- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesin alacağın şey tokadır hahabende a desem anlar kurbanım hatta alacağım bişiyi söylersem kesin anlar![]()
Yok çamaşırdırkesin alacağın şey tokadır haha![]()
bulamazsın kiiii bencee....Niye yaniye bulamıyormuşum ne varmış ben de
![]()
Sen değilsinbulamazsın kiiii bencee....![]()
az önce meraktan gidip eski çekilişe baktım ama beni aşağıdaki yazı kopardı gözlerimden yaşlar geldi. canım sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün inşallah. @yaz yagmuru
Rezil oldum az önce asansör çalıştı baktım bizim katın ışığı yanıyor kesin eşim dedim sırıtarak kapıya dayandım asansöre bakıyorum kapı açıldı bir baktım karsi dairede oturan adam özür dilerim eşim sandım dedim adam güldü![]()
evet ya kizlar birde kargom gelmisti ama kimden geldigini hala bilmiyordum is yerinde calisanimiz almis esim bilmiyorum nereden geldigini demisti nasil da utanmistim adamdan kapiya dayanip tebessumle asansore bakiyordum o anda:))) ama buna katilsaydim ev adresimi verecektim meraktan catlamistim son gelen kargolardandi benimki:))Buna ben de çok gülmüştümeşini bekledi saatlerce
![]()
Benlende paylaşın gelen giden yok bana da bipufpuff mesaj atıyo sağolsun bende ona yollucam bu gidişle
![]()
onu benim zanlım yazsa ben anlarım sanırım helede yandan ayrılmış iki saç için yanılmıyorsam en çok miranın saçları öylekesin alacağın şey tokadır haha![]()
Yok çamaşırdır![]()
bi de Elif Hira'nın...onu benim zanlım yazsa ben anlarım sanırım helede yandan ayrılmış iki saç için yanılmıyorsam en çok miranın saçları öyle
![]()
Sen değilsinbana yazıp iki dk sonra gittin başka birine yazdın
![]()
Mavi boncuk @minnakkartal a yakışıyor en çokee önemli olan suan herkese mavi boncuk dağıtmak değil mi yoksa ne diye bu kadar gürültü yapim. sanki bitek ben yapıyorum küstüm ben![]()
peki der susar giderim buralardan...Mavi boncuk @minnakkartal a yakışıyor en çok![]()
gitme canım boncuk çok hepimize yeterpeki der susar giderim buralardan...![]()
Dur gitme senin zanlını söylüyorum @Akaibu.peki der susar giderim buralardan...![]()
cık istenmediğim yerde durmam duramamgitme canım boncuk çok hepimize yeter![]()
teşekkür ederim canım ama yok biraz gidip hava alıp bi sigara içeyim belki gelirim..Dur gitme senin zanlını söylüyorum @Akaibu.
İkinci tahminim şöyle ya @Akaibu yada ben senin kurbanınız. Ama yüzde doksan ihtimalle benim diyorumgitme canım boncuk çok hepimize yeter![]()
Sen de pembe boncuk dağıt canım