Ğ degil de normal g yaz canim
deneme @yaz yagmuruçünkü ğ ile değil g ileondan çıkmıyor
O bizde de var apartmanda ses duysun a baba diyo baba gelecek mama getirecek filan ıyduruyorum bende babası geliyo bi iki oynuyo gibi oluyolar sonra yine bana sarıyomanyak ediyolar cocuklar resmen bizi.
Gokce de aksama kadar baba gelsin baba gelsin. Babageliyo suratina bakmiyo
Canım bu bıdıkların aklı bizim sandığımıZdan çok daha farklı çalışıyo ya fazlaca uyanıklr yani bazen ben diyorum yani bu çocuğa yedirdiğinden mi içirdiğimden midir nedir beni parmağında oynatıyo diye işte bu mira kız da sen onu bırakıp gidiyosun diye sana oyun oynuyo olabilir hatta büyük ihtimalle öyle kendince sana trip atıyo bence erken ergen bunlar daha dün konuşuyoduk komşumla bu durumusağol canım hızlı geçsin inşallah şu dönem ay bide mira gerçekten küçük ayşenaz sanki hep benzer bişileri var
teşekkür ederim canım
ama hiç modum yok
olabilir gerçekten her günleri bi sendrom bi tripCanım bu bıdıkların aklı bizim sandığımıZdan çok daha farklı çalışıyo ya fazlaca uyanıklr yani bazen ben diyorum yani bu çocuğa yedirdiğinden mi içirdiğimden midir nedir beni parmağında oynatıyo diye işte bu mira kız da sen onu bırakıp gidiyosun diye sana oyun oynuyo olabilir hatta büyük ihtimalle öyle kendince sana trip atıyo bence erken ergen bunlar daha dün konuşuyoduk komşumla bu durumu
Sagol canim darisi basiniza sadece dun cok zorlandim onun disinda zor olmadi gunduz emmeyince geceyide kendi birakiyor sanirim iyi ki gece emzirmisim sizinde kolay olur insallah canim simdi de kizimi bol bol koklayip opuyorum kendini iyi hissetmesi icin:)@yaz yağmuru tebrik ederim cnm.darısı hepimiz başına.gerçekten geceleri büsbütün uyumaya hasret kaldım.en az 5 kez uyanıyorum her gece
YAZ YAĞMURU seni etiketliyorum yukardaki gibi oluyo.yaz kimse o çıkıyo
Ğ degil de normal g yaz canim
çünkü ğ ile değil g ileondan çıkmıyor
bende kimdi hatirlamiyorum bir arkadasi yanlis etiketlemistim bir harf farkiyladeneme @yaz yagmuru
Valla hiç farketmemişim çok komiğim.açlık şimdiden vurdu
Betüşün saçlarının hastasıyız zatenAy hala kopya vereyüm yok ip ucu vereyim diyip durma ya betüş de gitsin açık açık
Şimdi bizde de E var üstelik adım da iki tane
@oslew in kurbanı @kmltm o kesin artık ve benim kurbanımın @Lilium3 olduğu sonucuna nasıl vardın merak ettim valla
Benim kurbanım bi görünüyo bi kayboluyo bu aralar pek ortalıkta yok ama sağolsun bol bol fikir veriyo bana her geldiğinde uzaktan takipteyim
ayyy romantikliğin zirvesine çıkcaz heyecanla bekliyoruzgünaydın kızlar hayırlı kandiller
bugün benim evlilik yıldönümüm
ayy kıskanç miranın kıskanç anası anasını kıskandı :)mirayı iki gecedir yatağa götürüyorum uyur halde hemen uyanıyo anane anane istiyorum diye deli gibi ağlıyo asla ve asla benimle yatmak istemiyo hatta dün gece sen git dedi bana ilk gece pek takmadım ama dün çok üzüldüm sinirim bozuldu ağladım falan iki gecedir sabaha kadar tek bir kez bile emmek için dahi gelmedi uyanıp su istemiş sadece annemden eve geldiğimde deli gibi emiyo yatana kadar ki sürede sürekli emmek istiyo ama gece sabaha kadar emen çocuk şimdi annemle uyumak için emmek dahi istemiyo o kdr özlüyorum ki onu beraber uyumak hatta uyuyamamak bile ii geliyomuş bana şimdi çok eksik hissediyorum ve inanılmaz bi kıskançlık var içimde
geçen seferde sensin diyodum inanmıyodun ısrar etmicem ne istiyosanız onu düşünün ama @kmltm çok uzak :)kıvırmaya çalışma @kmltm senin kurbişin :)
valla ne güzel olurdu gelsem :) öyküşü ve seni görsem düşüncesi bile çok güzel :)
mira tüm romantizmini bozdu gününayyy romantikliğin zirvesine çıkcaz heyecanla bekliyoruz
ayy kıskanç miranın kıskanç anası anasını kıskandı :)
geçen seferde sensin diyodum inanmıyodun ısrar etmicem ne istiyosanız onu düşünün ama @kmltm çok uzak :)
Birgün eskişehirde buluşuruz bakarsın ben istiyorum gitmek oralara :)
Evlilik yıldönümü şerefine izin vermiş miracığım size işte daha nolsun :)mira tüm romantizmini bozdu gününaradım az önce annem bu gece yatar ya diyo yatmam anane buraya yat diyo
ne de güzel demişEki Görüntüle 1825397 Yaptığım en güzel şey hayatımı seninle birleştirmek notuyla
Eki Görüntüle 1825397 Yaptığım en güzel şey hayatımı seninle birleştirmek notuyla
Şu kocamı azcık senin kocana sürtsek romantiklik bulaşırmı acaba :)Eki Görüntüle 1825397 Yaptığım en güzel şey hayatımı seninle birleştirmek notuyla
Not da cicek kadar harikaEki Görüntüle 1825397 Yaptığım en güzel şey hayatımı seninle birleştirmek notuyla
Esimin dogum gnu 14 temmuz kara kara dusunuyorm napsam diye bnde7 temmuzda esimin dogum gunu napsam hicbilmiyorum. Bi de bayram tam da. Ankaraya gitmeden hediyesini vermem lazim.
Ne yapicam hic bilmiyorum.
Bi de yalniz disaricikamiyorum. Internetten alirsamda kapida odemeli almam lazim. Kartonun adina oldugu icin direk adama mail gidiyo. Suprizi kalmaz.
Kızlar olgun erkeklerden hoşlanır, senin oğlan cücük bi kere fasülyeden aramızda o saylanmazDaha bir tane bile yamuklusu olmayan var hooop noluyor
Mutlu uzun yıllargünaydın kızlar hayırlı kandiller
bugün benim evlilik yıldönümüm
7 temmuzda esimin dogum gunu napsam hicbilmiyorum. Bi de bayram tam da. Ankaraya gitmeden hediyesini vermem lazim.
Ne yapicam hic bilmiyorum.
Bi de yalniz disaricikamiyorum. Internetten alirsamda kapida odemeli almam lazim. Kartonun adina oldugu icin direk adama mail gidiyo. Suprizi kalmaz.
Bizim büyük bebeler de yaz bebesi ya ben napıcam bizim de 30 temmuz dgünü, öncesi 30 haziran evlilik yıldönümü, 16 haziran azadın doğumgünü, haziranda bi yerlerde bi de babalar günü var :/ gidiim altınlarımı satayım bari ne yapayım ya çalışmıyorum da ben bu özel günleri Nasıl ardan çıkarıcamEsimin dogum gnu 14 temmuz kara kara dusunuyorm napsam diye bnde
yok bugün benden bişi olmazne de güzel demişkarşı atak bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?