2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim ya cabuk iyilesir insallah kiyamam hasta olunca cok uzuluyor insan

Ciddi misin eşimi öldürseler çıkmaz Oray'a. Kesin seni seyretmişimdir. İlk başladığında her bölümünü izliyordum

Aa kacinci bölüm

Bende merak ettim kacinki bolumki

Çok enteresan kaçıncı oldunuz peki hakkaten kaçıncı bölüm izleyelim netten

2012 Ağustos ayında katımıştını dimi

Aa ciddi mi cok merak ettim.
Bizde dalga gecerdik evde izlerken. Esim yemek cikarsa sana kesin kaybedersin , Esleri tasima da da ben birinci gelirim kesin diyodu

Vavvv bu çılgınlığı bizde hep hayal etmiştik

Evet kızlar katıldık..
Sanırım 9.bölümdü

D deterjan 'ın dediği gibi 2 ağustos 2012'ydi tarihi.. Zaten kanal d'nin sitesinde var..
İzledikçe gülüyoruz hâlâ,çok güzel anı oldu ama Benim eşimi normalde kessen asla katılmaz böyle şeylere ama o an nasıl oldu bende bilmiyorum,kabul etti

Her yarışmanın ilk bölümlerinde yarışanlar şanssız bence.. Sonradan çoooook değişiyor kurallar,format.. Bizim zamanımızda ilk bölümde kazanan olmuyordu,o bölümün kazananı ertesi gün bidaha yarşıyordu.. Biz kazanamadık düşük tahmin ettiğimiz için ama çok güzeldi..

Uzun süredir Selalarin sonunda kimin olduğuna dair anonsu dinlemiyordum. Bugün cam açıktı ütü yapıyordum o sirada Sela verilmeye başladı. İçimden allah rahmet eylesin dedim. Bitince merak ettim kim acaba die meğer şehidin selasıymış eşi 7 aylık hamileymis.

Cok aciAllah sabir versin kimbilir kadincagiz ne haldedir

Canım elif adanın boyu en son ölçtüğümde 84 cm di bu aralar uzatımı bilmiyorum benim boy kısa 1.60 eşim 1.83. Doktorumuz söyledi bugün iki yaşa doğru çocuklar anne babanın genetiğine yaklaşırmış siz ve eşin ince yapılısınız elif ada da öyle olur dedi. Testlerde kalsiyum eksikliğimiz yok çok şükür süt ürünleri yemese bile bol sebze ve mama ile besleniyor ama boyu yaşıtların göre kısa iki yaşında ortalama boyu 87 cm olmalıymış 3 cm uzar mı iki ayda bilmem.

Gökçede 3 cm uzadı canım. Açıkçası bende kafama takmaya başladım. 83 cm di 86 ölçtüm dün. Normal mi acaba :/
Büyüme geriliğini düşünmek için en az altı aylık gelişime bakıyorlar canım. Bu sürede hiç boy uzamadıysa o zaman tetkikler yapılıyor. Gökçe'nin boyu normal takma kafana bence

Geçmiş olsun canım doktor a goturmen iyi olmuş çabuk toparlanir

Canim bi sekilde antibiyotik i icirmeye çalış yoksa zor iyileşiyor icinceye kadar uğraş kusunca ara ver tekrar dene gerekirse sulandir ver

Büyüme geriliğini düşünmek için en az altı aylık gelişime bakıyorlar canım. Bu sürede hiç boy uzamadıysa o zaman tetkikler yapılıyor. Gökçe'nin boyu normal takma kafana bence
canim bilgi verdigin icin tesekkur ederim ecede yavas uzayinca tedirgin oldum ben coktandir tahlil yaptirmadim eceyi saglik ocaginda kalsiyuma bakiyorlarmi birde hemogram falan baktirayim en son 8 aylikken bakmislardi ben bir gideyim saglik ocagina hemsireyle konusayim bakayim ne diyecek orada tahlillerini yaptirip kendi doktorumuza da gosteririm insallah uzarlar iki yasina kadar

Gökçede 3 cm uzadı canım. Açıkçası bende kafama takmaya başladım. 83 cm di 86 ölçtüm dün. Normal mi acaba :/

1.5 yaş kontrolünde Efe 85 cm 11200 kg idi.. 4 aydır gitmiyoruz,o sebeple şu an bilmiyorum.. Ama internette var ya hani,kız erkek ayrımı yapıp aya göre kg/boy yazıyor ordan bakın bide normal aralıkta mı diye..

Kızlar bu hafta benim için çok yorucu ve stresliydi haziranda işbaşı yapmayı düşünüyordum ama öncesinde kadromu oturduğum ilçedeki kuruma atama yaptırmam gerekiyor cuma günü görüşmelerim kötü geçti. Boş kadro yok ve bana kadromun olduğu yerde işe başlayacağım söylendi. Hergün sabah 6 da evden çıkıp akşam 7 de evde olacağım dört saat yol çekeceğim ve bakıcımız bu saat aralığında çalışamayacağını söyledi. Oturdum hüngür hüngür ağladım halime çaresiz kaldım. Ücretsiz iznim ekimde bitiyor inşallah kadro boşalır o zamana kadar yoksa sıkıntılı günler beni bekliyor olacak.

2 saat nerden nereye gidiyorsun ki canım ;(
İnşallah açılır kadro

Hasta bebişlere geçmiş olsun diliyorum geçmişi çok okuyamadım ama @minnakkartal ve M mutube yi farkettim rabbim şifa versin betülde ilaç konusunda çok fena kavga kıyamet içiriyorum kucağımda iyice sıkıştırıp ağzını kapatıyorum zorla yutsun diye geri püskürtüyo çünkü

@yaz yagmuru sen söyleyince betülü ölçtüm 87-88 filan geldi en son ne zaman ölçtük hatırlamıyorum bile ne sağlık ovağında ne hastanede ölçtürmüyo çünkü kilo da rvdeki baskülde 11.9 çıkmıştı dün

D deterjan canım kadro açılmazsa kadronun oldupu yere taşınamaz mısınız acaba gerçekten uzun bi süreymiş

Bu arada iki haftadır temizlik yapıyodum benim ve kv nin evini temizledik konple cam kapı halımperdeler herşey yıkandı sikindi öldüm bittim
Dün de gün bendeydi onu da atlattım şükür uzuuun bir süre temizlik ve misafir istemiyorum

Bi de en son aşıda hepatit a bitti yapamıcam gelince yaparız demişti sağlık ocağı geçen hafta içi aradılar onu da yaptırdık son aşısı kaldı dedi o da ekim de yapılacakmış

Sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…