2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sağol canım hızlı geçsin inşallah şu dönem ay bide mira gerçekten küçük ayşenaz sanki hep benzer bişileri var

teşekkür ederim canım
ama hiç modum yok
Canım bu bıdıkların aklı bizim sandığımıZdan çok daha farklı çalışıyo ya fazlaca uyanıklr yani bazen ben diyorum yani bu çocuğa yedirdiğinden mi içirdiğimden midir nedir beni parmağında oynatıyo diye işte bu mira kız da sen onu bırakıp gidiyosun diye sana oyun oynuyo olabilir hatta büyük ihtimalle öyle kendince sana trip atıyo bence erken ergen bunlar daha dün konuşuyoduk komşumla bu durumu

olabilir gerçekten her günleri bi sendrom bi trip
ben şimdi dün geceki gibi üzerine düşmeyeyim diyorum bırakayım yatmak istiyo yatsın iknaya uğraştıkça inat ediyo gibi geliyo belki o da özler beni gelip yatmak ister

@yaz yağmuru tebrik ederim cnm.darısı hepimiz başına.gerçekten geceleri büsbütün uyumaya hasret kaldım.en az 5 kez uyanıyorum her gece
Sagol canim darisi basiniza sadece dun cok zorlandim onun disinda zor olmadi gunduz emmeyince geceyide kendi birakiyor sanirim iyi ki gece emzirmisim sizinde kolay olur insallah canim simdi de kizimi bol bol koklayip opuyorum kendini iyi hissetmesi icin:)

Betüşün saçlarının hastasıyız zaten

günaydın kızlar hayırlı kandiller
bugün benim evlilik yıldönümüm
ayyy romantikliğin zirvesine çıkcaz heyecanla bekliyoruz

ayy kıskanç miranın kıskanç anası anasını kıskandı :)

kıvırmaya çalışma @kmltm senin kurbişin :)
valla ne güzel olurdu gelsem :) öyküşü ve seni görsem düşüncesi bile çok güzel :)
geçen seferde sensin diyodum inanmıyodun ısrar etmicem ne istiyosanız onu düşünün ama @kmltm çok uzak :)
Birgün eskişehirde buluşuruz bakarsın ben istiyorum gitmek oralara :)

mira tüm romantizmini bozdu günün aradım az önce annem bu gece yatar ya diyo yatmam anane buraya yat diyo

7 temmuzda esimin dogum gunu napsam hicbilmiyorum. Bi de bayram tam da. Ankaraya gitmeden hediyesini vermem lazim.
Ne yapicam hic bilmiyorum.
Bi de yalniz disaricikamiyorum. Internetten alirsamda kapida odemeli almam lazim. Kartonun adina oldugu icin direk adama mail gidiyo. Suprizi kalmaz.

Esimin dogum gnu 14 temmuz kara kara dusunuyorm napsam diye bnde

Daha bir tane bile yamuklusu olmayan var hooop noluyor
Kızlar olgun erkeklerden hoşlanır, senin oğlan cücük bi kere fasülyeden aramızda o saylanmaz

günaydın kızlar hayırlı kandiller
bugün benim evlilik yıldönümüm
Mutlu uzun yıllar

Esimin dogum gnu 14 temmuz kara kara dusunuyorm napsam diye bnde
Bizim büyük bebeler de yaz bebesi ya ben napıcam bizim de 30 temmuz dgünü, öncesi 30 haziran evlilik yıldönümü, 16 haziran azadın doğumgünü, haziranda bi yerlerde bi de babalar günü var :/ gidiim altınlarımı satayım bari ne yapayım ya çalışmıyorum da ben bu özel günleri Nasıl ardan çıkarıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…