2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sagol canim deniycem mutlaka

Bende 6-7 saaten fazla uyursam salak salak dolaniyorum etrafta. Bi agirlik cokuyo uzerime. İcimden hic bisey gelmiyo. Ne kadar cok uyursam o kadar cok uykum oluyo.
Bazen gokceyi uyuturken uyuyakaliyorum erkenden. Gece illaki uyaniyorum. Uyandigimda geri uyumuyorum.
Sabah kalkarken biraz zorlaniyorum ama iyi geliyo

Öyle uykum var ki... hemen uyuyacam...gec uyuyan anneler nasil uykunuzu alıyorsunuz? Gunde ortalama kaç saat uyuyorsunuz?
Mesela @yaz yagmuru sen 3 cocukla nasıl dayaniyorsun gündüz uyuyor musun?
canim ben sabah 6.20 de kalkiyorum cocuklari gonderiyorum tekrar yatiyorum 9-10 arasi ece kalkiyor bende onunla birlikte kalkiyorum bir daha yatmiyorum aksamda bazen gec yatiyorum bazen eceyi uyuturken bende uyuyorum ki bu duruma esim bile sasiriyor cunku o erken yatar hep ben gec bazen ben ondan once uyuyakaliyorum ama cocuklari gonderdikten sonra yatmasam bende gunduz duramam cok erken kalkma aliskanligim yok hele 6.20 bana cok erken:))

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir miramız. Elif ada bir ay içinde iki kez grip oldu ilkinde ilaç kullanmadım on gün sürdü. İkincisinde alerjisine rağmen peditus verdim iki günde toparladı geniz akıntısı zor oluyor uyutmuyor bebekleri. Banyoda başından bolca su dökmek iyi geliyor

Kizlar pazar gunu oglumun toplantisi varmis 9.30 da ogretmen veli gorusmeleride olacakmis esim ben gidip ogretmenle konuscam dedi ben de gitmek istiyorum ama eceyle gitmek istemiyorum annemde kardesimin sinavi var hafta sonu yigenime bakacak gorussun bakalim biz bu odevi nasil gelistirecekmisiz bir sorsun:)))

Ecede su anda grip arti kopek disi cikiyor bizim icinde gece cok zor oldu sabaha kadar uyanip emdi bende bugun peditus verdim

Arada bi hastalik var herkes de var beni bile oksuruk mahvetti bogazim yaniyo nehir de ayni ama hemen toparliyo ama istahi yok gerci ben bile suyu dahi icmek istemiyom bebe napsin banyo yaptirmak gercekten iyi geliyo basindan bolca su dokmek allahtan nehir banyoyu seviyo da o yuzden kolay oluyo hatta banyodan cikartiyon diye agliyo ya

@yaz yagmuru kopek disler cok zorluyo nehir dordunu ayni cikartti ama ne cikarma hastalik huysuzluk cok tavan yapmisti ece banyoyu sevmiyo demistin ya kovaya su doldurarak mi yikiyon yok fiskiyeyle mi ben fiskiyeyle yikasam hic cikmiyacak nehir kovaya su dolduruyom iki masraba var biri ondan kovadan su alip oda dokuyo uzerine digeri ile ben yikiyom dene istersen kovada su bittiguni goruyo bitti su bitti diyip cikiyo fiskiyeyle yoksa vay halime 2 saatten asagi cikaramam nehiri banyodan

Canim kovayla yikiyorum gecen gun kovanin icine renkli toplarini attim oynasin diye hic dikkatini cekmedi aglamaya devam etti soyledigin gibi de denerim dogduginda suyu cok seviyordu gecen yaz cikmamak icin agliyordu ama ne olduysa kisin oldu aglamaya basladi kisin usumesin diye cocuk odasinda dogalgazin yaninda bir de klima acip orada yikadik belki usudugu icin agliyordur diye ama yok yine agladi hep kuvetinde babasiyla yikiyorduk iki defadir ben banyoda yikiyorum

Bizim banyo yapmalar işkenceye döndü. Çocuk kafasından su dökmeyi yüzüne su gelmesini istemiyor çığlık çığlığa ağlıyor ne yapcağımı bilmiyorum

Bizim banyo yapmalar işkenceye döndü. Çocuk kafasından su dökmeyi yüzüne su gelmesini istemiyor çığlık çığlığa ağlıyor ne yapcağımı bilmiyorum
Bizimkide kafasina dokulmesinden acaip rahatsiz. Kafani geriye tut duyoruk yuzune gelmesin. Oyle de durmuyo. Kafasina dokunma aksama kadar cikmayacak ama. Bi ara iyiydik simdi yine cigrindan cikti ia

Bu uyku duzenini ben de seviyorum canım. Bundan sonra daha kolay olur dediğin gibi. Sabah erken kalkarsa eger daha düzenli oluyor herşey. Hepinize kolaylıklar diliyorum.

Kizlar gorumcem pasta yapmis dedim ya muzlu rulo pasta yapmis cok guzel yapmasida cok basitmis sutlu tatli cok hafif muhallebisini pisiriyorsun strecin ustune rondodan gecirilmis kakaolu biskuviyi dokup yayiyorsun muhabbeliyi dokuyorsun muzlari koyup rulo yapiyorsun strecle ama olcusunu bilmiyorum muhallebinin gorumcemden alcam tarifini birde o kucuk kostebekler yapiyor o da cok guzel oluyor bir kere yemistim

Kizlar simdi kizimla uyudum 1 saat sonra uyandi sipa benide uyandirdi halbuki dun 3 saat uyumustu tabi ben uyumamistim. Ben be zaman yanina uzansam cok uyumuyor benide uyutmuyor.

Bende tam tersi bugün yaklaşık 7 saat uyudum evde elim kolum kalkmadı hic bisey yapmadım bide başağrısı ve sinirlilik eklendi oglen 1 saat uyudum biraz kendime geldim kızımı da aldım carsiya gittim gezdim geldim.
Bugunlerde kendimi cok yorgun ve keyifsiz hissediyorum bahar sendromu mu ne?
Canım bişey istemiyor cok mutsuzum sanki. Islerim cok yetisemiyorum ondan mi bilemedim. Ev istedigim gibi temiz degil, iş çalışmalarim yarım kaldı, tabi bunlara haliyle moralim bozuluyor.

Sende bendensin. Erken kalkınca olmuyo

@Akaibu esim bileti sormak icin Şatoforma gitmiş bilet falan yok diye beni aradi. Bende biletsizmis heralde dedim. Umarım oyledir kacirmak istemiyorum çünkü

Elifece bu aralar cok huysuz kendini yerlere atiyor herseye agliyor cok bunaldim ne yapacagimi sasirdim.Bu arada esim benim muge anliyi iLememi istemiyor gerci firsatim da yok gatta gecen gun sen ne bicim ogretmensin pembe dizi izletsin acisatyon dizi izletsin vs vs bi suru laf soyledi artik ona laf vermemek icin belgesel izliyorum

Elifece bu aralar cok huysuz kendini yerlere atiyor herseye agliyor cok bunaldim ne yapacagimi sasirdim.Bu arada esim benim muge anliyi iLememi istemiyor gerci firsatim da yok gatta gecen gun sen ne bicim ogretmensin pembe dizi izletsin acisatyon dizi izletsin vs vs bi suru laf soyledi artik ona laf vermemek icin belgesel izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…