- 16 Mart 2016
- 244
- 356
- 103
- 35
Bende buraya hepatit a asisini soracaktm unutuyodum hepatit a asisini 1.5yas asisindan 10 gun sonra vuruldu turkiye genelimde yok dedi ebe hemen 10 gun sonra arayinca sasirdim baska yapilamayan var mi hepatit a asisiniBi de en son aşıda hepatit a bitti yapamıcam gelince yaparız demişti sağlık ocağı geçen hafta içi aradılar onu da yaptırdık son aşısı kaldı dedi o da ekim de yapılacakmış
Evet hepatit a dan 6 ay sonra yapılmalıymış işte bizimde 14 nisanda yapıldığı için 14 ekime gün verdi2 yas asisina da 13 temmuz a gun verildi hepatit a asisinin yapildigi gune gore veriyoruz tarih veriyoruz dedi ebe normal de 27 haziran da olacakti
Sincan dan Elmadağ a canım2 saat nerden nereye gidiyorsun ki canım ;(
İnşallah açılır kadro
Canım zaten 6 ay önce ordan taşındık. Nedenimiz ise orda bir tek devlet hastanesi olması ve elif adanın acil durumları oluyor alerjilerinden ötürü ama orda müdahale yapmak istemiyorlard ve tahlillerin yaptıramıyorduk.Hasta bebişlere geçmiş olsun diliyorum geçmişi çok okuyamadım ama @minnakkartal ve M mutube yi farkettim rabbim şifa versin betülde ilaç konusunda çok fena kavga kıyamet içiriyorum kucağımda iyice sıkıştırıp ağzını kapatıyorum zorla yutsun diye geri püskürtüyo çünkü
@yaz yagmuru sen söyleyince betülü ölçtüm 87-88 filan geldi en son ne zaman ölçtük hatırlamıyorum bile ne sağlık ovağında ne hastanede ölçtürmüyo çünkü kilo da rvdeki baskülde 11.9 çıkmıştı dün
D deterjan canım kadro açılmazsa kadronun oldupu yere taşınamaz mısınız acaba gerçekten uzun bi süreymiş
Bu arada iki haftadır temizlik yapıyodum benim ve kv nin evini temizledik konple cam kapı halımperdeler herşey yıkandı sikindi öldüm bittim
Dün de gün bendeydi onu da atlattım şükür uzuuun bir süre temizlik ve misafir istemiyorum
Eskiden boy persentili %97 idi şimdi 71.1.5 yaş kontrolünde Efe 85 cm 11200 kg idi.. 4 aydır gitmiyoruz,o sebeple şu an bilmiyorum.. Ama internette var ya hani,kız erkek ayrımı yapıp aya göre kg/boy yazıyor ordan bakın bide normal aralıkta mı diye..
İnşallah açılır kadro. Eşin oturduğunuz ilçede ise eş durumdan tayin yapmıyorlar miCanım zaten 6 ay önce ordan taşındık. Nedenimiz ise orda bir tek devlet hastanesi olması ve elif adanın acil durumları oluyor alerjilerinden ötürü ama orda müdahale yapmak istemiyorlard ve tahlillerin yaptıramıyorduk.
Canim dun buraya yazdiktan sonra baktim normal aralikta gorunuyor ama birde aklima takilan 4 ayda iki cm uzamasi az gibi geldi bana masallah Efeye de1.5 yaş kontrolünde Efe 85 cm 11200 kg idi.. 4 aydır gitmiyoruz,o sebeple şu an bilmiyorum.. Ama internette var ya hani,kız erkek ayrımı yapıp aya göre kg/boy yazıyor ordan bakın bide normal aralıkta mı diye..
İnsallah bosalir kadro canim Allah rast getirir insallahKızlar bu hafta benim için çok yorucu ve stresliydi haziranda işbaşı yapmayı düşünüyordum ama öncesinde kadromu oturduğum ilçedeki kuruma atama yaptırmam gerekiyor cuma günü görüşmelerim kötü geçti. Boş kadro yok ve bana kadromun olduğu yerde işe başlayacağım söylendi. Hergün sabah 6 da evden çıkıp akşam 7 de evde olacağım dört saat yol çekeceğim ve bakıcımız bu saat aralığında çalışamayacağını söyledi. Oturdum hüngür hüngür ağladım halime çaresiz kaldım. Ücretsiz iznim ekimde bitiyor inşallah kadro boşalır o zamana kadar yoksa sıkıntılı günler beni bekliyor olacak.
masallah Betule de canimHasta bebişlere geçmiş olsun diliyorum geçmişi çok okuyamadım ama @minnakkartal ve M mutube yi farkettim rabbim şifa versin betülde ilaç konusunda çok fena kavga kıyamet içiriyorum kucağımda iyice sıkıştırıp ağzını kapatıyorum zorla yutsun diye geri püskürtüyo çünkü
@yaz yagmuru sen söyleyince betülü ölçtüm 87-88 filan geldi en son ne zaman ölçtük hatırlamıyorum bile ne sağlık ovağında ne hastanede ölçtürmüyo çünkü kilo da rvdeki baskülde 11.9 çıkmıştı dün
D deterjan canım kadro açılmazsa kadronun oldupu yere taşınamaz mısınız acaba gerçekten uzun bi süreymiş
Bu arada iki haftadır temizlik yapıyodum benim ve kv nin evini temizledik konple cam kapı halımperdeler herşey yıkandı sikindi öldüm bittim
Dün de gün bendeydi onu da atlattım şükür uzuuun bir süre temizlik ve misafir istemiyorum
Wuwww inşallah bi çözüm bulunurSincan dan Elmadağ a canım
Bizi asi icin yine haziranda cagirdilar 2 ya da 3 haziran asi kartinda yaziyor hepatit a asisini 18 ay asisinda yaptilar
Ben azadın o kivir kivir saçlarına bayılıyorum :) son eklediğiniz resimler varya hira ile bayıldım.Ben de hiç sağlık ocağında gitmemiştim ama 18 at aşılarından birini hastaneye vermiyorlarmış diye asm de yaptırdık. Hepatit a tam 16 aralıkta olmuş yani sonrası tam doğum gününde olacak
Bu arada baktım 18. Ayda 12,3 kg ve 85 cm imiş. Bana soran eden yok ama zanlının belki burdan okur
Evde hiç ölçmedim zaten izin de vermiyor ama Arada Basküle çıkıyor kıyafetle falan 13 görünüyor. Ancak 12,5 falandır zaten tipten de belli pek kg almadı o zamandan beri. Azad bana hep kısa ve tıknaz geliyor ya neden acaba
Eşim taşındığımızdan bu yana git gel yapıyor ikimiz aynı işyerinde çalışıyoruz en azından benim tayin çıksın oturduğumuz ilçeye dedim ama şuan için oda olmuyorİnşallah açılır kadro. Eşin oturduğunuz ilçede ise eş durumdan tayin yapmıyorlar mi
Dün kuaföre gittik saçını kestirmeye orda bi kadın vazgeçirdi beni kıymayın diye geri çıktık. Ama eşim kararlı kestirmeye çünkü sıcaklarda acayip terliyor ve saçlar sırılsıklam oluyorBen azadın o kivir kivir saçlarına bayılıyorum :) son eklediğiniz resimler varya hira ile bayıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?