oldu canım ahahahah acemiyiz diye söyleyeceğimi mi sandınEvt cnm bn sna yardmci oluyim ozman. Smdide pufpuffun gonderdgi msji bana gonderiyosun
Canım o öpücüklere kanmam artık geçen çekilişten unutmadım
PikiCanım o öpücüklere kanmam artık geçen çekilişten unutmadım
Ne olmuştu ki geçen çekilişCanım o öpücüklere kanmam artık geçen çekilişten unutmadım
Ayyyy bilemiyorum ki şu çekiliş çakallıklarını
@minnakkartal duygularımla oynamıştı, ona çıktım sanmıştım beni yanıltmıştıNe olmuştu ki geçen çekilişKızmayın bana
ayyy ne guzel benim adimi söylüyor diyecektim sonra sevmem dedigini gordum ama mira sevmismira tuğba ismini o kadar güzel söylüyor ki kübra da zorlanıp miraya mimi derken tuğbayı uzata uzata rahat rahat söylüyor üstelik sadece survivor izlerkenden kaptı bir de ben o ismi pek sevmem direktörümün eski asistanının ismi eşiminde eski sevgilisinin yani kızımın bu ismi seçmesi
kimmiski o
işte bu tam olarak merak
Can'ım
Ayy sen ayrısın hem kuzum teyzesini çağırıyormuş deseneayyy ne guzel benim adimi söylüyor diyecektim sonra sevmem dedigini gordum ama mira sevmis
Bu zevki yaşamak sana düştüğü için söyle yoksa meraktan deilSöyliyim mi heee söyliyim mi?
Çok eğleniyorum
Bu zevki yaşamak sana düştüğü için söyle yoksa meraktan deil
Kesin benSöyliyim mi heee söyliyim mi?
Çok eğleniyorum
Hemen tavuk at fırına ya da yanına pilavBeklemedeyimevde yemek yok birazdan eş gelir ne yapsam.heyecandan teli bırakamıyom elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?