2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bi de en son aşıda hepatit a bitti yapamıcam gelince yaparız demişti sağlık ocağı geçen hafta içi aradılar onu da yaptırdık son aşısı kaldı dedi o da ekim de yapılacakmış
Bende buraya hepatit a asisini soracaktm unutuyodum hepatit a asisini 1.5yas asisindan 10 gun sonra vuruldu turkiye genelimde yok dedi ebe hemen 10 gun sonra arayinca sasirdim baska yapilamayan var mi hepatit a asisini

2 yas asisina da 13 temmuz a gun verildi hepatit a asisinin yapildigi gune gore veriyoruz tarih veriyoruz dedi ebe normal de 27 haziran da olacakti

2 yas asisina da 13 temmuz a gun verildi hepatit a asisinin yapildigi gune gore veriyoruz tarih veriyoruz dedi ebe normal de 27 haziran da olacakti
Evet hepatit a dan 6 ay sonra yapılmalıymış işte bizimde 14 nisanda yapıldığı için 14 ekime gün verdi

Canım zaten 6 ay önce ordan taşındık. Nedenimiz ise orda bir tek devlet hastanesi olması ve elif adanın acil durumları oluyor alerjilerinden ötürü ama orda müdahale yapmak istemiyorlard ve tahlillerin yaptıramıyorduk.

İnşallah açılır kadro. Eşin oturduğunuz ilçede ise eş durumdan tayin yapmıyorlar mi

1.5 yaş kontrolünde Efe 85 cm 11200 kg idi.. 4 aydır gitmiyoruz,o sebeple şu an bilmiyorum.. Ama internette var ya hani,kız erkek ayrımı yapıp aya göre kg/boy yazıyor ordan bakın bide normal aralıkta mı diye..
Canim dun buraya yazdiktan sonra baktim normal aralikta gorunuyor ama birde aklima takilan 4 ayda iki cm uzamasi az gibi geldi bana masallah Efeye de
İnsallah bosalir kadro canim Allah rast getirir insallah
masallah Betule de canim

Bizi asi icin yine haziranda cagirdilar 2 ya da 3 haziran asi kartinda yaziyor hepatit a asisini 18 ay asisinda yaptilar

Bizi asi icin yine haziranda cagirdilar 2 ya da 3 haziran asi kartinda yaziyor hepatit a asisini 18 ay asisinda yaptilar

Var yaa şimdiye kadar 1 kez bile aşı için arayıp çağırmadılar bizi,aşı kartı da yok bizde ama şöyle ki;ben hiç saplık ocağına gitmiyorum,hep kendi doktorumuza gidiyorum aşılarıda orda yaptırıyorum..o yüzdendir belki..

Ben de hiç sağlık ocağında gitmemiştim ama 18 at aşılarından birini hastaneye vermiyorlarmış diye asm de yaptırdık. Hepatit a tam 16 aralıkta olmuş yani sonrası tam doğum gününde olacak
Bu arada baktım 18. Ayda 12,3 kg ve 85 cm imiş. Bana soran eden yok ama zanlının belki burdan okur
Evde hiç ölçmedim zaten izin de vermiyor ama Arada Basküle çıkıyor kıyafetle falan 13 görünüyor. Ancak 12,5 falandır zaten tipten de belli pek kg almadı o zamandan beri. Azad bana hep kısa ve tıknaz geliyor ya neden acaba

Ben azadın o kivir kivir saçlarına bayılıyorum :) son eklediğiniz resimler varya hira ile bayıldım.

Ben azadın o kivir kivir saçlarına bayılıyorum :) son eklediğiniz resimler varya hira ile bayıldım.
Dün kuaföre gittik saçını kestirmeye orda bi kadın vazgeçirdi beni kıymayın diye geri çıktık. Ama eşim kararlı kestirmeye çünkü sıcaklarda acayip terliyor ve saçlar sırılsıklam oluyor ben direnebildiğim kadar direnicem ama acayip mahalle baskısı var saç kestirmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…