• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
image.webp

İlk kısım için tam olarak biz :KK53:

Kızlar çeneniz patlamasın e mi. Bu ne yaw, ne güzel günde bi kere girip iki üç mesaj okuyup çıkıyordum bu ne saatte 100 küsür mesaj doluyor.
@sglbnt fayika fayika @minnakkartal sizin patronlara mail atıcam tüm gün kk da lak lak yapıyorlar diye. Ama benimle bilgi alışverişine girerseniz bi güzellik yapabilirim :p
İnşallah haftasonu hepinizin kocası darbe yapar tellerinizi alır da bu kadar msj kasamazsınız:p

bende hafta sonu yokum canım evdeyken kendimi mutfağa kapatıp yemek yaparken bakıyorum ama feyena benı istemediğinden dolayı öle bakar laf atan olursa yazarım yoksa yazmam artık.. benim açımdan rahat ol tatlım...

bende hafta sonu yokum canım evdeyken kendimi mutfağa kapatıp yemek yaparken bakıyorum ama feyena benı istemediğinden dolayı öle bakar laf atan olursa yazarım yoksa yazmam artık.. benim açımdan rahat ol tatlım...
Aşk olsun ağzımdan öyle bir cümle mi çıktı benim :KK61:

çekiliş sonuçlanana kadar burada sayfalar coşar çok önemli bişi olunca kırmızı ve bolt mu yazsak acaba çekiliş mesajlarına bakmak istemeyen sadece öenmli şeyleri okuyacak vakitleri olan onlara bakar en azından sadece bir öneri olarak şeettiriyorum :KK52:

çekiliş sonuçlanana kadar burada sayfalar coşar çok önemli bişi olunca kırmızı ve bolt mu yazsak acaba çekiliş mesajlarına bakmak istemeyen sadece öenmli şeyleri okuyacak vakitleri olan onlara bakar en azından sadece bir öneri olarak şeettiriyorum :KK52:
Katılıyoruım canım:D

Ben buralarda pek dolanmasam iyi olcak, haydi cümleten görüşürük

Back
X