2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Dün gokceyi bi parka goturdum. Baya kalabalikti. 3 yaslarinda bi cocuk dustu. Baktim gelen giden yok. Gittim kaldirdim cocugu. Annen nerde diye sordum. Annem yok dedi. Artik nasil bi kafadaysam o ara ölmüs gibi algiladim. Cocuk zaten agliyo bi de anne diyerek.Benimde gözlerim doldu agladim aglicam. O sirada arkadan bi adam geldi. Babasiymis tesekkur etti cocugu kucagina aldi. Gel oglum gidelim anneye dedi.
Benim gözler sulanmis akiyo. Cocuk ölmüs annesine agliyo diye. adam öyle demeseydi ogluna ben artik kac gun dert ederdim cocugu kendime annesi ollmus diye

sana yeni smileyler ile gülüyorum. Gerçi bende sende aşağı kalmam. Bende geçen gün markette çocuğun birine annesi istediği oyuncağı alamayınca aglayacaktim az daha ben alacaktim kadın yanlış anlar die teklif edemedim de. Neyseki kadının yanında bi adam vardı. Kb si sanırım o aldı.

Ya kızlar ben niye her seferinde şifre giriyorum. Eski telefonda yoktu böyle birşey, cevap yazmaktan soğudum

Ya kızlar ben niye her seferinde şifre giriyorum. Eski telefonda yoktu böyle birşey, cevap yazmaktan soğudum
Giris yaptigin yerde beni hatirla secenegini isaretle birde giris yaptiktan sonrabi uyari kutucugu cikiyo hatirlansin mi diye ona da rvet demen lazim

Cok guzel ilerledi ece ya. Masallah fistiga.
hasta olmuyofur insallah fistik.
Dis mi acaba aciyan yeri. Benim sipanin da arka azilar kabarmis ikide bir elini sokup duruyo kadiniyo sanirim
Sagol teyzesi bir de geceyi basarirsak iyi olacak sizinde kolay olur insallah
@yaz yagmuru diyince baktım açtı gökçe bu sefer ağzını. Diş sanırım.
Zorlanmadan cikarir insallah canim

siz olsaydiniz ne yapardiniz diye program vardi trt 1 de orada tamda senin anlattigin gibi olaylari veriyordu markete gizli kamera koyup kasa da parasi yetmeyen bebegine mama bez alan bir anne vardi ben bile aglamistim sosyal deney yapiyorlardi insanlarin tepkilerini olcmek icin o geldi aklima

Duygusal hatun seni

Bu aksam defalarca gelip memeyi acti her defasinda konustum gogsumde bir tane ben var onu gordu pis dedi kapatti ama iyice basina vurdu bu aksam birde kizlar goguslerim bombos süt dolmadi hic sıktim geliyor ama dolmuyor demekki sütüm azalmis bayagi

Vakti gelmiş demekki ece de kabul ettiğine göre

Ayy ne güzel maşallah Eceye ben de bi başladım sen abi oldun emme yok falan diye konuştuk önce kabul etmişti baktı ememeyince abi olmaktan da vazgeçti memeye düşkünlüğü de artti hiç hazır değil umut halaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…