdide pufpuffun gonderdgi msji bana gonderiyosunhadi bakalım hayırlısı ben öğrendim kurbanımı...kurban alacağım kişi oluyordu dimi.. kusura bakmayın yeniyim...
Az önceki hafiyelerden birini (seni) unutmuşumEvt cnm bn sna yardmci oluyim ozman. Smdide pufpuffun gonderdgi msji bana gonderiyosun
Evt cnm bn sna yardmci oluyim ozman. Smdide pufpuffun gonderdgi msji bana gonderiyosun
Evt cnm bn sna yardmci oluyim ozman. Smdide pufpuffun gonderdgi msji bana gonderiyosun
bende yeniyim kafam birazcık karışsada meraktan delircemhadi bakalım hayırlısı ben öğrendim kurbanımı...kurban alacağım kişi oluyordu dimi.. kusura bakmayın yeniyim...
Bi oğlum vardı bi de kızım oldu :) hep kıza alışveriş yapmak istemişimdir :)))
Ayyyy bilemiyorum ki şu çekiliş çakallıklarınıAAA çok çabuk ipucu verdin direk kız dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?