2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gökçede öyleydi canım. Pek düşkün değildi. Gündüz kalktığında emzirirdim. Gün içindr bir kere daha. Sonra gece yatarken. Bi de gece kalktığı zamanlar. Bi anda ne oldu bilmiyorum acaip bi düşkünlük başladı. Yemek yediriyorum emmek istiyo. Banyo yaptırıyorum meme diyo. Şaştım kaldım.
Hastalıktandır belki senin yavrunun. Bakalım inşallah sana da yol göstermiş oluruz bu şekilde.
Geçmiş olsun canım bu arada

Uykusuz bir gece daha, gece de defalarca kustu, bu ne biçim balgam ya çocuktan nasıl çıkabiliyor bu kadar
Canım iyi bişey kusarak atması. Azad da öyle yapıyor ve ben iştahsız da olsa zorla yerdirirdim ki kussun. ben yemek yedirirken annem yanımda leğende bekliyordu ki tahmin edersin ne kadar çok kustuğunu. Ama bu sayede balgam inmiyor ve dışarı atılıyor.

haydi bakalım inşallah başarılı olursun korktuğun gibi zor gitmez bizde hastalıkla iice sarmış haldeyiz memeye mayıs ortası gibi bi şekilde bi yerden başlamayı planlıyorum bende
İnşallah canım. Hastayken imkansız gibi zaten. İyileşsin inşallah sizinde kolayca hallolur.
Bu ara ben psikolojik olarak kendimi hiç iyi. Hissetmiyorum. Tek başıma da atlatamıcak gibiyim. Psikiyatra gitmek istiyorum. Büyük ihtimallede ilaç verilcek. Onun içinde emzirmeyi bırakmam lazım. Mayısta başlamayı düşünüyodum erkene aldım azıcık. Bakalım nasıl gitcek.

Canim baslangic yapmissin ne guzel cok zorlanmazsin insallah ecenin disi yeni patladi haftaya oglumun sinavi var gece meme krizi tutar falan cocuk rahatsiz olmasin diye sinavdan sonra bende biraktirmaya baslayacagim Ece iyice bagimli oldu memeye hele aksamlari iyice yapisiyor bende artik rahat rahat oturmak istiyorum meme uclarim sizliyor dun dusa girdim goguslerime su geldikce uclari sizlandi resmen bir on gun sonra bende baslayacagim insallah dedigin gibi bende geceden korkuyorum birde istedimi hic meme isteyince ne dedin ya ya diyeceksin nasil bir yontem dusunuyorsun

hele benim göğsüm resmen sündü tek göğüsle nereye kadar çekmeye çalışıncada ısırmaya başlıyo sıkıştırıyo çekmeyim diye. Hep yara oldu.
İstemez mi o kadar çok söyledi ki. Meme mi aaa meme de ne? Aa meme de neymiş falan gibi saçma sapan konuşup durdum. Biraz sesimi inceltip çocuk gibi yaptım falan. Gülmeye başladı. O da yaa memee diyip durdu aynı ses tonuyla. Güldü falan. Baktım kafası dağılımca sevdiği şeyleri yapalım mı dedim.
Hadi suyla oynayalım dedim. Bi yarım saat öyle oyaladım. Muz verdim falan oyaladım bişeylerle. İyice yoruluncada götürdüm yatağına bende girdim park yatağa. Ayılarının hepsini yatırdım öptüm iyi uykuşar dedim gökçeyide yatırdım. Çok uykuları gelmiş sessiz ol tamam dedim. Bi yarım saat sonra uyudu. Normalde 10 da uyumuş olurdu bu sefer 11 buçuğa geliyodu ama biraz düzen şaşcak sanırım.
Bi kaç denemem olmuştu daha önce. Gökçeyi normalde emzirir yatağına koyar çıkarım uyur hemen. Emzirmeden koyup çıktığımda felaket ağlıyo. Bi de bacağını yukarı yatağa uzatıp çıkıyo artık park yataktan. O yüzden bende girdim içine.
Sallanarak uyuyosa belki daha kolay olur senin için.

Canim inşallah sorunsuz halledersinde park yataga ikiniz nasil sigdiniz buyukmu sizinki

Canim inşallah sorunsuz halledersinde park yataga ikiniz nasil sigdiniz buyukmu sizinki
İnşallah canım.
Yo normal aslında da ben zayıf olunca her yere sığmak gibi özelliğim var. Yan yatıp bacaklarımı topalr uyurum. Eşim koca yatakta 1 m2 yer kaplıyosun diye dalga geçer hep

Kızlar aranızda bilgisayardan çok iyi anlayan var mı?
windows sesleri geliyor. internetten de her şeyi dinleyebiliyorum.
Ama kaydettiğim hiç bir video ve mp3 den ses çıkmıyo.
Denemediğim şey kalmadı çıldıriciiimmm

anladim canim biraz duzeni bozulur ama alisinca yine eski duzene donersiniz ilk 3 gun zor oluyor ama 4. gun daha rahat oluyor alisiyorlar ece once emiyor sonra ayagima yatiyor salliyorum uyuyor bende daha once denemistim ama cok aglayinca kiyamamistim ama artik vakti geldi eminim buna karar verdigimde geri donmem birde ben iki defa denedim biraktirmayi 1. de aksama kadar emzirmemistim goguslerim cok sismisti sizliyordu dokunamiyordum ikincide yine aksama kadar vermemistim ama hic süt falan dolmadi bostu goguslerim benim sutumde artik cok azaldi sanirim sende eger dolarsa once mesela emzirdigin kadar sag ikinci gun bir defa azlatarak sag oyle oyle sut uretimi azalir ve biter hic sagmadan cok kotu olabilir mastit yapabilir

Kuzenimin eşi mastit yüzünden kaç kez ameliyat geçirdi. onu gördüğüm için korkulu rüyam o benim. Sağarım mutlaka. Şuan bile şiş durumda doldu baya. Sağaym hazır uyuyokende.
Birde gündüzü bir keseyim. Bi kaç gün sonra gecceyi keserim diyorum. öyle olur mu ki yoksa akşam yatmadan önce de emzirmesem mi ki. Gece uyanınca mı emirsem sadece

VLC media player var mı, yoksa yükle öyle dene bir de, telefon kayıtlarını geçen benim bilgisayarda açmamıştı yükledim oldu.

VLC media player var mı, yoksa yükle öyle dene bir de, telefon kayıtlarını geçen benim bilgisayarda açmamıştı yükledim oldu.
onu da yükledim bir sürü program denedim. hiç biri açmadı. driverı kaldırdım tekrar yükledim olmadı. ayarlarla oynadım olmadı. codek kaldırıp yükledim yine olmadı. internette de bulamadım. abuk subuk bişey anlamadım. Formata gerek kalmasa bari

Yani gunfuz gibi gecede emmeden dalabilirse uykuya emzirme uyurken gece emzirirsin ama uyumazsa emzir bende tam olarak bilmiyorum nasil hareket ederim ama cok uzatmadan birkac gun sonra geceyi de birakirsin

Yani gunfuz gibi gecede emmeden dalabilirse uykuya emzirme uyurken gece emzirirsin ama uyumazsa emzir bende tam olarak bilmiyorum nasil hareket ederim ama cok uzatmadan birkac gun sonra geceyi de birakirsin
O zaman uyanıkken hiç emzirmeyim deneyim en azından. Parkada akşam çıkarır iyice yorarım. Gelincede banyoya. Ay inşallah çok ağlamaz dayanamam

mira 5 gündür kaka yapmıyordu yine fitil istemediğimizi söylemiş annem doktora sonra o korkuyu atamıyoruz üzerinden doktorda debridat diye bi ilaç vermiş suyuna kattık bgn iki kez azıcık zorlanarak ama fitildeki gibi bir ağlama korku olmadan yapmış kakasını şükür ne zaman bitecek şu kabızlık yaa ne çektik belli değil
bugün biraz daha ii gibiymiş turnu akıyomuş öksürük azalmış inşallah iileşmese aşamasına geçmişizdir

Aynen senin gibi düşündüm bende sınav geçsin bende basliycam biraktirma calismalarina belki çok huysuz falan olur sınav öncesi evde bi sorun olsun istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…