2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Biz geçen yıllarda dörtlere tombik oynatmıştık. Benim bıdıkları ilçe birincisi olmuştu. Senin kuzuna da bol şanslar
Geleneksel oyunlarımızı oynattırıyolar sanırım.2. sınıflar da mendil kapmacada yarıştılar.bizim okul yakantopta yenildi mendilkapmacada 1. oldu.

Çok ince düşünüyosun bizi

Ben de ayşe nazı artık büyüdü daha anlayışlı davranır diye düşünmüştüm akife karşı.onlarda çocuk ama en azından bizi anlamaları lazım.bazen okadar inatlaşıyolar ki akifcik ağlamaktan kusuyo ozaman kızıyorum ayşeye.normal zamanda da akife anlatıyorum ablanın eşyalarına dokunamayız diye

Uykusuz bir gece daha, gece de defalarca kustu, bu ne biçim balgam ya çocuktan nasıl çıkabiliyor bu kadar

Uykusuz bir gece daha, gece de defalarca kustu, bu ne biçim balgam ya çocuktan nasıl çıkabiliyor bu kadar
Bi şekilde çıkarmış yine.balgam için ilaç veriyosan oyüzden çıkarıyodur.inş rahatlar gün içinde de bu gece uyursunuz cnm

çok geçmiş olsun Can'ım hırıltıdan ben de çok korkuyorum ciğerlere iner diye. Kusması iyi olmuş

Geleneksel oyunlarımızı oynattırıyolar sanırım.2. sınıflar da mendil kapmacada yarıştılar.bizim okul yakantopta yenildi mendilkapmacada 1. oldu.
Can'ı sağolsun. Değişmiş demek ki. ikilere yağ satarım bal satarım, üçlere mendil kapmaca, dörtlere tombik, beşlere kaleli yakan top oynattırılıyordu iki yıl önce.

S sailormoon123 nasıl geçti İstanbul? döndün mü?
mülakat berbattı. Resmen yüzümüze bile bakmadılar. Her yarım saat için 20 kişi çağırmışlar . Olmadı yani. gezdik eşimle taksim Ortaköy filan. Çok samimi olduğum bir arkadaşım vardı onunla görüştük. Güzel geçti ama aklım tosbada kaldı. İlk defa gece ayrı kaldık. şimdi yoldayız dönüyoruz.

Mülakatın kötü geçmesine üzüldüm Tosbaan gece durmuşsa sorun yok, biraz değişiklik olmuştur sana

Aslında aklıma geldi onu tahmin ettin sandım da niyeyse söylemedim aaay gözlerim döndü alıntı etiket aramaktan

Pardon ya isteyerek olmadı

Yok canım balgam için ilaç vermedim, kusarak atmaya çalışıyor yavrucak

Geçmiş olsun canım en sın hastalandığında betülünde kulakları kızsrmış demişti dr antibiyotik kullanmıştık ilk defa

@Apriori123 bende 2 gündür kısa kollu giydiriyodum ama bugündrn itibaren biraz serinliyecekmiş ince uzun kollulara geçtik yine

Bu gün ilk defa kalktıüından beri emzirmedim gökçeyi. Oyaladım zar zor. Uykuya biraz zor daldı ama uyudu bi şekilde.
Akşam uyuyana kadar emzirmeyi düşünmüyorum bir daha. Gündüz emmesini bıraktırcam bu şekilde. Bismillah deyip başladım bakalım inşallah başarılı olurum.
En korktuğum durumda geceler. Nasıl baş edicem bilmiyorum

İnşallah sorunsuz şekilde halledersiniz canım
Benim oğlanın pek yüzü yok derken, emdikten 5 dk sonra yine gelior süt diye, oğlum içtin ya diyorum daha diyor, hasta diye bişey de yapamıyorum ama bu gidişle benim de bıraktırmam zor olacak gibi...

haydi bakalım inşallah başarılı olursun korktuğun gibi zor gitmez bizde hastalıkla iice sarmış haldeyiz memeye mayıs ortası gibi bi şekilde bi yerden başlamayı planlıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…