2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar kendime sütyen aldim bugun emzirdigim icin sutyenlerim cok cabuk bozuluyordu yine bozulmustu almamistim bugun alayim dedim 3 al iki ode kampanyasi varmis 3 tane aldim sütyenler cok guzel rahat birde kiz cocuklari icin cok guzel opak coraplar vardi 12 lira bir tanesi ikincisi bedava eceye iki tane aldim bir tanesi 6 liraya geldi almak isterseniz haberiniz olsun

Nerden aldin canım güle güle kullanın

Kizlar bugun eceyi parka goturecektik hava cok ruzgarli diye avm ye gitmeye karar verdik cocuklari oyuncaklara bindirelim dedik neyse eceyi birkac oyuncaga bindirdik,gondol vardi eceyle ben bineyim dedim gondol cokta hizli hareket etmiyor cocuklar icin zaten, bindik ece korktu titremeye basladi kiza soyledim hemen durdurdu indik gorevli kiz ucretsiz donme dolaba binin dedi indik diye yine eceyle ben bindim esim asagida oglanlar diger oyuncaklara biniyor kiz calistirdi gitti biz bir tur attik donme dolapta iki tur üc tur boyle gidiyor durmuyor durduran kimsede yok ecede sıkıldi donmekten benim basim donmeye basladi esime dedim biz durmadan donuyoruz unuttular bizi esim gülme krizine girdi ama kizlar o kadar cok donduktu indigimde fena oldum en sonunda carpisan arabadaki gorevliyi cagirdi esim geldi durdurdu amaan bir daha hayatta binmem iskence gibiydi

Bugün 4 saat dışarıda gezdik parka falan gittik. Nasıl başım ağrıdı eve geldik arkadaşlar aradı çıkamadık güneş mi çarptı ne. Eşimin de benimde başımız çok ağrıyordu saat 7 gibi ilaç içtim yattım eşim bi saat önce uyandırdı. Hala ağrıyor başım diyorum da eşime gülüyor bana

Geçmiş olsun canım bahar havası da çarpıyor esimle bende de oluyor baş ağrısı halsizlik

Kizlaaa napisiniz

Yokmu hala cekilis heyecani

Ne zaman göndermeye başlıyordunuz?

Bana sorular bitti

Yalnız 1 kişi var ki biraz ayıp ediyor bu konuda,hiç ilgilendiği yok..Sürekli özelden yazıyorum geç cevap veriyor zanlısı heyecanını kaybetti ona haksızlık oluyor..Son sorduğum sorular üstüne 2 hafta oldu hâlâ cevap yok..Muhtemelen bakmıyor buraya ama olmaz ki böyle..Çekilişe giren,heyecanlı olanlara yazık..Müsait değilsen uygun değilsen girme o zaman

Aay yeni smiley'lar gelmiş çok eğlenceli

1 haziran da elimizde olcak şekilde göndercez canım
Tabii nereye gönderceğimizi bilirsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…