Persembe cuma 10 dereceden fazla düşüyor sıcaklıklar o yüzden tam hasta etme havası azıcık daha sabret yazlıklar içinBizim ev soğuk da dışarısı çok sıcak :/ parkta çocuklar hep kısa kolluyla dolaşıyordu da dikkatimi çekti erken değil mi daha diye.
Gerçi yağış geliyormuş ve hava sıcaklıkları düşüyormuş . İşte burada devreye girebilirsinfayika
Sen ve @pilise ne kaynatıyorsunuz gizemli gizemli:)Aslında aklıma geldi onu tahmin ettin sandım da niyeyse söylemedimaaay gözlerim döndü alıntı etiket aramaktan
Dinlerim seni üstatPersembe cuma 10 dereceden fazla düşüyor sıcaklıklar o yüzden tam hasta etme havası azıcık daha sabret yazlıklar için
İyi bari ince uzun kolkulara geçeyim ya hala sweat gitdiriyorum yazıkben haftasonu kısa kollu giydirdim üstüne mont bi ara iice sıcak oldu çıkarttım tişörtle kaldı kardeşime gittik ordada kısa kollu formayla gezindi bahçede yavaş geçtim sayılır kısa giymezsede tek ince uzn kollu giydiriyorum
Biz degiliz o halde zira orda olup burda olmayan pek dükkan mağaza yok bir de gördün benim oğlanıAlışveriş başlayınca kurban zanlı dökülürüz hatta ben biraz ipucu vereyim
Mesela kurbanıma alacağım hediyenin olduğu mağaza oralarda var mıdır değişim sorunu olur mu Acaba diye düşünüyorum öyküşüm kadar kestiremiyorum olur olmazı
BilememBiz degiliz o halde zira orda olup burda olmayan pek dükkan mağaza yok bir de gördün benim oğlanı
Kesinlikle kendini suclama canim cocuk dedigin tabiki merakli olucak aticak bakicak 9 yasindaki cocukta yasi geregi yapiyo emin ol.birazda yeni kardesin verdigi kiskancliktan yapiyo bende parka gittigimizde hep yasiyorum bu durumu ve inanilmaz uzuluyorum ama oda uzulmeli oda sevinmeli iyiyi kotuyu herseyi ayirt edebilmeli yani bi yere gittigimizdede kucagimizdan inmesin biseye dokunmasin mumkun değil bunu yapamayiz bos yere uzme kendini canım annelik oyle biseymis ki kimse bisi demesin uzulmesin diye bakiyoruz ama olmuyor ne yazikki
canım 9 yaşında ki de bir çocuk sonuçta anne zaten lohusa evin psikolojisi kardeş derken bi süre alınmamak lazım kim bilsin neler düşünüyodur o da dama atılan pabucunda bile olabilir aklı :)
valla haftasonu mira öyle şeyler yaptı ki sürekli hasta hasta ondan dedik geçtik eşimlebir anları bir anlarına tutmaz haldeler 2 yaş böyle bişiymiş bizle alakalı değil :)
Biz el bebek gül bebek davranıyoruz da, herkese göre bizim çocuğumuz öyle değil
Ve hayatın sadece bizden ibaret olmadığını kah parkta, kah bir misafirlikte istediği oyuncağı diğer çocuğun vermemesiyle öğreniyorlar.
benim kızımda aynı canım hiç düşünme bile öyle şeyi. Sürekli hayır diyimcede başkalarına karşı pısırık olabilir ki o daha tehlikeli. Aslında 9 yaşındaki çocuk daha akıllıca davranabilir ama o da muhtemelen yeni kardeşin getirdiği bi psikoloji içinde.
Sürekli gökçeye sırayla oynucaz izin istemeden almak yok falan diyorum ama anlamıyolar ki şuan
Ben böyle yerlere giderken büyük çocuğa da hediye alıyorum. Hem kıskanmasın hala değerli olduğunu hissetsin hemde gökçeye hırçın davranmasın diye. eşimin kuzenininde böyle 2 çocuğu var büyüğe arada ufak bişeyler götürürüm. Küçükle pek ilgilenmem başlarda. Acaip seviniyo çocuk. Şimdi bişey götürmesem bile gelir sarılır direk. Gökçeye de hiç hırçınlığı yok. Annesi hep der bi size böyle diye.
Eğer sık görüştüğünüz birileriyse dene derim mutlaka.
sag olun kızlar ben baya uzulmusum demekki cocugun hareketlerine neyse.gercı o da cocuk ama biraz bilmiş bir cocuk:)Aaa oylemi alti pembe taytli olan takim valla ayniymis zevklerimiz:))
Sagol canim dis patladi ama acidigini soyluyor gece uykusu duzeldi iki gundur cok sukur ama gunduz cok agliyor insallah Akif zorlanmadan cikarir disini
Canim o oyunu bilmiyorum ama bizimkiler 4. Siniflarla futbol yapiyor iki sinifi yendiler cuma gunu final yapicaklar sadece erkekler oynuyor Aysenaza da basarilar
Canim benim kucuk oglumda ayni yasta ve benzer davranislari eceye zaman zaman yapiyor ve ben kiskandigini hissediyorum arkadasinin cocugununda kardesini kiskanmasinin bir sonucudur bu davranislari maalesef kiskanclik her yasta oluyor alinma bence cunku o da cocuk belki biraz daha paylasimci olabilirdi ama olmamis
sagol canim bizde hafif bir burun akintisi var daha cok disin ciktigi yeri gosterip aciyo diyor gunduz cok agliyor herseye agliyor
Mirayı sudan çıkarmak çok zor oluyo hatta elini yıkarken bile dakikalarca ayrılmıyor sudanAkşam Eceyi banyo yaptırdık başta biraz mizlandi sonra hoşuna gitti çünkü kuvetinin içinde yikadik sonra suya ayaklarını vurup gülme krizine girdi cikarkende ağladı hiç ayarı yok bu kızın:))
Biz kıyamıyoruz bebişlerimize ama böyle öğrenecekler.ayşe nazda bi çok şeyine ellettirmiyo kardeşine.bebekkende hiç paylaşmazdı hsla aynı malı çok kıymetli.akifde inatla onun vermediğini istiyo.bende sürekli aralarında kalıyorumGunaydin kizlar.Dun kizinla bebek gormeye gittik henuz bir aylik bebis.Arkadasini cok severim ancak evde dokuz yasinda oglu da vardi kizima biraz hor davrandi sanki ya da baana oyle geldi benim kiz bitaz hareketli ve merakli evde bazi seyleri eline almak istedi mesela twistir var saga sola donme harketi yaoan onu gordu uzerine oturmak istedi cekti aldi kolonyayi cok sever kizim sisedini eline aldi of puf yapti ve agiz burun harekwti yapti bir kac oyuncak araba verdiler eine onlarla biraz oynadi ve bir kac tanesini yere atti yine mudahale etti jakdi ki ben kizimi surekli kontrol altinda tutmaya calistim ama alindim valla oyle olmasina acaba annelik ic gudusutleme hareket ediyorum yoksa benim kuzimda mi sikinti var anlamadim.Ta dasurekli surekli kizima hayir mi demelyilim ben egitim veremiyorum mu kizima
hastalık habercisi dicektim ki.acile gitmişsiniz çok geçmiş olsunSabah benim oğlanın sol gözü çapaklanmıştı neden oldu ki acaba?
cnm sizede tekrar geçmiş olsun.inş içer şuruplarnı da bian önce iyileşirmiranın da geniz akıntısı artmış ciğerlere inmiş antibiyotik, bricanyl ve peditus bir de kabızlık için duphalac vermiş ben bu çocuğa bunları nasıl içireyim ki mümkün değil
akşamda pek iyi değildi kuzum.içine kapandı sustu kaldı.Yaa yine mi agladi Aysenaz keske onlar yenseydi
ist yakın olduğumuz için hava durumlarıda aynı gibi.yazlık giydirsemde ince penye hırkası var bi giydiriyoz bi çıkarıyoz.ya da ince uzun kollu tişörtler.altına da tek eşofman yada pantolon.içine bişe giydirmiyorumYa kızlar özellikle İstanbul'da oturanlara soruyorumfayika hemen atlamasın
Kısa kolluları şortları falan çıkardınız mı piyasaya. Azadın geçen yıldan halaları tarafından alınmış baya bi yazlığı var da yıkayıp çıkarsam mı artık yoksa daha erken mi tişört vs için
ne güzel maşallah Mira yaMirayı sudan çıkarmak çok zor oluyo hatta elini yıkarken bile dakikalarca ayrılmıyor sudan
Benim oğlumda öyle canim bugün okula şişme oyuncaklar falan geldi balon dağıtmışlar ama ince uzun olanlar var ya onlardan eve geldi oğlum tabi gelir gelmez Ece balonu aldı oğlum hayır o benim balkonumun dedi biraz oynasın abisi uyuyacak şimdi zaten sen oynarsin o zaman dedim hayır patlatır dedi Ece istiyor o vermiyor bakkalda da yok o balondan biraz verdi yine geri aldı sürekli çekişme falan en sonunda Ece uyudu o da Ece uyuyunca balonu bizzat kendisi patlatmış Ece patlarsa ooo olay olurdu büyük oğlum yetişkin gibi davranıyor Eceye ama küçük çekisiyor sürekli tabi bende arada kalmaktan yoruluyorumBiz kıyamıyoruz bebişlerimize ama böyle öğrenecekler.ayşe nazda bi çok şeyine ellettirmiyo kardeşine.bebekkende hiç paylaşmazdı hsla aynı malı çok kıymetli.akifde inatla onun vermediğini istiyo.bende sürekli aralarında kalıyorum
hastalık habercisi dicektim ki.acile gitmişsiniz çok geçmiş olsun
cnm sizede tekrar geçmiş olsun.inş içer şuruplarnı da bian önce iyileşir
akşamda pek iyi değildi kuzum.içine kapandı sustu kaldı.
ist yakın olduğumuz için hava durumlarıda aynı gibi.yazlık giydirsemde ince penye hırkası var bi giydiriyoz bi çıkarıyoz.ya da ince uzun kollu tişörtler.altına da tek eşofman yada pantolon.içine bişe giydirmiyorum
Canim hemen hemen ayni seyleri yaşıyoruz bizde bide halsizlik vardi elini kolunu zor kaldiriyodu simdi daha iyi cok şükür ama gecmedi sizede cok geçmiş olsun bu arada ben gece basucuna sogan kesip koyuyorum coldmixde aldik ama sogan daha etkili oldu bizde
Sen ve @pilise ne kaynatıyorsunuz gizemli gizemli:)
Sogan koydum da sanırım gözlerini yaktı geri aldım gözler hassas zaten biraz iyilessin tekrar koymayı denerim, diğer goze de gecmis o da capaklanmisCanim hemen hemen ayni seyleri yaşıyoruz bizde bide halsizlik vardi elini kolunu zor kaldiriyodu simdi daha iyi cok şükür ama gecmedi sizede cok geçmiş olsun bu arada ben gece basucuna sogan kesip koyuyorum coldmixde aldik ama sogan daha etkili oldu bizde
Kızlar yeni instrgram hesabimla aynı isimle krtl19 istek gönderdim hatirlayabildiklerime.
Biz geçen yıllarda dörtlere tombik oynatmıştık. Benim bıdıkları ilçe birincisi olmuştu. Senin kuzuna da bol şanslarSaol cnm.10 da başlıyomuş stat yanımızda ama geç kalmıyım gideyim bi an önce.bu arada ben daha heyecanlıyım
Hiç instagrama şifre falan girerek girmiyorum.ama şifre unuttuysan muhakkak bi yolu vardır.Kızlar geçmişi okuyamadan direk girdim.telimde bi sorun vardı servis yaptı ama instrgram silindi.bende Şifremi hatirlayamiyorum başka instaram da indiremiyorum.bu konuda bilgisi olan varmı nasıl indirebilirim.ne yapmam gerekiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?