2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizde de var ayni durum elleriyle kafasina vuruyor bizim Ece de diger bebeklerde de varmis benzer davranislar 2 yas sendromu

Bizimkide kafasina dokulmesinden acaip rahatsiz. Kafani geriye tut duyoruk yuzune gelmesin. Oyle de durmuyo. Kafasina dokunma aksama kadar cikmayacak ama. Bi ara iyiydik simdi yine cigrindan cikti ia
Aynen dediğin gibi oluyor canım kafası hariç sorun yok bitsin istemiyor. Başlık aldım ama o da olmadı kafasına.

Yani sogan sarımsak yumurta ekmek hepsi giriyor mu??

Coldmix damlattim basucuna sogan koydum burnunuda cektim ama hala tikanik uyuyamiyor kuzum ya

@oslew seninde benim gibi bas agrin oluyor ya bazen esim dun eczaneden bir krem almis tamamen bitkisel bas agrisi olduginda alnina masaj yaparak sursun demis eczaci nasim agriyinca surcem bakalim etkili olursa soylerim sana da

bende ecenin burnunu actim yatarken banyo yaptiracaktim acilsin diye sular kesildi bende coldmix damlatiyorum hep buhar makinasi da fayda etmiyormu canim
Buhar makinesini acmayi unuttum canim simdide alamayacagim bi yerde ne yazikki ama bugün bize sabah olmaz herhalde.

Buhar makinesini acmayi unuttum canim simdide alamayacagim bi yerde ne yazikki ama bugün bize sabah olmaz herhalde.
Bende buhar makinasi kullanmiyorum canim o yuzden sordum faydasi olmuyormu diye ben oglanlar kucukken almistim sonra oglumda alerji cikti alerji doktoru alerji icin buhar makinasi kullanmamiz gerketigini soyledi kaldirdik abime vermistim onlarda dusurmus kirilmis bende almadim bir daha dr ketil da kullanabilirsiniz demisti bazen onu calistiriyorum bir sure o kadar

İnsallah uyur kuzucuk bizim dun oyleydi sabaha kadar uyandi cabuk iyilesirler insallah

Sagol canim inşallah ya ama buhar mak. Gercekten ise yariyo canim bu gece bi bitseydi

Sende esim gibisin. Biz bu yuzden cok kavga ediyoruz. O uyuyalim diyo. Brn uykum yok diyorum. Koltukta yatiyo uykumun gelmesini beklicekmis.. Gerci esim 24 saatte uyusa uyur. Adam uyumaya programlanmis resmen
@Akaibu esim bileti sormak icin Şatoforma gitmiş bilet falan yok diye beni aradi. Bende biletsizmis heralde dedim. Umarım oyledir kacirmak istemiyorum çünkü
bende hic istemiyorum kacirmak. Keske esim bu gun erken gelse. Pazar tiklim tiklim olur kesin.

İyiki de buluştuk ne güzel oldu

Ya keşke hep beraber buluşabilsek ya da bi şekilde yolumuz düşse birbirimize yakın yerlere
Senin bilgehantotolufoto etiketine cok guldum ya
@oslew seninde benim gibi bas agrin oluyor ya bazen esim dun eczaneden bir krem almis tamamen bitkisel bas agrisi olduginda alnina masaj yaparak sursun demis eczaci nasim agriyinca surcem bakalim etkili olursa soylerim sana da
minicik kututa bisey mi canim vazelin gibi. Bizdede var esim kullaniyo sanli markasi. İyi geliyo diyo o da. Soylenek hic aklima gelmemisti size

Sahalara dondum :) napyosnz kzlar ceklis ne alemde hc heyecani yokmu. Alisveris yapan oldmu. Haziranin 1 inde gondericz dmi gnu degistimi
ara cok uzun olunxa heyecansiz oldu biraz. Ben hala 1 haziran derim. Kendim cikamiyorum disari. Esimde cok yogun calisiyo. Ben anca hallederim heralde alisveris isini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…