sagol canim deniycem mutlakabenim bünyem alıştı sanıyorum eskisi kadar uykusuz diye söylenmiyorum sadece dikkat dağınıklığım çok oluyo bölük pörçük uyuduğum için ortalama uyku tabiri uymuyo sanki bana
bizde de su ve memeden başka birşey yok ama hastalık diye üstüne düşmüyorum
kıyma yerine beyaz peynir koyuyorum ben sadece bunun dışında bazen ilave dere otu ya da daha fazla yeşillik ekliyorum
canim ben sabah 6.20 de kalkiyorum cocuklari gonderiyorum tekrar yatiyorum 9-10 arasi ece kalkiyor bende onunla birlikte kalkiyorum bir daha yatmiyorum aksamda bazen gec yatiyorum bazen eceyi uyuturken bende uyuyorum ki bu duruma esim bile sasiriyor cunku o erken yatar hep ben gec bazen ben ondan once uyuyakaliyorum ama cocuklari gonderdikten sonra yatmasam bende gunduz duramam cok erken kalkma aliskanligim yok hele 6.20 bana cok erken:))Öyle uykum var ki... hemen uyuyacam...gec uyuyan anneler nasil uykunuzu alıyorsunuz? Gunde ortalama kaç saat uyuyorsunuz?
Mesela @yaz yagmuru sen 3 cocukla nasıl dayaniyorsun gündüz uyuyor musun?
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir miramız. Elif ada bir ay içinde iki kez grip oldu ilkinde ilaç kullanmadım on gün sürdü. İkincisinde alerjisine rağmen peditus verdim iki günde toparladı geniz akıntısı zor oluyor uyutmuyor bebekleri. Banyoda başından bolca su dökmek iyi geliyorsağol canım bi düşünüyo bi çıkıyo ama daha çok burun tıkanıklığı kötü oldu geniz akıntısı olduğu için hafif öksürük de başladı ilaç içiremiyorum kusuyo sürekli bi ne yapcağımı bilmez hallerdeyim
Ecede su anda grip arti kopek disi cikiyor bizim icinde gece cok zor oldu sabaha kadar uyanip emdi bende bugun peditus verdimGeçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşir miramız. Elif ada bir ay içinde iki kez grip oldu ilkinde ilaç kullanmadım on gün sürdü. İkincisinde alerjisine rağmen peditus verdim iki günde toparladı geniz akıntısı zor oluyor uyutmuyor bebekleri. Banyoda başından bolca su dökmek iyi geliyor
Canim kovayla yikiyorum gecen gun kovanin icine renkli toplarini attim oynasin diye hic dikkatini cekmedi aglamaya devam etti soyledigin gibi de denerim dogduginda suyu cok seviyordu gecen yaz cikmamak icin agliyordu ama ne olduysa kisin oldu aglamaya basladi kisin usumesin diye cocuk odasinda dogalgazin yaninda bir de klima acip orada yikadik belki usudugu icin agliyordur diye ama yok yine agladi hep kuvetinde babasiyla yikiyorduk iki defadir ben banyoda yikiyorum@yaz yagmuru kopek disler cok zorluyo nehir dordunu ayni cikartti ama ne cikarma hastalik huysuzluk cok tavan yapmisti ece banyoyu sevmiyo demistin ya kovaya su doldurarak mi yikiyon yok fiskiyeyle mi ben fiskiyeyle yikasam hic cikmiyacak nehir kovaya su dolduruyom iki masraba var biri ondan kovadan su alip oda dokuyo uzerine digeri ile ben yikiyom dene istersen kovada su bittiguni goruyo bitti su bitti diyip cikiyo fiskiyeyle yoksa vay halime 2 saatten asagi cikaramam nehiri banyodan
Bizimkide kafasina dokulmesinden acaip rahatsiz. Kafani geriye tut duyoruk yuzune gelmesin. Oyle de durmuyo. Kafasina dokunma aksama kadar cikmayacak ama. Bi ara iyiydik simdi yine cigrindan cikti iaBizim banyo yapmalar işkenceye döndü. Çocuk kafasından su dökmeyi yüzüne su gelmesini istemiyor çığlık çığlığa ağlıyor ne yapcağımı bilmiyorum
Bu uyku duzenini ben de seviyorum canım. Bundan sonra daha kolay olur dediğin gibi. Sabah erken kalkarsa eger daha düzenli oluyor herşey. Hepinize kolaylıklar diliyorum.Calpol aklima gelmedi hic icirmekte zor olurdu uykulu sekilde agliyordu ama burnu tikanik canim sanirim ondan rahatsiz olup agladi
sagol canim insallah uyanmadi bir daha bizimde altin biri patlamis ucu gorunuyor digeri patlamak uzereydi cikiyor galiba ece de kopek dislerinin hepsinde grip oldu cok sukur ates yapmadi ama bayagi grip oldu insallah canim Kerem de cok zorlanmadan cikartir dislerini
Bu uyku duzeni iyiymis bende bu duzeni kurmak istiyordum kisin olmadi ama simdi kurabilirim aksamda erken yatar gunduzde uyandiktan sonra disari cikartirim biraz yarinda ayni saatte uyutayim
Sagol canim bugunde 1 i geciyordu yatti 3 u gecerken kalkti aksamda erken yatar boyle guzelBu uyku duzenini ben de seviyorum canım. Bundan sonra daha kolay olur dediğin gibi. Sabah erken kalkarsa eger daha düzenli oluyor herşey. Hepinize kolaylıklar diliyorum.
Bende tam tersi bugün yaklaşık 7 saat uyudum evde elim kolum kalkmadı hic bisey yapmadım bide başağrısı ve sinirlilik eklendi oglen 1 saat uyudum biraz kendime geldim kızımı da aldım carsiya gittim gezdim geldim.Bende 6-7 saaten fazla uyursam salak salak dolaniyorum etrafta. Bi agirlik cokuyo uzerime. İcimden hic bisey gelmiyo. Ne kadar cok uyursam o kadar cok uykum oluyo.
Bazen gokceyi uyuturken uyuyakaliyorum erkenden. Gece illaki uyaniyorum. Uyandigimda geri uyumuyorum.
Sabah kalkarken biraz zorlaniyorum ama iyi geliyo
Sende bendensin. Erken kalkınca olmuyocanim ben sabah 6.20 de kalkiyorum cocuklari gonderiyorum tekrar yatiyorum 9-10 arasi ece kalkiyor bende onunla birlikte kalkiyorum bir daha yatmiyorum aksamda bazen gec yatiyorum bazen eceyi uyuturken bende uyuyorum ki bu duruma esim bile sasiriyor cunku o erken yatar hep ben gec bazen ben ondan once uyuyakaliyorum ama cocuklari gonderdikten sonra yatmasam bende gunduz duramam cok erken kalkma aliskanligim yok hele 6.20 bana cok erken:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?