• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Eşime çekilişten bahsettim, 2 ay dedim ne yaptınız yahu nasıl dayanacaksınız o kadar zaman dedi :KK70:
Hediyemi elden vermeyi o da kabul etti, yanlız şartı var, sen verirsin çay içersiniz, oturur sohbet edersiniz, ben beklerim sizi dedi ama hafta sonu gidebiliriz dedi:KK70: Hafta içi bana o kadar km yaptırma dedi :KK70:
Yani kurbanım kendini ona göre hazırla :KK70:

Son düzenleme:
Eşime çekilişten bahsettim, 2 ay dedim ne yaptınız yahu nasıl dayanacaksınız o kadar zaman dedi :KK70:
Hediyemi elden vermeyi o da kabul etti, yanlız şartı var, sen verirsin çay içersiniz, oturur sohbet edersiniz, ben beklerim sizi dedi ama hafta sonu gidebiliriz dedi:KK70: Hafta içi bana o kadar km yaptırma dedi :KK70:
Yani zanlım kendini ona göre hazırla :KK70:
zanlın mı kurbanın mı kafam karıştı senin aldığın kurbin olmuyo muydu:KK51::oops:o_O

Yani kurbanım kendini ona göre hazırla :KK70:
eşine bir de bana uğrayacağından da bahsettin değil mi :KK8:

Back
X