2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İse yarıyor canım buhar makinesi :) özellikle öksürük oldugunda çok faydasını gördük.

Bizde roller farklı. Ben uykuyu severim erken uyurum. Eşim geç yatar. Ayni eşin gibi kanepeye yatarım. Orda uyuyakalırım. Eşim yatarken uyandırır beni. Bazen kahve falan içer direnirim uyumamak için ama saat 1 2 eşim hala uyumaz ben gene uyuyakalırım

Bu gunu ayin 23 saniyorum. Esime erken gel diye baski yapiyorum. Niloyaya gidelim diye. O da hic demiyo ne sacmaliyosun diye. Evden cikmayinca gun tarih kavramida kalmadi bende
Hahahaha :) bende sabah işe gitmek için kalkacaktım ki cumartesi olduğunu hatırladım

Nasıl yani bu cumartesi mi yani bugun mu haftaya degilmiydi?

:)) kotu oluyo ya. Hem yalniz oturan icin hem uykusu gelen icin.

Hahahaha :) bende sabah işe gitmek için kalkacaktım ki cumartesi olduğunu hatırladım
allahtan hatirlamissin :)

Nasıl yani bu cumartesi mi yani bugun mu haftaya degilmiydi?
ben bu gunu 23 nisan saniyorum hatlar karismis

Bu gunu ayin 23 saniyorum. Esime erken gel diye baski yapiyorum. Niloyaya gidelim diye. O da hic demiyo ne sacmaliyosun diye. Evden cikmayinca gun tarih kavramida kalmadi bende
Ohhh be yeni gördüm mesajini bende afalladim haftaya degilmiydi diye? Neyseki eşin gelmeden farketmisin bugun 23 nisan olmadigini.

Sahalara dondum :) napyosnz kzlar ceklis ne alemde hc heyecani yokmu. Alisveris yapan oldmu. Haziranin 1 inde gondericz dmi gnu degistimi
ben bakınıyorum henüz alamadım bişi 1 haziran iidir

meşhur toto olunca

Sagol canim inşallah ya ama buhar mak. Gercekten ise yariyo canim bu gece bi bitseydi
Nasil gecti canim uyudumu beyza ece sabaha kadar uyandi hatta bir ara uyumamak icin direndi benimde belim agriyordu temizlik yapmistim dun o yuzden birde idrar yolu enfeksiyonu oldu bende sanirim cok kotuyum surekli yanma var
Evet canim minicik kutuda vietnam mucizesi yaziyor ustunde insallah bana da faydasi olur ayrica bocek isirmasi burun tikanikligina falan da iyi geliyormus
Bana da söyleyin :) acayip başım ağrıyor
Canim kucuk kutuda vietnam mucizesi yaziyor ustunde tamamen bitkisel icerigi ben daha kullanmadim regl zamani bas agrim cok oluyor o zaman kullancam
ayy su tarihleri bende hep unutirum birgun bankaya gitmistim bankaci bayan tarih yazacak bana ayin kaci diye sordu ben de kaciydi ya bilmiyorumki dedim o dedi bende kac gundur izinliydim bugun ise basladim evde olunca unutuyorum tarihleri dedi bende evdeyim demekki bende o yuzden unutiyorum dedim:))

canim gece sadece 5ten 6 bucuga kadar uyudum onun disinda hep emzirdim salladim ateslendi kuzum burnundanda akinti yesil gelmeye basladi bugün de hemen dr a gittik sinusler dolmus o gozune vurmus cunku gozude sisti antibiyotik verdi goz damlasi verdi vitamin surubu verdi aldik geldik ama zor ayakta duruyorum uyusada uyusam diye bakiyorum sanada cok geçmiş olsun canim ya hem hastalik hem uyuyamama gece sende bende perisan olduk

Sagol canim size de cok gecmis olsun Beyza uyuyinca yat dinlen sende cabuk iyilesir insallah

ben bakınıyorum henüz alamadım bişi 1 haziran iidir

meşhur toto olunca
evt bncde 1 haziran iyi bnde hnuz alamadm

Kizlar bebeklerinizin boylari kac cm ozellikle kiz bebeklerin erkeklerin biraz uzun olabiliyor cunku ecenin 1,5 yas asisinda 83 cm di ben evde olcuyorum 85 cm geliyor eger 2 cm uzadiysa cok az degilmi ya da boyu kisa degilmi ayy kafama taktim esim onceleri normal diyordu bende o kadar mevzu yaptimki bu konuyu coktandir kendi doktorumuza gitmedik dogum gununde gitmistik en son o da iyi madem goturelim doktora baksin diyor acaba kalsiyum azmi aliyor ama oncesinde hafta ici saglik ocagina gotureyim diyorum belki ben yanlis olcuyorumdur hemsire baksin az uzamis derse doktora gotureyim diyorum cunku doktor bana gelisim icin onemli olan boyun uzamasi demisti kilo da 4 aydir 400 gr aldi ama kiloyu cok onemsemiyorum benim boyum 1.68 esim 1.75 civari hani kisa da sayilmayiz anlayamadim

29 aralikta 1.5 yas asisini oldugunda kilo 12 kusuru de vardi hatirlamiyom boy 87 cm di pzt gunu baskulde tarttim 13.5 kilo boy da 89 cm ama boyu bu siralar olcmedim sanki uzadi gibi bikac cm bu arada ece de masallah iyi emzirmeyi biraktiktan sonra aliyolar kiloyu yemeleri biraz daha duzeliyo

Kizlar eceye yeni uyku duzeni koymaya calisiyorum biliyorsunuz oglen 1-1.30 civari uyutup 3-3.30 civari kalkiyor iki gundur aksamda erken uyuyordu iyi oluyordu bugun tam uyutmaya gittim annem yigenimle geldi eceyi yarim saat uyutmak icin ugrastim uyumadi cok canim sıkıldi ve simdi uyudu

Sonra iceri gittim uyumadi dedim annem ya tuh bilseydik gelmezdik dedi bir baktim yigenim yine salya sumuk arti oksuruyor her zaman annem ayni seyi yapiyor hasta oldugu halde tam eceyi uyutcagim vakit cat kapi geliyor eceyle legenin icinde oturup oynuyorlardi yigenime yinemi hasta oldun oksuruyorsun ben sizi biraz uzaklastirayim dedim eceyi aldim koltuga oturttum annem bulasir diye mi korkuyorsun dedi evet dedim zaten dis yuzunden iki gecedir uyumuyoruz birde hastalik bulasmasin dedim annem bozuldu ne yapayim kizlar biktim artik hep hasta cocugu alip bize getirmesinden bana kimsenin zerre kadar faydasi yok 3 cocukla canim cikiyor biraz daha anlayisli olmali esimde bazen rastliyor hasta olunca getirdiginde bana soyleniyor cocuga hastalik gececek diye ece de biraz grip ama burnu biraz tikanik o kadar oksuruk falan yok dis sikintisi var daha cok
İnsallah anlamistir bozuldu ama bilmiyorum bir daha yapmaz umarim

Masallah Nehir e canim cok iyi boyu uzamiyor gibi geliyor bana hafta ici saglik ocagina goturcem olcturcem birde

Belki cocuk hastayken huysuz oluyo ya. annen tek basina basedemiyosa cocukla oyalanir diye sana getiriyodur belki. Bizim bi komsu oyle yapiyorum diye anlatiyodu da.
Bence az bile soylemissin. Cocuk bunlar elleri hep agizlarinda. Birbirleriyle bogusuyolar resmen. Gecmemesi mucize.
Bizim kvleri biliyosunuz az coj dip dibe olalim diyolar surekli. Ama bi hasta olsunlar esim bir hafta gelmeyin diyo. Oraya da gitmiyoruz gokceye bulasmasin diye. Alinmayi bosver onun dusunmesi lazim.

Durmuyor diye getirmis bence bencilce bir davranis ben eceyi doktora goturdugimde dr un ilk sordugu sey hasta birisiyle yan yana geldimi seklinde valla kirmadan ima etmeye calistim annemde olsa yapmasin hayir bir sustum iki sustum yok hep yapmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…