Canim benim cok geçmiş olsun tekrarSogan koydum da sanırım gözlerini yaktı geri aldım gözler hassas zaten biraz iyilessin tekrar koymayı denerim, diğer goze de gecmis o da capaklanmis
Geleneksel oyunlarımızı oynattırıyolar sanırım.2. sınıflar da mendil kapmacada yarıştılar.bizim okul yakantopta yenildi mendilkapmacada 1. oldu.Biz geçen yıllarda dörtlere tombik oynatmıştık. Benim bıdıkları ilçe birincisi olmuştu. Senin kuzuna da bol şanslar
Günaydın güzel anne:)Gunaydin guzel.bebislerin guzel anneleri
Çok ince düşünüyosun biziAlışveriş başlayınca kurban zanlı dökülürüz hatta ben biraz ipucu vereyim
Mesela kurbanıma alacağım hediyenin olduğu mağaza oralarda var mıdır değişim sorunu olur mu Acaba diye düşünüyorum öyküşüm kadar kestiremiyorum olur olmazı
Ben de ayşe nazı artık büyüdü daha anlayışlı davranır diye düşünmüştüm akife karşı.onlarda çocuk ama en azından bizi anlamaları lazım.bazen okadar inatlaşıyolar ki akifcik ağlamaktan kusuyo ozaman kızıyorum ayşeye.normal zamanda da akife anlatıyorum ablanın eşyalarına dokunamayız diyeBenim oğlumda öyle canim bugün okula şişme oyuncaklar falan geldi balon dağıtmışlar ama ince uzun olanlar var ya onlardan eve geldi oğlum tabi gelir gelmez Ece balonu aldı oğlum hayır o benim balkonumun dedi biraz oynasın abisi uyuyacak şimdi zaten sen oynarsin o zaman dedim hayır patlatır dedi Ece istiyor o vermiyor bakkalda da yok o balondan biraz verdi yine geri aldı sürekli çekişme falan en sonunda Ece uyudu o da Ece uyuyunca balonu bizzat kendisi patlatmış Ece patlarsa ooo olay olurdu büyük oğlum yetişkin gibi davranıyor Eceye ama küçük çekisiyor sürekli tabi bende arada kalmaktan yoruluyorum
Bi şekilde çıkarmış yine.balgam için ilaç veriyosan oyüzden çıkarıyodur.inş rahatlar gün içinde de bu gece uyursunuz cnmUykusuz bir gece daha, gece de defalarca kustu, bu ne biçim balgam ya çocuktan nasıl çıkabiliyor bu kadar
Yok canım balgam için ilaç vermedim, kusarak atmaya çalışıyor yavrucakBi şekilde çıkarmış yine.balgam için ilaç veriyosan oyüzden çıkarıyodur.inş rahatlar gün içinde de bu gece uyursunuz cnm
çok geçmiş olsun canımmiranın da geniz akıntısı artmış ciğerlere inmiş antibiyotik, bricanyl ve peditus bir de kabızlık için duphalac vermiş ben bu çocuğa bunları nasıl içireyim ki mümkün değil
çok geçmiş olsun Can'ım hırıltıdan ben de çok korkuyorum ciğerlere iner diye. Kusması iyi olmuş
Can'ı sağolsun. Değişmiş demek ki. ikilere yağ satarım bal satarım, üçlere mendil kapmaca, dörtlere tombik, beşlere kaleli yakan top oynattırılıyordu iki yıl önce.Geleneksel oyunlarımızı oynattırıyolar sanırım.2. sınıflar da mendil kapmacada yarıştılar.bizim okul yakantopta yenildi mendilkapmacada 1. oldu.
mülakat berbattı. Resmen yüzümüze bile bakmadılar. Her yarım saat için 20 kişi çağırmışlar . Olmadı yani. gezdik eşimle taksim Ortaköy filan. Çok samimi olduğum bir arkadaşım vardı onunla görüştük. Güzel geçti ama aklım tosbada kaldı. İlk defa gece ayrı kaldık. şimdi yoldayız dönüyoruz.S sailormoon123 nasıl geçti İstanbul? döndün mü?
geçmiş olsun canım çıkarması bi yönden iyi ciğerlerinde birikmez.. en kısa sürede iyileşir inşallah...Uykusuz bir gece daha, gece de defalarca kustu, bu ne biçim balgam ya çocuktan nasıl çıkabiliyor bu kadar
Mülakatın kötü geçmesine üzüldümmülakat berbattı. Resmen yüzümüze bile bakmadılar. Her yarım saat için 20 kişi çağırmışlar . Olmadı yani. gezdik eşimle taksim Ortaköy filan. Çok samimi olduğum bir arkadaşım vardı onunla görüştük. Güzel geçti ama aklım tosbada kaldı. İlk defa gece ayrı kaldık. şimdi yoldayız dönüyoruz.
Aslında aklıma geldi onu tahmin ettin sandım da niyeyse söylemedimaaay gözlerim döndü alıntı etiket aramaktan
Yok canım balgam için ilaç vermedim, kusarak atmaya çalışıyor yavrucak
İnşallah sorunsuz şekilde halledersiniz canımBu gün ilk defa kalktıüından beri emzirmedim gökçeyi. Oyaladım zar zor. Uykuya biraz zor daldı ama uyudu bi şekilde.
Akşam uyuyana kadar emzirmeyi düşünmüyorum bir daha. Gündüz emmesini bıraktırcam bu şekilde. Bismillah deyip başladım bakalım inşallah başarılı olurum.
En korktuğum durumda geceler. Nasıl baş edicem bilmiyorum
haydi bakalım inşallah başarılı olursun korktuğun gibi zor gitmez bizde hastalıkla iice sarmış haldeyiz memeye mayıs ortası gibi bi şekilde bi yerden başlamayı planlıyorum bendeBu gün ilk defa kalktıüından beri emzirmedim gökçeyi. Oyaladım zar zor. Uykuya biraz zor daldı ama uyudu bi şekilde.
Akşam uyuyana kadar emzirmeyi düşünmüyorum bir daha. Gündüz emmesini bıraktırcam bu şekilde. Bismillah deyip başladım bakalım inşallah başarılı olurum.
En korktuğum durumda geceler. Nasıl baş edicem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?