2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Berbat :KK43: sürekli paçamdaydı zaten ama önceden güler eder oyalanırdık şimdi sürekli sızlanıyo. Bulduğu her fırsatta yakamı çekiştiriyo. Öğle uykusuda uyumuyo kaç gündür perişan haldeyim
canim hazirmi degilmi acaba.beyza sut icmeye basladi balli iciyo bi cay bardagi kadar icmiyo ama olsun yavas yavas basliyoruz zaten sende tam olarak biraktirmamissin emzirmeye böyle alisana kadar devam edebilirsin istersen yada arada verebilirsin canim

Kızlar ben şok
Eceyi sabah 9 da emzirdim en son bebek mevludune gittim orada hiç meme istemedi tabi uyumadida
Sonra eşim bizi aldı bir yere gidiyoruz arabaya bindik gecen onca saate ragmen ve arabaya biner binmez meme diye yapışan çocugun aklına meme gelmedi hiç uykusu geldi arabada uykunmu geldi dedim kafasını salladı koltuğa yatırdim kendi kendine uyudu memeye bayağı ara verdik yani kızlar
Birde mevlutte çok çocuk vardı iki balon vardı balonun birini kaptı bir sürü çocuk elinden almaya çalıştı hickimseye vermedi balonu kaşlarını catip bağırdı hepsine:)))
canim yavas yavas ecede hazir olmaya baslamis herhalde maşallah inşallah hic zorlanmadan atlatirsiniz canim

canim hazirmi degilmi acaba.beyza sut icmeye basladi balli iciyo bi cay bardagi kadar icmiyo ama olsun yavas yavas basliyoruz zaten sende tam olarak biraktirmamissin emzirmeye böyle alisana kadar devam edebilirsin istersen yada arada verebilirsin canim

canim yavas yavas ecede hazir olmaya baslamis herhalde maşallah inşallah hic zorlanmadan atlatirsiniz canim
İnşallah canım Beyza da biraz daha alıştı galiba ben çok korkuyordum aslında eceden ama azaltinca birkaç gün zor oldu ama alıştı şimdi bir tek geceden korkuyorum

İnşallah canım Beyza da biraz daha alıştı galiba ben çok korkuyordum aslında eceden ama azaltinca birkaç gün zor oldu ama alıştı şimdi bir tek geceden korkuyorum
Bende geceden cok korkuyorum canim denicem bakalim her kalktığında emzirmemeyi ama nasil olcak bakalim hic bilmiyorum

Kizlarrrr saat 1 de randevum var
Disine dolgu ve kanal tedavisi yaptiranlrdan yorum alablirmiym. Heyecan basti kalbim bile agriyo:)
Benim nerdeyse bütün dişler dolgu canım. Dişciden hiç korkmam. İki de kanal var. Hatta kanallardan birinde kaplama var. Sadece kaplama icon dişi keserken diş eti acımıştı. Benim Eskişehirde gittiğim çok güzel bi doktorum var. Eskişehire gittiğimde vaktim olursa bi gidicem kontrole. Hem anneme beni sormuş evlendigimi hatta çocuğum olduğunu öğrenince çok şaşırmış :KK66: kızımı gotureyim bi özlem hanima :KK66:
Senin nasıl geçti randevun:KK66:

Yatağı park yatak dolayısıyla bizim yataga alıyorum. Gözlerimi kapatıyorum bende ama yok uyumuyor. O yüzden mecbur sallıyorum. Kendi yatağına koyduğum zamanda çok ağlıyor.

Ay süper ya nasıl sevinmiştir zeynep :)

Yakın bi zamanda 5 dolgu 2 yirmilik çekimi 1 kanal ve diş temizletme yaptırdım. Hepsini de arka arkaya yaptırdım. İnan hiç birini hissetmedim. Bugün kanalı boşaltırlar. Eğer iyi bi dişciyse zaten hiçbişey hissetmezsin. 1 hafta sonra doldurduklarında biraz ağrı oluyor onuda ağrı kesiciyle idare edersin. Şimdiden geçmiş olsun.

Hoşgeldinnn :) iyiyiz sen nasılsın ?
Bizimde park yatak. Park yatağı bizim yatağının yanında. Gökçeyi kendi yatağına yatırıp ben kendi yatağıma uzaniyordum ama ağlıyorsa zor tabi. Gökçede cumartesi günü ağladı yatağına koyunca uyutamadim :(

aynen bir dis sadece okdr. Bnde aldm randevu oyzden ama tirsiyorum. Ozeldeki doktr cok cekti kahrimi. Burda naz niyaz da yapilmaz. Ayvayi yedim bir saat kaldi

neguzel anlasmissinz bir dise dnya para aliyolar cunku.
Diş çektirmek son çare olmalı bence. Ben çok çektim dişlerimden. Çok pahalı evet ama bence değer. Şuan param olsa hiç düşünmem verir para yaptiririm.

sen kararsızsan o da kararsızdır bence sen kendini hazır hissettiğinde bırakma işlemine başla canım.. memeyi istememesi içinde benim yaptığım gibi salça sürüp acıyo diyip her meme istemesinde salçalı göğsünü göstermek olabilir. önce gündüzden kesmelisin sonra geceden diye düşünüyorum. benimki çalıştığımdan dolayı gündüz emmiyordu ama eve gidince yapışıp kalıyordu. benimkinin bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim. belki de şimdi gideceği için bunu bende kararlı bir şekilde yaptım. bırakacağına ben bile inanamamıştım. şuan ben şok durumlardayım aslında... ben hazır değilmişim benim minnakım hazırmış :KK61::KK61: bazen gelse emse diye bile bekliyorum ama bu seferde başladığımız noktaya dönebiliriz diye de korkuyorum...
bana kalsa bende emziririm aslında pek şikayetim yok emzirmekten. Gece de çok sık kalkmadığı için çok dert etmiyorum ama bırakıcak eninde sonunda diye başlamıştım. Hazır değil mi acaba cidden :( napsam ki ya çok kararsız kaldım :(
Ne güzel alışmış. İnsan kötü olur eminim ama onlar için bu zamandan sonra emmeleri daha iyi tabi. Darısı başımıza inşallah

Kızlar ben şok
Eceyi sabah 9 da emzirdim en son bebek mevludune gittim orada hiç meme istemedi tabi uyumadida
Sonra eşim bizi aldı bir yere gidiyoruz arabaya bindik gecen onca saate ragmen ve arabaya biner binmez meme diye yapışan çocugun aklına meme gelmedi hiç uykusu geldi arabada uykunmu geldi dedim kafasını salladı koltuğa yatırdim kendi kendine uyudu memeye bayağı ara verdik yani kızlar
Birde mevlutte çok çocuk vardı iki balon vardı balonun birini kaptı bir sürü çocuk elinden almaya çalıştı hickimseye vermedi balonu kaşlarını catip bağırdı hepsine:)))
maşalah canım ya ne güzel. Böyle devam eder inşallah

eski hale dönersem tekrar bu aşamadan geçmem gerekir o da fena halde gözümü korkutuyo. Ben yinede bu düzende devam edeyim baktım çokdaha kötü olursa da düşünürüm başka yol artık :/

Kızlar ben şok
bana kalsa bende emziririm aslında pek şikayetim yok emzirmekten. Gece de çok sık kalkmadığı için çok dert etmiyorum ama bırakıcak eninde sonunda diye başlamıştım. Hazır değil mi acaba cidden :KK43: napsam ki ya çok kararsız kaldım :KK43:
Ne güzel alışmış. İnsan kötü olur eminim ama onlar için bu zamandan sonra emmeleri daha iyi tabi. Darısı başımıza inşallah

eski hale dönersem tekrar bu aşamadan geçmem gerekir o da fena halde gözümü korkutuyo. Ben yinede bu düzende devam edeyim baktım çokdaha kötü olursa da düşünürüm başka yol artık :/
Canım elif ada yaşındayken çok verimli emmiyordu üstelik sadece uykuya dalarken emiyordu bende bıraktırayım dedim ama yakamı çekiştirdi gün boyunca çok huysuzlandı ve mecbur emzirdim demekki hazır değil dedim ama ben hazırdım. Bir buçuk ay sonra kendi bıraktı. Söylediklerine göre gökçe hazır gözükmüyor sanki sende hazır değilsin çocuğun uyku düzeni değişmiş meme boşluğunu nasıl dolduracağını bilmiyor gibi. Naçizane tavsiyem bayram sonrasına bıraksan ikiniz için daha iyi olacak gibi. Zaten emme konusunda seni yoran bi çocuk değil gökçe.

Benim nerdeyse bütün dişler dolgu canım. Dişciden hiç korkmam. İki de kanal var. Hatta kanallardan birinde kaplama var. Sadece kaplama icon dişi keserken diş eti acımıştı. Benim Eskişehirde gittiğim çok güzel bi doktorum var. Eskişehire gittiğimde vaktim olursa bi gidicem kontrole. Hem anneme beni sormuş evlendigimi hatta çocuğum olduğunu öğrenince çok şaşırmış :KK66: kızımı gotureyim bi özlem hanima :KK66:
Senin nasıl geçti randevun:KK66:

Diş çektirmek son çare olmalı bence. Ben çok çektim dişlerimden. Çok pahalı evet ama bence değer. Şuan param olsa hiç düşünmem verir para yaptiririm.
ehh iste igneden once fisfis skmasni istedm diye kizdi birazcik doktor. :) dolgu icin gun verdi gdip gitmemekte kararsizm.
Bugn cektgi dis kurtarilcak gbi degilmis kokunu gosterdi curuktu komple.kanal icn gtmistim halbuki ama kanallik disim yokmus. Dolgular var smdi ama hayatmda hc yaptrmadim dis cektrmekten zormu acaba. Ozelemi gitsem karar veremedim

bana kalsa bende emziririm aslında pek şikayetim yok emzirmekten. Gece de çok sık kalkmadığı için çok dert etmiyorum ama bırakıcak eninde sonunda diye başlamıştım. Hazır değil mi acaba cidden :KK43: napsam ki ya çok kararsız kaldım :KK43:

sağol canım inşallah 7.30 da emdi bir daha emmedi gece yatarken vercem yavaş yavaş daha da azaltıp kescem belki Gökçe hazır değildir canım birde sen birden kesmeye calistin o yüzden kaybetme korkusuyla daha fazla düşkün olmuştur memeye bende daha önce birden kesmeyi denedim ecede sonrasında duskun oldu bence biraz Gokceye zaman ver canım biraz daha doysun memeye unutsun memeyi biraktirmaya çalıştığını ondan sonra azaltarak dene yavaş yavaş biraktir canım

@Akaibu yarında dene eğer daha da kötü olursa durum emzir bencede yaz uzun nasılsa parktı gezmeydi derken aklına gelmez o zaman bayramdan sonra bakarsın

Şu anda bi ilk yaşıyorum:) yiğit emerek uyuyoya gözlerini kapatıp uykuya geçince derin uykuya da ayakta sallanarak geçiyo. Ama illa gözlerini kapatmış olmasi lazim ayagima yatmasi için.bugün az bişey emznirdikten sonra gözleri açıkken ayagima aldım oğlum uyu artık olurmu falan dedim bi kalkıp emmek istedi annecim yat salliyim seni dedim tekrar.ve uykuya memede dalmamis oldu.bu ayırma isinde önce memede uykuya dalmadan uyumayi ogrenicez sanırım.

Kesinti birçok ilde olmuş sanırım kızlar ece golgelerden çok korktu sürekli ağladı korkuyorum dedi canım sıkıldı ecede hep erken yatar bugün duzenimiz bozuldu geç uyandı hâlâ uyumadi neyseki elektrik geldi

Ben iki yasini doldursun istiyorum meme konusunda. Ben de gizli seker var oruc tutup tutamicagim mechul doktoruma soracam

ehh iste igneden once fisfis skmasni istedm diye kizdi birazcik doktor. :) dolgu icin gun verdi gdip gitmemekte kararsizm.
Bugn cektgi dis kurtarilcak gbi degilmis kokunu gosterdi curuktu komple.kanal icn gtmistim halbuki ama kanallik disim yokmus. Dolgular var smdi ama hayatmda hc yaptrmadim dis cektrmekten zormu acaba. Ozelemi gitsem karar veremedim
Geçmiş olsun canım.
Ben devlette de yaptırdım gayet iyi yapmış ki hala kullanıyorum iyi bir doktora denk gelmek lazım.

Back
X