Çok geçmiş olsun canım ilaçlarla çabucak toparlar inşallah.canim gece sadece 5ten 6 bucuga kadar uyudum onun disinda hep emzirdim salladim ateslendi kuzum burnundanda akinti yesil gelmeye basladi bugün de hemen dr a gittik sinusler dolmus o gozune vurmus cunku gozude sisti antibiyotik verdi goz damlasi verdi vitamin surubu verdi aldik geldik ama zor ayakta duruyorum uyusada uyusam diye bakiyorumsanada cok geçmiş olsun canim ya hem hastalik hem uyuyamama gece sende bende perisan olduk
Sen kötü birşey soylememissin ki canım. Annen inşallah dikkat eder bundan sonra.Kizlar eceye yeni uyku duzeni koymaya calisiyorum biliyorsunuz oglen 1-1.30 civari uyutup 3-3.30 civari kalkiyor iki gundur aksamda erken uyuyordu iyi oluyordu bugun tam uyutmaya gittim annem yigenimle geldi eceyi yarim saat uyutmak icin ugrastim uyumadi cok canim sıkıldi ve simdi uyudu
Sonra iceri gittim uyumadi dedim annem ya tuh bilseydik gelmezdik dedi bir baktim yigenim yine salya sumuk arti oksuruyor her zaman annem ayni seyi yapiyor hasta oldugu halde tam eceyi uyutcagim vakit cat kapi geliyor eceyle legenin icinde oturup oynuyorlardi yigenime yinemi hasta oldun oksuruyorsun ben sizi biraz uzaklastirayim dedim eceyi aldim koltuga oturttum annem bulasir diye mi korkuyorsun dedi evet dedim zaten dis yuzunden iki gecedir uyumuyoruz birde hastalik bulasmasin dedim annem bozuldu ne yapayim kizlar biktim artik hep hasta cocugu alip bize getirmesinden bana kimsenin zerre kadar faydasi yok 3 cocukla canim cikiyor biraz daha anlayisli olmali esimde bazen rastliyor hasta olunca getirdiginde bana soyleniyor cocuga hastalik gececek diye ece de biraz grip ama burnu biraz tikanik o kadar oksuruk falan yok dis sikintisi var daha cok
İnsallah anlamistir bozuldu ama bilmiyorum bir daha yapmaz umarim
Uzun süredir Selalarin sonunda kimin olduğuna dair anonsu dinlemiyordum. Bugün cam açıktı ütü yapıyordum o sirada Sela verilmeye başladı. İçimden allah rahmet eylesin dedim. Bitince merak ettim kim acaba die meğer şehidin selasıymışeşi 7 aylık hamileymis.
Kayit yapilmadiysa aramamislardir canim o zaman hamileykende gitmedin sen sanirim cunku hamileylen takip yaptuklarinda dogumdan sonra da birakmiyorlar ariyorlarVar yaa şimdiye kadar 1 kez bile aşı için arayıp çağırmadılar bizi,aşı kartı da yok bizdeama şöyle ki;ben hiç saplık ocağına gitmiyorum,hep kendi doktorumuza gidiyorum aşılarıda orda yaptırıyorum..o yüzdendir belki..
Cok guzeller canim gule gule giysin Oyku bende bugun baktim ayalkabi ama istedigim gibi bulamadim h&m den eceye 3 tisort bir sort aldim cok kalabalikti ve ece durmadi cokta gezemedik ciktik hemen ayakkabiyi haftaya karsiyaka dan bakcamEki Görüntüle 1815869 Eki Görüntüle 1815870 teyzeler yaz sezonu ayakkabılarımız
evet canim sadece biraz uzaklastirdim ona bile bozuldu hissettim insallah dikkat eder
Çok geçmiş olsun canım ilaçlarla çabucak toparlar inşallah.
Sen kötü birşey soylememissin ki canım. Annen inşallah dikkat eder bundan sonra.
Ee cevap yazdım ya sabah sana görmedin mi
İnşallah gönlünüze göre olur canım gerçekten çok uzakmış.Kızlar bu hafta benim için çok yorucu ve stresliydi haziranda işbaşı yapmayı düşünüyordum ama öncesinde kadromu oturduğum ilçedeki kuruma atama yaptırmam gerekiyor cuma günü görüşmelerim kötü geçti. Boş kadro yok ve bana kadromun olduğu yerde işe başlayacağım söylendi. Hergün sabah 6 da evden çıkıp akşam 7 de evde olacağım dört saat yol çekeceğim ve bakıcımız bu saat aralığında çalışamayacağını söyledi. Oturdum hüngür hüngür ağladım halime çaresiz kaldım. Ücretsiz iznim ekimde bitiyor inşallah kadro boşalır o zamana kadar yoksa sıkıntılı günler beni bekliyor olacak.
Sincan değilde Elmadağa daha yakın ama hastane olanaklarının iyi olduğu hir yere taşınma ihtimaliniz yok mu canım. Benim arkadaşım da Elmadağ da oturuyor çevre şehircilikte çalışıyor hergün git gel ona bile çok zor oluyor kaldı ki sincan dan bide çok çok zorEşim taşındığımızdan bu yana git gel yapıyor ikimiz aynı işyerinde çalışıyoruz en azından benim tayin çıksın oturduğumuz ilçeye dedim ama şuan için oda olmuyor
Üzülerek söylüyorum ama eşin haklı gibiDün kuaföre gittik saçını kestirmeye orda bi kadın vazgeçirdi beni kıymayın diye geri çıktık. Ama eşim kararlı kestirmeye çünkü sıcaklarda acayip terliyor ve saçlar sırılsıklam oluyorben direnebildiğim kadar direnicem ama acayip mahalle baskısı var saç kestirmek için
Güle güle giy öykü hanim ikiside çok güzel mis :)Eki Görüntüle 1815869 Eki Görüntüle 1815870 teyzeler yaz sezonu ayakkabılarımız
Ya bunlar çok güzel ben de müstakbel kızıma alım nerden aldın?güle güle gitsin eceEki Görüntüle 1815959 kizlar bende bunlari aldim eceye alt sort renk uyumu vardi takim yaptim birde ikili tisort aldim ama onu yukleyemedim verdi
Tesekkur ederiz teyzesi h&m den aldim daha kucukleri de vardi ayy bende hamileyken senin gibi cok hevesliydim kiz kiyafetleri cok fazla cok ciciler hayirlisiyla gelsin kizcen insallah canimYa bunlar çok güzel ben de müstakbel kızıma alım nerden aldın?güle güle gitsin ece
Güle güle giysin ececim :)Eki Görüntüle 1815959 kizlar bende bunlari aldim eceye alt sort renk uyumu vardi takim yaptim birde ikili tisort aldim ama onu yukleyemedim hata verdi
Tesekkur ederiz teyzesi:)Güle güle giysin ececim :)
Allah korusun dikkat et vallahi bende balkon yok ama geçen babaneme gittim giriyo çıkıyo geziyo evde balkonu camlı cam açıktı kapıyı kapattım kitledim boyu yetişiyo alçak kapıları iyiki balkonsuz evimKizlar ece son gunlerde acayip tirmanmaya basladi bugun mutfakta 3 tane ic ice gecmis taburenin ustune cikmis bir baktim oradan da masanin ustune cikmaya calisiyor indirdim asagiya yine banyoda camasir makinasinin kapaginin distan cukur yeri varya oraya basmis cikmis oradanda lavaboya cikmaya calisiyor cok tehlikeli seyler yapmaya basladi maalesef ama en cok balkondan korkuyorum camli benim balkonum asagiyi tarafinda da sabit panjur var o panjura basip kendini yukseltiyor ve camlarda cok iyi takilmamis sallaniyor bu yaz sanirim kapilari kapali tutucam
Birde cikiyoruz balkona iceri girmek istemiyor zorla aliyorum iceri yalniz birakamiyorum isim oluyor iceri girmek zorunda kaliyorum ancak birseylere dikkatini cekip oyle sokuyorum iceri yazin benim balkon aksama kadar gunes aliyor zaten klima acip kapilari kapatirim islerimi halledip aksam birlikte cikariz artik bos yere cam yapmislar bu balkonu zaten hem tehlikeli hemde silmekten biktim demir korkuluk daha guzelAllah korusun dikkat et vallahi bende balkon yok ama geçen babaneme gittim giriyo çıkıyo geziyo evde balkonu camlı cam açıktı kapıyı kapattım kitledim boyu yetişiyo alçak kapıları iyiki balkonsuz evim
Öyküde geçen akşam takcakmış dedim akşam takılmaz tutturdu :)@oslew eceye gozlugude h&m den aldim sana takamazlar daha dedim ama odemeyi yaptik tam cikiyorduk gozlugu gordum eceye taktim cok sirin oldu esimde alalim dedi aldik:))ecede sevdi bir sure cikarmadi gozlugu her goren bayildi eceyi sevdi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?