- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Valla bi tarifi yok. Sütü akşam kaynattım sabaha ekşimiştarif istiyorum canim
Geçmiş olsun canım.Kizlar ecenin burnu bayagi akmaya basladi memeyi birakma doneminde grip olmasi kötü oldu sık sık temizliyorum burnunu peditus vermeye basladim insallah ilerlemez
Sagol canim enerjisi iyi istahi da cok sukur iyi burnu cok akiyor birde arada öksüruyor bugun disari cikardik guzel oynadi cabuk atlatir insallahYa kötü olmuş gerçekten. Geçer inş. hemen. Genel durumu nasıl peki ? Enerjisi falan.
sagol canim Gokceye de gecmis olsunGeçmiş olsun canım.
Nerden aldin canım güle güle kullanınKizlar kendime sütyen aldim bugun emzirdigim icin sutyenlerim cok cabuk bozuluyordu yine bozulmustu almamistim bugun alayim dedim 3 al iki ode kampanyasi varmis 3 tane aldim sütyenler cok guzel rahat birde kiz cocuklari icin cok guzel opak coraplar vardi 12 lira bir tanesi ikincisi bedava eceye iki tane aldim bir tanesi 6 liraya geldi almak isterseniz haberiniz olsun
Sağol canım asıl nereden aldığımi yazmayı unutmusum kafaya bak penti den aldım canimNerden aldin canım güle güle kullanın
Benimde slmam lazim biraz biseyler. Indirim bekliyodum. Cok iyi oldu soylediginSağol canım asıl nereden aldığımi yazmayı unutmusum kafaya bak penti den aldım canim
Kilotlarda da 5 al 3 ode varmis canimBenimde slmam lazim biraz biseyler. Indirim bekliyodum. Cok iyi oldu soyledigin
Kizlar bugun eceyi parka goturecektik hava cok ruzgarli diye avm ye gitmeye karar verdik cocuklari oyuncaklara bindirelim dedik neyse eceyi birkac oyuncaga bindirdik,gondol vardi eceyle ben bineyim dedim gondol cokta hizli hareket etmiyor cocuklar icin zaten, bindik ece korktu titremeye basladi kiza soyledim hemen durdurdu indik gorevli kiz ucretsiz donme dolaba binin dedi indik diye yine eceyle ben bindim esim asagida oglanlar diger oyuncaklara biniyor kiz calistirdi gitti biz bir tur attik donme dolapta iki tur üc tur boyle gidiyor durmuyor durduran kimsede yok ecede sıkıldi donmekten benim basim donmeye basladi esime dedim biz durmadan donuyoruz unuttular bizi esim gülme krizine girdi ama kizlar o kadar cok donduktu indigimde fena oldum en sonunda carpisan arabadaki gorevliyi cagirdi esim geldi durdurdu amaan bir daha hayatta binmem iskence gibiydi
Geçmiş olsun canım bahar havası da çarpıyor esimle bende de oluyor baş ağrısı halsizlikBugün 4 saat dışarıda gezdik parka falan gittik. Nasıl başım ağrıdı eve geldik arkadaşlar aradı çıkamadık güneş mi çarptı ne. Eşimin de benimde başımız çok ağrıyordu saat 7 gibi ilaç içtim yattım eşim bi saat önce uyandırdı. Hala ağrıyor başım diyorum da eşime gülüyor bana
Heralde beyazdi canımKızlar ariel dağ esintisi beyazlar için mi renkliler için mi?
Sağol valla kafam ikiye ayrılacak gibi ^)Geçmiş olsun canım bahar havası da çarpıyor esimle bende de oluyor baş ağrısı halsizlik
Kizlaaa napisiniz
Yokmu hala cekilis heyecani
Bende öyle biliyordum bugün çalışanlardan biri hem renkli hem beyazlar için dedi şaşırdımHeralde beyazdi canım
Emin değilim bende ama beyazlar için diye biliyorum. Arieli sadece beyazlar için alırım bende.Bende öyle biliyordum bugün çalışanlardan biri hem renkli hem beyazlar için dedi şaşırdım
1 haziran da elimizde olcak şekilde göndercez canımNe zaman göndermeye başlıyordunuz?
Bana sorular bitti
Yalnız 1 kişi var ki biraz ayıp ediyor bu konuda,hiç ilgilendiği yok..Sürekli özelden yazıyorum geç cevap veriyor zanlısı heyecanını kaybetti ona haksızlık oluyor..Son sorduğum sorular üstüne 2 hafta oldu hâlâ cevap yok..Muhtemelen bakmıyor buraya ama olmaz ki böyle..Çekilişe giren,heyecanlı olanlara yazık..Müsait değilsen uygun değilsen girme o zaman
Aay yeni smiley'lar gelmiş çok eğlenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?