Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HeKızlar kkdan prima bez yolluyacaklar.bedava sirke baldan tatlısır
![]()
muhtemelen yeni doğan gelirHeben de yazmıştım bakalım kaç gelecek
İyi de kaç numara kullandığımızı sormadılar:S 1 numara göndermesinler:S
Olsun napalım doğum yapacak birilerine gönderirizmuhtemelen yeni doğan gelir
zanlın mı kurbanın mı kafam karıştı senin aldığın kurbin olmuyo muyduEşime çekilişten bahsettim, 2 ay dedim ne yaptınız yahu nasıl dayanacaksınız o kadar zaman dedi
Hediyemi elden vermeyi o da kabul etti, yanlız şartı var, sen verirsin çay içersiniz, oturur sohbet edersiniz, ben beklerim sizi dedi ama hafta sonu gidebiliriz dediHafta içi bana o kadar km yaptırma dedi
Yani zanlım kendini ona göre hazırla![]()
Heben de yazmıştım bakalım kaç gelecek
İyi de kaç numara kullandığımızı sormadılar:S 1 numara göndermesinler:S
aradılar tekrar bilgi aldılar.4+kullanıyorum ama 5yollayın dedim.4+ rahat değil artık.muhtemelen yeni doğan gelir
Ay evet kurbanımzanlın mı kurbanın mı kafam karıştı senin aldığın kurbin olmuyo muydu![]()
Beni aramadılar henüzaradılar tekrar bilgi aldılar.4+kullanıyorum ama 5yollayın dedim.4+ rahat değil artık.
eşine bir de bana uğrayacağından da bahsettin değil miEşime çekilişten bahsettim, 2 ay dedim ne yaptınız yahu nasıl dayanacaksınız o kadar zaman dedi
Hediyemi elden vermeyi o da kabul etti, yanlız şartı var, sen verirsin çay içersiniz, oturur sohbet edersiniz, ben beklerim sizi dedi ama hafta sonu gidebiliriz dediHafta içi bana o kadar km yaptırma dedi
Yani kurbanım kendini ona göre hazırla![]()
Teşekkür ederim canımFeyena oğluşun bal bal![]()
Yok yüksek dozdan gitmesin diye fazla yükleme yapmadımeşine bir de bana uğrayacağından da bahsettin değil mi![]()
4gün öncede aradılar açamamıştım.sabah aradılar açtım.50 kişiden birine yolluyoz dedi sanki.bi 50 kişi muhabbeti döndü de uykulu algılayamadımBeni aramadılar henüz![]()
zanlında o bölgedeyse artık aradan çıkarırsın ikisini de :)Ay evet kurbanımsağol canım
düzelttim
![]()
Her haliyle tatlıdır eminimTeşekkür ederim canımSelfiler pek güzel çıkmıyor
Sen bir de yakın halini görsen
![]()
Kesin sana çıktım benHer haliyle tatlıdır eminime bide boydan görelim belki birilerine lazım olur
![]()
bence de bazı fotoları boydan filan görmek iyi olur belki o ipuçları birilerine de lazım olabilir...Her haliyle tatlıdır eminime bide boydan görelim belki birilerine lazım olur
![]()
bence de bazı fotoları boydan filan görmek iyi olur belki o ipuçları birilerine de lazım olabilir...
oo organize çalışmalarHer haliyle tatlıdır eminime bide boydan görelim belki birilerine lazım olur
![]()