Sagol canim gece uyumuyor bizimkiBugün burası pek sessiz. Hasta bebisler nasil oldu M mutube @minnakkartal @yaz yagmuru ve unuttugum varsa
Gökçede 3 cm uzadı canım. Açıkçası bende kafama takmaya başladım. 83 cm di 86 ölçtüm dün. Normal mi acaba :/Kizlar bebeklerinizin boylari kac cm ozellikle kiz bebeklerin erkeklerin biraz uzun olabiliyor cunku ecenin 1,5 yas asisinda 83 cm di ben evde olcuyorum 85 cm geliyor eger 2 cm uzadiysa cok az degilmi ya da boyu kisa degilmi ayy kafama taktim esim onceleri normal diyordu bende o kadar mevzu yaptimki bu konuyu coktandir kendi doktorumuza gitmedik dogum gununde gitmistik en son o da iyi madem goturelim doktora baksin diyor acaba kalsiyum azmi aliyor ama oncesinde hafta ici saglik ocagina gotureyim diyorum belki ben yanlis olcuyorumdur hemsire baksin az uzamis derse doktora gotureyim diyorum cunku doktor bana gelisim icin onemli olan boyun uzamasi demisti kilo da 4 aydir 400 gr aldi ama kiloyu cok onemsemiyorum benim boyum 1.68 esim 1.75 civari hani kisa da sayilmayiz anlayamadim
Yani ben kendi adima acaba yeterli kalsiyum almiyormu falan diye dusunmeye basladim canim ece peynir yemiyor duzenli olarak sutte icmiyor iste yogurdu seviyor gunde iki kase yiyiyor ayran seviyor ben bir gideyim saglik ocagina bakalim ne diyecekGökçede 3 cm uzadı canım. Açıkçası bende kafama takmaya başladım. 83 cm di 86 ölçtüm dün. Normal mi acaba :/
Ayy canim ya cok gecmis olsun atesmi yapti cabuk iyilessin insallah MiraAcilden dönüyoruz Boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi
Cok gecmis olsun nehir toparlandi ama ben perisanim bu ara ne disari ne park hele hasta kisilerle yan yana gelmeyin cok fena bi salgin var ortadaAcilden dönüyoruz Boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi
Geçmiş olsun inş hemencicik toparlar acaba iğne mi isteseydin zor oluyo ya içirmesi hem yıpranmazsınızAcilden dönüyoruz Boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi
bu sefer ima etmişsin bi dahakine açık açık söyle kimse bizden çocuğumuzdan kıymetli değil ece hasta oldumu sen perişan oluyosunKizlar eceye yeni uyku duzeni koymaya calisiyorum biliyorsunuz oglen 1-1.30 civari uyutup 3-3.30 civari kalkiyor iki gundur aksamda erken uyuyordu iyi oluyordu bugun tam uyutmaya gittim annem yigenimle geldi eceyi yarim saat uyutmak icin ugrastim uyumadi cok canim sıkıldi ve simdi uyudu
Sonra iceri gittim uyumadi dedim annem ya tuh bilseydik gelmezdik dedi bir baktim yigenim yine salya sumuk arti oksuruyor her zaman annem ayni seyi yapiyor hasta oldugu halde tam eceyi uyutcagim vakit cat kapi geliyor eceyle legenin icinde oturup oynuyorlardi yigenime yinemi hasta oldun oksuruyorsun ben sizi biraz uzaklastirayim dedim eceyi aldim koltuga oturttum annem bulasir diye mi korkuyorsun dedi evet dedim zaten dis yuzunden iki gecedir uyumuyoruz birde hastalik bulasmasin dedim annem bozuldu ne yapayim kizlar biktim artik hep hasta cocugu alip bize getirmesinden bana kimsenin zerre kadar faydasi yok 3 cocukla canim cikiyor biraz daha anlayisli olmali esimde bazen rastliyor hasta olunca getirdiginde bana soyleniyor cocuga hastalik gececek diye ece de biraz grip ama burnu biraz tikanik o kadar oksuruk falan yok dis sikintisi var daha cok
İnsallah anlamistir bozuldu ama bilmiyorum bir daha yapmaz umarim
Sağol Can'ım yok Ateş öksürük arttı Boğaz'ları kabarmış onu görünce hemen götürdüm aslında antibiyotik verecek diye götürmüyodum ama artık son aşamadaydıkAyy canim ya cok gecmis olsun atesmi yapti cabuk iyilessin insallah Mira
Sağol Canım sanada geçmiş olsun valla evde durmuyo çok huysuz inşallah ilaçla hızlı toparlarCok gecmis olsun nehir toparlandi ama ben perisanim bu ara ne disari ne park hele hasta kisilerle yan yana gelmeyin cok fena bi salgin var ortada
Vallahi denicem olmadı pazartesi kendi doktoruna giderim ondan isterim artıkGeçmiş olsun inş hemencicik toparlar acaba iğne mi isteseydin zor oluyo ya içirmesi hem yıpranmazsınız
Hadi inş içer toparlanır hemencik narin kızVallahi denicem olmadı pazartesi kendi doktoruna giderim ondan isterim artık
Hemde ne perisan canim nereye yetecegimi sasiriyorum hayir yigenim icinde uzuluyorum aslinda cocuk surekli hasta dogru duzgun dra goturmuyorlar ilac kullanmiyorlar gecen yine ateslendi aradim su cocugu dra goturun dedim acile goturduler antibiyotik vermis dr kullanmamislar annemde kiziyor bilmiyorum cok rahatlarbu sefer ima etmişsin bi dahakine açık açık söyle kimse bizden çocuğumuzdan kıymetli değil ece hasta oldumu sen perişan oluyosun
İyi yapmissin canim cabuk iyilesir insallahSağol Can'ım yok Ateş öksürük arttı Boğaz'ları kabarmış onu görünce hemen götürdüm aslında antibiyotik verecek diye götürmüyodum ama artık son aşamadaydık
Sağol Canım sanada geçmiş olsun valla evde durmuyo çok huysuz inşallah ilaçla hızlı toparlar
@nisaelifim canım teşekkürler son durum bu antibiyotiklendik
canim.cok sagol sordugun icin biz acayip hasta olduk kosup oynayan cocuk surekli agliyo surekli halsiz ates goze vurdu gozu iyice sisti antibiyotigide kustu icemedi hic biseyde yemedi burnu hala tikanik hala arada ates cikiyor ne yapacagimi sasirmis haldeyim uyutup yataginada koyamiyorum hemen uyanip agliyo ya emiyo ya sallaniyo nasil bu kadar hasta olduk hic anlamadim yaBugün burası pek sessiz. Hasta bebisler nasil oldu M mutube @minnakkartal @yaz yagmuru ve unuttugum varsa
Mevsim gecisi canim ecede gecen sene mayisin sonunda cok ateslenmisti gunlerce atesi dusmemisti kisin bu kadar korkmuyorum hasta olacak diyecanim.cok sagol sordugun icin biz acayip hasta olduk kosup oynayan cocuk surekli agliyo surekli halsiz ates goze vurdu gozu iyice sisti antibiyotigide kustu icemedi hic biseyde yemedi burnu hala tikanik hala arada ates cikiyor ne yapacagimi sasirmis haldeyim uyutup yataginada koyamiyorum hemen uyanip agliyo ya emiyo ya sallaniyo nasil bu kadar hasta olduk hic anlamadim ya
Aynen canim kışın bu.kadar hasta olmadi ama gorsen ayaga kalkmami.bile istemiyor ben uzaniyim oda uzerimde yatsin sadece aman bi susayim edeyim kalkayim inanilmaz agliyor yapisik geziyoruz oyun oynayalim diyorum ama ona bile hali yok onu boyle gormeyede dayanamiyorumMevsim gecisi canim ecede gecen sene mayisin sonunda cok ateslenmisti gunlerce atesi dusmemisti kisin bu kadar korkmuyorum hasta olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?