Geçmiş olsun canım. İğneden canı biraz acıyor daha etkili.Vallahi denicem olmadı pazartesi kendi doktoruna giderim ondan isterim artık
Canim ya cabuk iyilesir insallah kiyamam hasta olunca cok uzuluyor insanAynen canim kışın bu.kadar hasta olmadi ama gorsen ayaga kalkmami.bile istemiyor ben uzaniyim oda uzerimde yatsin sadece aman bi susayim edeyim kalkayim inanilmaz agliyor yapisik geziyoruz oyun oynayalim diyorum ama ona bile hali yok onu boyle gormeyede dayanamiyorum
Cok sagol canim inşallahCanim ya cabuk iyilesir insallah kiyamam hasta olunca cok uzuluyor insan
Ciddi misin eşimi öldürseler çıkmaz Oray'a. Kesin seni seyretmişimdir. İlk başladığında her bölümünü izliyordum
Aa kacinci bölüm
Bende merak ettim kacinki bolumki
Çok enteresan kaçıncı oldunuz peki hakkaten kaçıncı bölüm izleyelim netten
2012 Ağustos ayında katımıştını dimi
Aa ciddi mi cok merak ettim.
Bizde dalga gecerdik evde izlerken. Esim yemek cikarsa sana kesin kaybedersin , Esleri tasima da da ben birinci gelirim kesin diyodu
Vavvv bu çılgınlığı bizde hep hayal etmiştik
Cok aciUzun süredir Selalarin sonunda kimin olduğuna dair anonsu dinlemiyordum. Bugün cam açıktı ütü yapıyordum o sirada Sela verilmeye başladı. İçimden allah rahmet eylesin dedim. Bitince merak ettim kim acaba die meğer şehidin selasıymışeşi 7 aylık hamileymis.
Canım elif adanın boyu en son ölçtüğümde 84 cm di bu aralar uzatımı bilmiyorum benim boy kısa 1.60 eşim 1.83. Doktorumuz söyledi bugün iki yaşa doğru çocuklar anne babanın genetiğine yaklaşırmış siz ve eşin ince yapılısınız elif ada da öyle olur dedi. Testlerde kalsiyum eksikliğimiz yok çok şükür süt ürünleri yemese bile bol sebze ve mama ile besleniyor ama boyu yaşıtların göre kısa iki yaşında ortalama boyu 87 cm olmalıymış 3 cm uzar mı iki ayda bilmem.Kizlar bebeklerinizin boylari kac cm ozellikle kiz bebeklerin erkeklerin biraz uzun olabiliyor cunku ecenin 1,5 yas asisinda 83 cm di ben evde olcuyorum 85 cm geliyor eger 2 cm uzadiysa cok az degilmi ya da boyu kisa degilmi ayy kafama taktim esim onceleri normal diyordu bende o kadar mevzu yaptimki bu konuyu coktandir kendi doktorumuza gitmedik dogum gununde gitmistik en son o da iyi madem goturelim doktora baksin diyor acaba kalsiyum azmi aliyor ama oncesinde hafta ici saglik ocagina gotureyim diyorum belki ben yanlis olcuyorumdur hemsire baksin az uzamis derse doktora gotureyim diyorum cunku doktor bana gelisim icin onemli olan boyun uzamasi demisti kilo da 4 aydir 400 gr aldi ama kiloyu cok onemsemiyorum benim boyum 1.68 esim 1.75 civari hani kisa da sayilmayiz anlayamadim
Büyüme geriliğini düşünmek için en az altı aylık gelişime bakıyorlar canım. Bu sürede hiç boy uzamadıysa o zaman tetkikler yapılıyor. Gökçe'nin boyu normal takma kafana benceGökçede 3 cm uzadı canım. Açıkçası bende kafama takmaya başladım. 83 cm di 86 ölçtüm dün. Normal mi acaba :/
Geçmiş olsun canımAcilden dönüyoruz Boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi
Geçmiş olsun canım doktor a goturmen iyi olmuş çabuk toparlanirSağol Can'ım yok Ateş öksürük arttı Boğaz'ları kabarmış onu görünce hemen götürdüm aslında antibiyotik verecek diye götürmüyodum ama artık son aşamadaydık
Sağol Canım sanada geçmiş olsun valla evde durmuyo çok huysuz inşallah ilaçla hızlı toparlar
S Simyada canım teşekkürler son durum bu antibiyotiklendik
Canim bi sekilde antibiyotik i icirmeye çalış yoksa zor iyileşiyor icinceye kadar uğraş kusunca ara ver tekrar dene gerekirse sulandir vercanim.cok sagol sordugun icin biz acayip hasta olduk kosup oynayan cocuk surekli agliyo surekli halsiz ates goze vurdu gozu iyice sisti antibiyotigide kustu icemedi hic biseyde yemedi burnu hala tikanik hala arada ates cikiyor ne yapacagimi sasirmis haldeyim uyutup yataginada koyamiyorum hemen uyanip agliyo ya emiyo ya sallaniyo nasil bu kadar hasta olduk hic anlamadim ya
Canım elif adanın boyu en son ölçtüğümde 84 cm di bu aralar uzatımı bilmiyorum benim boy kısa 1.60 eşim 1.83. Doktorumuz söyledi bugün iki yaşa doğru çocuklar anne babanın genetiğine yaklaşırmış siz ve eşin ince yapılısınız elif ada da öyle olur dedi. Testlerde kalsiyum eksikliğimiz yok çok şükür süt ürünleri yemese bile bol sebze ve mama ile besleniyor ama boyu yaşıtların göre kısa iki yaşında ortalama boyu 87 cm olmalıymış 3 cm uzar mı iki ayda bilmem.
canim bilgi verdigin icin tesekkur ederim ecede yavas uzayinca tedirgin oldum ben coktandir tahlil yaptirmadim eceyi saglik ocaginda kalsiyuma bakiyorlarmi birde hemogram falan baktirayim en son 8 aylikken bakmislardi ben bir gideyim saglik ocagina hemsireyle konusayim bakayim ne diyecek orada tahlillerini yaptirip kendi doktorumuza da gosteririm insallah uzarlar iki yasina kadarBüyüme geriliğini düşünmek için en az altı aylık gelişime bakıyorlar canım. Bu sürede hiç boy uzamadıysa o zaman tetkikler yapılıyor. Gökçe'nin boyu normal takma kafana bence
Kizlar bebeklerinizin boylari kac cm ozellikle kiz bebeklerin erkeklerin biraz uzun olabiliyor cunku ecenin 1,5 yas asisinda 83 cm di ben evde olcuyorum 85 cm geliyor eger 2 cm uzadiysa cok az degilmi ya da boyu kisa degilmi ayy kafama taktim esim onceleri normal diyordu bende o kadar mevzu yaptimki bu konuyu coktandir kendi doktorumuza gitmedik dogum gununde gitmistik en son o da iyi madem goturelim doktora baksin diyor acaba kalsiyum azmi aliyor ama oncesinde hafta ici saglik ocagina gotureyim diyorum belki ben yanlis olcuyorumdur hemsire baksin az uzamis derse doktora gotureyim diyorum cunku doktor bana gelisim icin onemli olan boyun uzamasi demisti kilo da 4 aydir 400 gr aldi ama kiloyu cok onemsemiyorum benim boyum 1.68 esim 1.75 civari hani kisa da sayilmayiz anlayamadim
Gökçede 3 cm uzadı canım. Açıkçası bende kafama takmaya başladım. 83 cm di 86 ölçtüm dün. Normal mi acaba :/
2 saat nerden nereye gidiyorsun ki canım ;(Kızlar bu hafta benim için çok yorucu ve stresliydi haziranda işbaşı yapmayı düşünüyordum ama öncesinde kadromu oturduğum ilçedeki kuruma atama yaptırmam gerekiyor cuma günü görüşmelerim kötü geçti. Boş kadro yok ve bana kadromun olduğu yerde işe başlayacağım söylendi. Hergün sabah 6 da evden çıkıp akşam 7 de evde olacağım dört saat yol çekeceğim ve bakıcımız bu saat aralığında çalışamayacağını söyledi. Oturdum hüngür hüngür ağladım halime çaresiz kaldım. Ücretsiz iznim ekimde bitiyor inşallah kadro boşalır o zamana kadar yoksa sıkıntılı günler beni bekliyor olacak.
Sagol canimHasta bebişlere geçmiş olsun diliyorum geçmişi çok okuyamadım ama @minnakkartal ve M mutube yi farkettim rabbim şifa versin betülde ilaç konusunda çok fena kavga kıyamet içiriyorum kucağımda iyice sıkıştırıp ağzını kapatıyorum zorla yutsun diye geri püskürtüyo çünkü
@yaz yagmuru sen söyleyince betülü ölçtüm 87-88 filan geldi en son ne zaman ölçtük hatırlamıyorum bile ne sağlık ovağında ne hastanede ölçtürmüyo çünkü kilo da rvdeki baskülde 11.9 çıkmıştı dün
D deterjan canım kadro açılmazsa kadronun oldupu yere taşınamaz mısınız acaba gerçekten uzun bi süreymiş
Bu arada iki haftadır temizlik yapıyodum benim ve kv nin evini temizledik konple cam kapı halımperdeler herşey yıkandı sikindi öldüm bittim
Dün de gün bendeydi onu da atlattım şükür uzuuun bir süre temizlik ve misafir istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?