Ogrenciyken erken kalkardim ama evlendikten sonra gec kalkmaya basladim simdi erken kalkinca duramiyorum canim gec kalkma aliskanlik yapti bendeSende bendensin. Erken kalkınca olmuyo
Bizde de var ayni durum elleriyle kafasina vuruyor bizim Ece de diger bebeklerde de varmis benzer davranislar 2 yas sendromuElifece bu aralar cok huysuz kendini yerlere atiyor herseye agliyor cok bunaldim ne yapacagimi sasirdim.Bu arada esim benim muge anliyi iLememi istemiyor gerci firsatim da yok gatta gecen gun sen ne bicim ogretmensin pembe dizi izletsin acisatyon dizi izletsin vs vs bi suru laf soyledi artik ona laf vermemek icin belgesel izliyorum
Aynen dediğin gibi oluyor canım kafası hariç sorun yok bitsin istemiyor. Başlık aldım ama o da olmadı kafasına.Bizimkide kafasina dokulmesinden acaip rahatsiz. Kafani geriye tut duyoruk yuzune gelmesin. Oyle de durmuyo. Kafasina dokunma aksama kadar cikmayacak ama. Bi ara iyiydik simdi yine cigrindan cikti ia
Yani sogan sarımsak yumurta ekmek hepsi giriyor mu??benim bünyem alıştı sanıyorum eskisi kadar uykusuz diye söylenmiyorum sadece dikkat dağınıklığım çok oluyo bölük pörçük uyuduğum için ortalama uyku tabiri uymuyo sanki bana
bizde de su ve memeden başka birşey yok ama hastalık diye üstüne düşmüyorum
kıyma yerine beyaz peynir koyuyorum ben sadece bunun dışında bazen ilave dere otu ya da daha fazla yeşillik ekliyorum
Soğan koymuyorum çok pardon unutmuşumYani sogan sarımsak yumurta ekmek hepsi giriyor mu??
Fotoğrafı gördüm hiç kiskanmadimBiz @minnakkartal ile buluştuk
İyiki de buluştuk ne güzel olduBiz @minnakkartal ile buluştuk
Ya keşke hep beraber buluşabilsek ya da bi şekilde yolumuz düşse birbirimize yakın yerlereFotoğrafı gördüm hiç kiskanmadim
Geçmiş olsun canım :/ biberiye yada nane yağıda çok işe yarıyor ama çocuklara nasıl olur bilmiyorum. Bende hastayım da biberiye yağıyla açtım burnumu..Coldmix damlattim basucuna sogan koydum burnunuda cektim ama hala tikanik uyuyamiyor kuzum ya
Buhar makinesinin suyuna damlatabilirim yarin alayim canim cok sagol sanada gecmis olsun canimGeçmiş olsun canım :/ biberiye yada nane yağıda çok işe yarıyor ama çocuklara nasıl olur bilmiyorum. Bende hastayım da biberiye yağıyla açtım burnumu..
bende ecenin burnunu actim yatarken banyo yaptiracaktim acilsin diye sular kesildi bende coldmix damlatiyorum hep buhar makinasi da fayda etmiyormu canimColdmix damlattim basucuna sogan koydum burnunuda cektim ama hala tikanik uyuyamiyor kuzum ya
Buhar makinesini acmayi unuttum canim simdide alamayacagim bi yerde ne yazikki ama bugün bize sabah olmaz herhalde.bende ecenin burnunu actim yatarken banyo yaptiracaktim acilsin diye sular kesildi bende coldmix damlatiyorum hep buhar makinasi da fayda etmiyormu canim
Bende buhar makinasi kullanmiyorum canim o yuzden sordum faydasi olmuyormu diye ben oglanlar kucukken almistim sonra oglumda alerji cikti alerji doktoru alerji icin buhar makinasi kullanmamiz gerketigini soyledi kaldirdik abime vermistim onlarda dusurmus kirilmis bende almadim bir daha dr ketil da kullanabilirsiniz demisti bazen onu calistiriyorum bir sure o kadarBuhar makinesini acmayi unuttum canim simdide alamayacagim bi yerde ne yazikki ama bugün bize sabah olmaz herhalde.
Sagol canim inşallah ya ama buhar mak. Gercekten ise yariyo canim bu gece bi bitseydiBende buhar makinasi kullanmiyorum canim o yuzden sordum faydasi olmuyormu diye ben oglanlar kucukken almistim sonra oglumda alerji cikti alerji doktoru alerji icin buhar makinasi kullanmamiz gerketigini soyledi kaldirdik abime vermistim onlarda dusurmus kirilmis bende almadim bir daha dr ketil da kullanabilirsiniz demisti bazen onu calistiriyorum bir sure o kadar
İnsallah uyur kuzucuk bizim dun oyleydi sabaha kadar uyandi cabuk iyilesirler insallah
Sende esim gibisin. Biz bu yuzden cok kavga ediyoruz. O uyuyalim diyo. Brn uykum yok diyorum. Koltukta yatiyo uykumun gelmesini beklicekmis.. Gerci esim 24 saatte uyusa uyur. Adam uyumaya programlanmis resmenBende tam tersi bugün yaklaşık 7 saat uyudum evde elim kolum kalkmadı hic bisey yapmadım bide başağrısı ve sinirlilik eklendi oglen 1 saat uyudum biraz kendime geldim kızımı da aldım carsiya gittim gezdim geldim.
Bugunlerde kendimi cok yorgun ve keyifsiz hissediyorum bahar sendromu mu ne?
Canım bişey istemiyor cok mutsuzum sanki. Islerim cok yetisemiyorum ondan mi bilemedim. Ev istedigim gibi temiz degil, iş çalışmalarim yarım kaldı, tabi bunlara haliyle moralim bozuluyor.
bende hic istemiyorum kacirmak. Keske esim bu gun erken gelse. Pazar tiklim tiklim olur kesin.@Akaibu esim bileti sormak icin Şatoforma gitmiş bilet falan yok diye beni aradi. Bende biletsizmis heralde dedim. Umarım oyledir kacirmak istemiyorum çünkü
Senin bilgehantotolufoto etiketine cok guldum yaİyiki de buluştuk ne güzel oldu
Ya keşke hep beraber buluşabilsek ya da bi şekilde yolumuz düşse birbirimize yakın yerlere
minicik kututa bisey mi canim vazelin gibi. Bizdede var esim kullaniyo sanli markasi. İyi geliyo diyo o da. Soylenek hic aklima gelmemisti size@oslew seninde benim gibi bas agrin oluyor ya bazen esim dun eczaneden bir krem almis tamamen bitkisel bas agrisi olduginda alnina masaj yaparak sursun demis eczaci nasim agriyinca surcem bakalim etkili olursa soylerim sana da
ara cok uzun olunxa heyecansiz oldu biraz. Ben hala 1 haziran derim. Kendim cikamiyorum disari. Esimde cok yogun calisiyo. Ben anca hallederim heralde alisveris isiniSahalara dondum :) napyosnz kzlar ceklis ne alemde hc heyecani yokmu. Alisveris yapan oldmu. Haziranin 1 inde gondericz dmi gnu degistimi
Sağol canım. Çocuklar iyi olsun da biz nasıl olsa bi şekilde atlatiyoruz.Buhar makinesinin suyuna damlatabilirim yarin alayim canim cok sagol sanada gecmis olsun canim
Bana da söyleyin :) acayip başım ağrıyor@oslew seninde benim gibi bas agrin oluyor ya bazen esim dun eczaneden bir krem almis tamamen bitkisel bas agrisi olduginda alnina masaj yaparak sursun demis eczaci nasim agriyinca surcem bakalim etkili olursa soylerim sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?