2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Çok geçmiş olsun canım ilaçlarla çabucak toparlar inşallah.

Sen kötü birşey soylememissin ki canım. Annen inşallah dikkat eder bundan sonra.

Kayit yapilmadiysa aramamislardir canim o zaman hamileykende gitmedin sen sanirim cunku hamileylen takip yaptuklarinda dogumdan sonra da birakmiyorlar ariyorlar
Cok guzeller canim gule gule giysin Oyku bende bugun baktim ayalkabi ama istedigim gibi bulamadim h&m den eceye 3 tisort bir sort aldim cok kalabalikti ve ece durmadi cokta gezemedik ciktik hemen ayakkabiyi haftaya karsiyaka dan bakcam

Çok geçmiş olsun canım ilaçlarla çabucak toparlar inşallah.

Sen kötü birşey soylememissin ki canım. Annen inşallah dikkat eder bundan sonra.
evet canim sadece biraz uzaklastirdim ona bile bozuldu hissettim insallah dikkat eder

İnşallah gönlünüze göre olur canım gerçekten çok uzakmış.

Eşim taşındığımızdan bu yana git gel yapıyor ikimiz aynı işyerinde çalışıyoruz en azından benim tayin çıksın oturduğumuz ilçeye dedim ama şuan için oda olmuyor
Sincan değilde Elmadağa daha yakın ama hastane olanaklarının iyi olduğu hir yere taşınma ihtimaliniz yok mu canım. Benim arkadaşım da Elmadağ da oturuyor çevre şehircilikte çalışıyor hergün git gel ona bile çok zor oluyor kaldı ki sincan dan bide çok çok zor umarım bir çıkar yol bulunur.

Üzülerek söylüyorum ama eşin haklı gibi

Ya kizlar benim esim fabrikalara is yapiyor bir tane tekstil fabrikasiyla calisiyor coktandir bize cocuklara kiyafet aliyor oradan 5 liraya aliyor ustelik neyse biz bugun h&m ye gittik ya eve gelince oglum baba senin bana aldigin tisortte de h&m yaziyor dedi baktik dogru esim ya evet onlar h&m nin okunusunu soyluyorlar ama ben baska bir marka saniyordum dedi iyi bundan sonra daha iyi bakarim dedi

Kizlar ece son gunlerde acayip tirmanmaya basladi bugun mutfakta 3 tane ic ice gecmis taburenin ustune cikmis bir baktim oradan da masanin ustune cikmaya calisiyor indirdim asagiya yine banyoda camasir makinasinin kapaginin distan cukur yeri varya oraya basmis cikmis oradanda lavaboya cikmaya calisiyor cok tehlikeli seyler yapmaya basladi maalesef ama en cok balkondan korkuyorum camli benim balkonum asagiyi tarafinda da sabit panjur var o panjura basip kendini yukseltiyor ve camlarda cok iyi takilmamis sallaniyor bu yaz sanirim kapilari kapali tutucam

Allah korusun dikkat et vallahi bende balkon yok ama geçen babaneme gittim giriyo çıkıyo geziyo evde balkonu camlı cam açıktı kapıyı kapattım kitledim boyu yetişiyo alçak kapıları iyiki balkonsuz evim

Allah korusun dikkat et vallahi bende balkon yok ama geçen babaneme gittim giriyo çıkıyo geziyo evde balkonu camlı cam açıktı kapıyı kapattım kitledim boyu yetişiyo alçak kapıları iyiki balkonsuz evim
Birde cikiyoruz balkona iceri girmek istemiyor zorla aliyorum iceri yalniz birakamiyorum isim oluyor iceri girmek zorunda kaliyorum ancak birseylere dikkatini cekip oyle sokuyorum iceri yazin benim balkon aksama kadar gunes aliyor zaten klima acip kapilari kapatirim islerimi halledip aksam birlikte cikariz artik bos yere cam yapmislar bu balkonu zaten hem tehlikeli hemde silmekten biktim demir korkuluk daha guzel

@oslew eceye gozlugude h&m den aldim sana takamazlar daha dedim ama odemeyi yaptik tam cikiyorduk gozlugu gordum eceye taktim cok sirin oldu esimde alalim dedi aldik:))ecede sevdi bir sure cikarmadi gozlugu her goren bayildi eceyi sevdi:))
Öyküde geçen akşam takcakmış dedim akşam takılmaz tutturdu :)
Seviyo takıyo rahat ederler ya ben çok rahatsız oluyorum gözlüksüz
Hem böyle ucuza gelmiş oldu benim için 40 tl cam parası verdim gözlük geçen senedendi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…