Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bir dis sadece okdr. Bnde aldm randevu oyzden ama tirsiyorum. Ozeldeki doktr cok cekti kahrimi. Burda naz niyaz da yapilmaz. Ayvayi yedim bir saat kaldibende diş hastanesindeyaptırdım geçenlerde kanal iğne yaptı bekledi biraz uyuştu zaten hemen 20 dk da bitti dolgusu falan hepsi bir 1 hafta sızlama olur dedi çok ağrın olursa gel dedi ama ne sızlama ne ağrı hiç bişey olmadı akşam 1 tane ağrı kesici içmiştim o kadar gidip tekrar diğerini yaptırcam özelde sadece kanal için 300 tl dedi o da tanıdık diye
neguzel anlasmissinz bir dise dnya para aliyolar cunku.13 bin mi çokmuş canım iyi yapmissin bende hep özele gidiyorum ama bizim dişçi tanıdık birde eşim onun evine iş yaptı para almadı nasıl olsa sana hep geliyoruz diş yaptırmaya dişleri yaptırınca hesaplasiriz dedi ben yaptırdım dislerimi arada küçük oğlanın dolguları dusuyor onları yaptırdım esimle dişçi hesabı görüyor ben fiyatı soruyorum disciye sen karışma hesaba agrin olunca gel diyor biz eşinle hesabı goruyoruz diyor:))
Ben dişimi çektirdigim gibi hastaye gidiyorum. Dr iğne yazıyor hemen onu vurduruyorum. Bi kere bile çekim sonrası ağrı hissetmedim.Canım oğlumda rahat gorunuyor inşallah stres yapmazlar yarinda bu ikinci belki ondandir valla ben de senin gibi ondan daha çok stresliyim belli etmemeye çalışıyorum
Ne güzel canım güle güle kullansin Zeynep
canım gayet rahat ol işlem sırasında birşey hissetmiyorsun ben her ikisini de yaptırdım en zor olan diş çektirdikten sonra iğnenin etkisi bitince çekilen yerin ağrı yapması ben sadece o zaman ağrı hissettim dolgu ya da kanal tedavisi çok acı vermedi bana
Bir daha cektirirsem bende iğne istiyecegim diş cektirdigimde buraya da yazmıştım günlerce ağrısı oldu bayağı yara gibi olmuştu antibiyotik kullandımBen dişimi çektirdigim gibi hastaye gidiyorum. Dr iğne yazıyor hemen onu vurduruyorum. Bi kere bile çekim sonrası ağrı hissetmedim.
Ayyy bayilicammmmm ignemiii...agri yokken gelmekte tuhaf oluyomus :))bekliyorum suan kapidaBir daha cektirirsem bende iğne istiyecegim diş cektirdigimde buraya da yazmıştım günlerce ağrısı oldu bayağı yara gibi olmuştu antibiyotik kullandım
Berbat@Akaibu nasil gidiyo canim ben bugün daha rahatim sanki yavas yavas gece kalktiklarindada emzirmeyip sallamaya baslicam inşallah
Sizi okuyunca korkmaya başladım yaz tatilini bekleyecem heralde bayram sonu baslayayaim diyorum gec olmaz degil mi?Berbatsürekli paçamdaydı zaten ama önceden güler eder oyalanırdık şimdi sürekli sızlanıyo. Bulduğu her fırsatta yakamı çekiştiriyo. Öğle uykusuda uyumuyo kaç gündür perişan haldeyim
hazır değil galiba annesi.. bizimki hazırmış ki bıraktı.. dün akşam evde askılı ile dolaştım. nabız yoklayayım dedim sadece yumruk yapıp ittirdi göğüslerimi..meme demiyor artık... darısı başına inşallah...Berbatsürekli paçamdaydı zaten ama önceden güler eder oyalanırdık şimdi sürekli sızlanıyo. Bulduğu her fırsatta yakamı çekiştiriyo. Öğle uykusuda uyumuyo kaç gündür perişan haldeyim
zaten temmuzun başı bayram çok farketmez sanki. Bemde keşke bekleseymişim diyorum şuan. Ama pes edersem de bi dahakine daha zor olur diye korkuyorumSizi okuyunca korkmaya başladım yaz tatilini bekleyecem heralde bayram sonu baslayayaim diyorum gec olmaz degil mi?
hiç vermemezlik yapmıyorum ki. Sabah kalkınca öğleden sonra bi de akşam yatarken emİriyorum. Gece zaten hiç hayır demedim. Napsam ki. Şimdi bırakıp ne zaman isterse verip bayramdan sonra mı denesem ki bendehazır değil galiba annesi.. bizimki hazırmış ki bıraktı.. dün akşam evde askılı ile dolaştım. nabız yoklayayım dedim sadece yumruk yapıp ittirdi göğüslerimi..meme demiyor artık... darısı başına inşallah...
oku oku bende şiştim valla.Anne, emzirmeyi kesmek istiyorsa, kararlı olması önemli. 2-3 gün vermeyip, sonra 'çok ağlıyor', 'üzüldüm', 'pişman oldum', 'dayanamadım, tekrar başladım..' gibi yaklaşımlar çocuğun psikolojisini bozup 'annem nasıl olsa bıraktırmaz' ya da 'ağlarım alırım' gıbı yanlış kodlamalara gidebilir ve bir sonraki bıraktırma aşaması daha zor, uzun ve sancılı olabilir ve sizin daha kararlı olmanız gerekir.
Emzirmeden kesme konusunda kesin ve mutlak doğru olmamakla beraber,
-Çocuk hastayken,
-Diş çıkartıyorken,
-Memeden kesme sonrasında anne ile ayrı kalma durumu varsa,
-Ciddi bir sosyal durum varsa (ev değiştirme, bakıcı değiştirme, seyahat, boşanma...) memeden kesmeyi ertelemekte fayda var...
Hiç üzülmeyin, er ya da geç emmeyi bırakacak, emzirdiğiniz günlerin tadını çıkartın....
kaynak: doktorannem
Günlerdir okuyorum okuyorum okuyorum..nasıl olacak bilmiyorum..
benim eşime kalsa binlerce yıl emzirmem gerekir geçen mira hastaydı bişi yemiyo sadece emiyo diye gitmiş bana humana almış helva almış hurma almış bunlar ne diyorum ye iç süt olsun diyo yok artık ya dedimzaten temmuzun başı bayram çok farketmez sanki. Bemde keşke bekleseymişim diyorum şuan. Ama pes edersem de bi dahakine daha zor olur diye korkuyorum
hiç vermemezlik yapmıyorum ki. Sabah kalkınca öğleden sonra bi de akşam yatarken emİriyorum. Gece zaten hiç hayır demedim. Napsam ki. Şimdi bırakıp ne zaman isterse verip bayramdan sonra mı denesem ki bende
Ne güzel darısı başıma
oku oku bende şiştim valla.
Eşim dışında kimseye de demedim bıraktırcam diye. Bi de çevremdekilerin aklını dinleyecek olursam yandım
benim eşime kalsa binlerce yıl emzirmem gerekir geçen mira hastaydı bişi yemiyo sadece emiyo diye gitmiş bana humana almış helva almış hurma almış bunlar ne diyorum ye iç süt olsun diyo yok artık ya dedim
bizde herkes kendi bırakana kadar emsin halinde bende tamamen karar vermeden destekcim olmayacağı için bi yola çıkamam
o yüzden oku oku halindeyim bazen karamsar bazen umutlu[/QUOTEay esine cok ggulduldum.Acaba bu erkekler kendileri emzirse ne yaparlar cok merak ediyirym.Esim ustume geldimi al sen emzir diyorum o da ben de tesisat yok diyor:)))O
zaten temmuzun başı bayram çok farketmez sanki. Bemde keşke bekleseymişim diyorum şuan. Ama pes edersem de bi dahakine daha zor olur diye korkuyorum
hiç vermemezlik yapmıyorum ki. Sabah kalkınca öğleden sonra bi de akşam yatarken emİriyorum. Gece zaten hiç hayır demedim. Napsam ki. Şimdi bırakıp ne zaman isterse verip bayramdan sonra mı denesem ki bende
Ne güzel darısı başıma
oku oku bende şiştim valla.
Eşim dışında kimseye de demedim bıraktırcam diye. Bi de çevremdekilerin aklını dinleyecek olursam yandım
Oyle oluyo uzuluyo insan suclu gbi hissetmistm bnde kendmi. Ama seninkide hira gbi hazirmis zorlamadi annesni ne guzlsen kararsızsan o da kararsızdır bence sen kendini hazır hissettiğinde bırakma işlemine başla canım.. memeyi istememesi içinde benim yaptığım gibi salça sürüp acıyo diyip her meme istemesinde salçalı göğsünü göstermek olabilir. önce gündüzden kesmelisin sonra geceden diye düşünüyorum. benimki çalıştığımdan dolayı gündüz emmiyordu ama eve gidince yapışıp kalıyordu. benimkinin bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim. belki de şimdi gideceği için bunu bende kararlı bir şekilde yaptım. bırakacağına ben bile inanamamıştım. şuan ben şok durumlardayım aslında... ben hazır değilmişim benim minnakım hazırmışbazen gelse emse diye bile bekliyorum ama bu seferde başladığımız noktaya dönebiliriz diye de korkuyorum...
evet canım yaa babasını gösterip o suçlu dedim alıp gitmese biz emmeye devam edecektik. emerken benim gözlerime bakıp ben onun gözlerine baktığımda gözlerini kaçıracaktı.. şimdiden özledim aslında emmesini ama bunu ona söyleyemiyorum.. büyüyünce anlatırım artıkOyle oluyo uzuluyo insan suclu gbi hissetmistm bnde kendmi. Ama seninkide hira gbi hazirmis zorlamadi annesni ne guzl
ne güzel canım inşallah böyle devam eder kolay bi bıraktırma olur böyleceKızlar ben şok
Eceyi sabah 9 da emzirdim en son bebek mevludune gittim orada hiç meme istemedi tabi uyumadida
Sonra eşim bizi aldı bir yere gidiyoruz arabaya bindik gecen onca saate ragmen ve arabaya biner binmez meme diye yapışan çocugun aklına meme gelmedi hiç uykusu geldi arabada uykunmu geldi dedim kafasını salladı koltuğa yatırdim kendi kendine uyudu memeye bayağı ara verdik yani kızlar
Birde mevlutte çok çocuk vardı iki balon vardı balonun birini kaptı bir sürü çocuk elinden almaya çalıştı hickimseye vermedi balonu kaşlarını catip bağırdı hepsine:)))
İnşallah canım biliyorsun ece de çok bagimliydi memeye ama azaltmamin faydası oldu zamanla tamamen biraktircam hepimiz için kolay olur inşallahne güzel canım inşallah böyle devam eder kolay bi bıraktırma olur böylece