2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Vakti gelmiş demekki ece de kabul ettiğine göre
Evet canim oyle gorunuyor halbuki cok bagimliydi memeye bende bu sonucu beklemiyordum masallah cok zorlamadi ama bu aksam cok gelip acti memeyi iki gündur emzirmiyorum yarin belki biraz daha unutmus olur
ayy Umut ya cok tatli masallah
Canim demekki hazir degil biraz daha emzirip sonra tekrar denersin insallah kolay olur bende kendimi kotu hissediyorum aslinda ama ece iyi gidiyorken geri donmek istemiyorum hatta bugun burnu akmaya basladi kotu oldu ama geri donmek istemiyorum alismak uzere cunku duygusal da davranmamaya calisiyorum gunduz hep onunla ilgileniyorum, kucagima aliyorum sık sık onda da bende de bir bosluk olmasin diye ama emzirmek gercekten bir sure sonra aliskanlik oluyormus ben de kendimi tuhaf hissediyorum bu duruma benimde alismam zaman alicak sanirim

Bizde aldık hemde bi ton para verdik ama yüzüne bile bakmadı çünkü onun fişi yok :) Onu alacağıma şarjlı süpürgelerden alsaydım keşke o zaman sorun çözülürdü :))
Aynen ya çok pahalı. annem aynı parayla kendisine şarjlı süpürge aldı :)
Geçmiş olsn cnm. Bende diş belirtisi gibi düşünüyorum.
Kizlaaa napisiniz

Yokmu hala cekilis heyecani
Ay ben kime çıktım hala çözemedim. Hiç belirti de vermiyor. Yoksa sana mı çıktım ki :)

Aynen devam canım çok iyi gidiyorsun. Yakında gece de istemez inşallah

Geçmiş olsun canım hastalık sinyalleri sanırım. Boğaz kulak ya da diş olabilir mi

Geçmiş olsun canım hastalık sinyalleri sanırım. Boğaz kulak ya da diş olabilir mi
Sağolun kızlar. Sanırım hem nezle hem diş sanırım.

İnşallah ciddi birşey değildir canım
Lenf bezi büyümesi ama geçici olduğunu söyledi dr.3 ay sonra tekra ultrason
Aynen cnm.büyüdükçe çocuklar ayakta sallamak işkenceye dönüşüyor.helede hemen uyumuyosa.bu gece annemlerde kaldım gece uyandı.mecbur ayağıma aldım bi buçuk saat salladım canım çıktı.
inş hastalık belirtisi değildir.yada hafif bi şekilde atlatır.diş huzursuzluğu gibi birazda üşütme belirtisi gibi cnm.geçmiş olsun

Normaldir cnm.2 yıl emzirdik şükürler olsun.demekki ececik bırakmaya alıştırıyo kendisini Allah yardım etmiş.süt dolsa memeye daha zor olurdu.darısı başımıza:)
bende 2 hafta önce falan deniyodum.ama hiç kabul etmedi aksine daha çok emmeye başladıevin içinde sürekli meme cici diye dolanıyo

Gunaydinlarrr musmutlu pazarlarr
Günaydın....
ben arada bilerek yaparım sütü kestirmek derler burda.tazecik peynir oluyo bide gerçekten çok tatlı.Afiyet olmuş Gökçemize

@Akaibu beni hatırla butonuna basıyorum her seferinde ama ikinci dediğini yapmamiştım nerden düzeltebilirim şimdi ?? Bi yardım et

Siz yazdıkça ben duygusala bağlıyorum keşke biraz daha emzirseydim diyorum. 1,5 sene emdi Recep ama benim sütüm vardı demek ki kesince on gün çektim göğüslerimden.

Hazir degil demekki canim sende daha sonra denersin insallah kolay olur bizimki yalniz gece emiyor bir kez onu da atlatirsak kolaylikla rahayliyacagiz evet aslinda goguslerimin dolmamasi iyi oldu hasta ediyor insani ates filan yapiyor sizliyor cok sukur oyle olmadi şu anda bombos ikiside
Siz yazdıkça ben duygusala bağlıyorum keşke biraz daha emzirseydim diyorum. 1,5 sene emdi Recep ama benim sütüm vardı demek ki kesince on gün çektim göğüslerimden.
canim 1,5 ta az degil masallah guzel emmis Recepte bende kucuk oglumu 15 aylikken biraktirmistim dr un demesiyle ondan sonra yemeye basladi istahi yoktu emerken ece de iki gundur masallah diyeyim iyi yiyiyor elinde hep meyve yemeklerini de bitiriyor ben hep eline birseyler veriyorum oyalansin diye

Kizlar ecenin burnu bayagi akmaya basladi memeyi birakma doneminde grip olmasi kötü oldu sık sık temizliyorum burnunu peditus vermeye basladim insallah ilerlemez

Alt kattaki komsu geldi banyodan cikmistim tam da yaz yagmuru kiz 300 liran varmi demezmi
Yok dedim manyaklasarak esimde pazara gitti dedim caticilar gelmis taksit almaya kira aliyor apartman kapici dairseinden daha kirayi almamislar kadinin aklina ilk ben geliyorum sonra gelsinler o zaman dedim bende hayret birsey ya

Sağol canım. Burnu akıyor sürekli. Tuzu suyla temizledim iii kez bugün. Birde dünden beri dışarı çıkmak istiyor. Dün hava çok soğuk ve daha çok akıyordu burnu çıkarmadım. Bugün gene çıkmak isteyince eşimle çıkardık dışarı hava da çok sıcakmış. Ona da iyi geldi Bizede :)
Peyniri istemeden yaptım ama bende çok sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…