2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Persembe cuma 10 dereceden fazla düşüyor sıcaklıklar o yüzden tam hasta etme havası azıcık daha sabret yazlıklar için

İyi bari ince uzun kolkulara geçeyim ya hala sweat gitdiriyorum yazık

Acile gittik burun tıkanıklığı gözü de etkilemiş, hirilti cigerde degil dedi kulağında da hafif kızarıklık var ama önemli değil dedi bi ton ilacla döndük
Gelirken kustu bir de nasıl bir balgamdi o öyle hayatımda gormedim
M mutube kizi da oyle olmuştu sanirim

Biz degiliz o halde zira orda olup burda olmayan pek dükkan mağaza yok bir de gördün benim oğlanı

sag olun kızlar ben baya uzulmusum demekki cocugun hareketlerine neyse.gercı o da cocuk ama biraz bilmiş bir cocuk:)

Akşam Eceyi banyo yaptırdık başta biraz mizlandi sonra hoşuna gitti çünkü kuvetinin içinde yikadik sonra suya ayaklarını vurup gülme krizine girdi cikarkende ağladı hiç ayarı yok bu kızın:))
Mirayı sudan çıkarmak çok zor oluyo hatta elini yıkarken bile dakikalarca ayrılmıyor sudan

Biz kıyamıyoruz bebişlerimize ama böyle öğrenecekler.ayşe nazda bi çok şeyine ellettirmiyo kardeşine.bebekkende hiç paylaşmazdı hsla aynı malı çok kıymetli.akifde inatla onun vermediğini istiyo.bende sürekli aralarında kalıyorum
Sabah benim oğlanın sol gözü çapaklanmıştı neden oldu ki acaba?
hastalık habercisi dicektim ki.acile gitmişsiniz çok geçmiş olsun

miranın da geniz akıntısı artmış ciğerlere inmiş antibiyotik, bricanyl ve peditus bir de kabızlık için duphalac vermiş ben bu çocuğa bunları nasıl içireyim ki mümkün değil
cnm sizede tekrar geçmiş olsun.inş içer şuruplarnı da bian önce iyileşir

Yaa yine mi agladi Aysenaz keske onlar yenseydi
akşamda pek iyi değildi kuzum.içine kapandı sustu kaldı.

ist yakın olduğumuz için hava durumlarıda aynı gibi.yazlık giydirsemde ince penye hırkası var bi giydiriyoz bi çıkarıyoz.ya da ince uzun kollu tişörtler.altına da tek eşofman yada pantolon.içine bişe giydirmiyorum

Mirayı sudan çıkarmak çok zor oluyo hatta elini yıkarken bile dakikalarca ayrılmıyor sudan
ne güzel maşallah Mira ya
Ece de önceden öyleydi ama kışın banyo yaparken ağladı hep hatta bir önceki banyosunda da ağladı bu sefer hoşuna gitti çıkmamak için ağladı pazar günü de avm de süs havuzunun kenarına gitti ve içine girmek istedi izin vermeyince ağladı antika çocuk:))

Benim oğlumda öyle canim bugün okula şişme oyuncaklar falan geldi balon dağıtmışlar ama ince uzun olanlar var ya onlardan eve geldi oğlum tabi gelir gelmez Ece balonu aldı oğlum hayır o benim balkonumun dedi biraz oynasın abisi uyuyacak şimdi zaten sen oynarsin o zaman dedim hayır patlatır dedi Ece istiyor o vermiyor bakkalda da yok o balondan biraz verdi yine geri aldı sürekli çekişme falan en sonunda Ece uyudu o da Ece uyuyunca balonu bizzat kendisi patlatmış Ece patlarsa ooo olay olurdu büyük oğlum yetişkin gibi davranıyor Eceye ama küçük çekisiyor sürekli tabi bende arada kalmaktan yoruluyorum

Canim hemen hemen ayni seyleri yaşıyoruz bizde bide halsizlik vardi elini kolunu zor kaldiriyodu simdi daha iyi cok şükür ama gecmedi sizede cok geçmiş olsun bu arada ben gece basucuna sogan kesip koyuyorum coldmixde aldik ama sogan daha etkili oldu bizde

Sogan koydum da sanırım gözlerini yaktı geri aldım gözler hassas zaten biraz iyilessin tekrar koymayı denerim, diğer goze de gecmis o da capaklanmis

Kızlar yeni instrgram hesabimla aynı isimle krtl19 istek gönderdim hatirlayabildiklerime.

Peki benim iptal etmeme ne diyosun?
Baktım baktım resim falanda yok..Dedim yabancı biri heralde Dur ekliyim..Diğer hesabına ne oldu ki?Duruyor o da..

Hiç instagrama şifre falan girerek girmiyorum.ama şifre unuttuysan muhakkak bi yolu vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…