Günaydınlar..Kızlar benim şu öngörülerimi bir yere not edin sonra size hediyeleştikten sonra hatırlatacağım bakalım tahminlerim tutacak mı?
Oslewin kurbanı hiraysen
Oslewin zanlısı kmlt
Apriori123 kurbanı sglbnt
Minnakın kurbanı isimdeyimgucumdeyim
Pilisenin kurbanı lilium
İsimdeyimgucumdeyim in kurbanı cann10
allah kabul etsin. Benim de nerden baksan 100 gün falan borcum var.Günaydın kızlar..
Hayırlı kandiller...dualarda birleşmek dileğiyle
Ben bugün oruca niyetlendim Allah kabul ederse.ramazan için bi denemede olur bakalım dayanabilecekmiyim.Zaten çok oruç borcum var nasıl tutucam bilmem
Akifin bestesini daha cok sevdim . Gokceye soyleyimde gelistirsin kendinjGünaydın aynen Akifte besteledi bi tane.meme cici cici meme cici cici memeayy bi alemler.
beni niye listeden çıkardın beni beyenmiyormusun
Minnak ve beni de çıkardım mı listeden kaldı on kişi diğer ikisi kimdi acaba
bu listede bir hata var bencesiKızlar benim şu öngörülerimi bir yere not edin sonra size hediyeleştikten sonra hatırlatacağım bakalım tahminlerim tutacak mı?
Oslewin kurbanı hiraysen
Oslewin zanlısı kmlt
Apriori123 kurbanı sglbnt
Minnakın kurbanı isimdeyimgucumdeyim
Pilisenin kurbanı lilium
İsimdeyimgucumdeyim in kurbanı cann10
buradayım ya benBenim zanlimi da buluver
kimin kurbanın olduğunu belli etmedin ama bir ipucuyla kim olmadığı çok netZaten bi minnakta yok onun dışında herkeste E var
Ay ne guzel esinle cocuklarinizla nice nice nice seneler kutlarsiniz insallah canmgünaydın kızlar hayırlı kandiller
bugün benim evlilik yıldönümüm
amin canım çok teşekkürlerAy ne guzel esinle cocuklarinizla nice nice nice seneler kutlarsiniz insallah canm
Ayyy canim benim kiyamam ya cok haklisin iyi tarafina bakarsak meme birakmada cok isine yarayacak bu gece birakmis olmasida bir.adim diger taraftanda bakarsak acaba yatagindami yatmak istemiyo oyuzdenmi yaninizi istemedikimirayı iki gecedir yatağa götürüyorum uyur halde hemen uyanıyo anane anane istiyorum diye deli gibi ağlıyo asla ve asla benimle yatmak istemiyo hatta dün gece sen git dedi bana ilk gece pek takmadım ama dün çok üzüldüm sinirim bozuldu ağladım falan iki gecedir sabaha kadar tek bir kez bile emmek için dahi gelmedi uyanıp su istemiş sadece annemden eve geldiğimde deli gibi emiyo yatana kadar ki sürede sürekli emmek istiyo ama gece sabaha kadar emen çocuk şimdi annemle uyumak için emmek dahi istemiyo o kdr özlüyorum ki onu beraber uyumak hatta uyuyamamak bile ii geliyomuş bana şimdi çok eksik hissediyorum ve inanılmaz bi kıskançlık var içimde
Elif Hira yı pazar günü bıraktım Adapazarına.. ve ben 2 gecedir uyumama rağmen sabahları esneyerek uyanıyorum... o varken uyumasam da hiç böyle olmuyordum.. çok özledim kuzumu.. 19 mayısa kadar da göremeyeceğim maalesef..mirayı iki gecedir yatağa götürüyorum uyur halde hemen uyanıyo anane anane istiyorum diye deli gibi ağlıyo asla ve asla benimle yatmak istemiyo hatta dün gece sen git dedi bana ilk gece pek takmadım ama dün çok üzüldüm sinirim bozuldu ağladım falan iki gecedir sabaha kadar tek bir kez bile emmek için dahi gelmedi uyanıp su istemiş sadece annemden eve geldiğimde deli gibi emiyo yatana kadar ki sürede sürekli emmek istiyo ama gece sabaha kadar emen çocuk şimdi annemle uyumak için emmek dahi istemiyo o kdr özlüyorum ki onu beraber uyumak hatta uyuyamamak bile ii geliyomuş bana şimdi çok eksik hissediyorum ve inanılmaz bi kıskançlık var içimde
alala niye birden bire boyle bi tepki verdi ki acabamirayı iki gecedir yatağa götürüyorum uyur halde hemen uyanıyo anane anane istiyorum diye deli gibi ağlıyo asla ve asla benimle yatmak istemiyo hatta dün gece sen git dedi bana ilk gece pek takmadım ama dün çok üzüldüm sinirim bozuldu ağladım falan iki gecedir sabaha kadar tek bir kez bile emmek için dahi gelmedi uyanıp su istemiş sadece annemden eve geldiğimde deli gibi emiyo yatana kadar ki sürede sürekli emmek istiyo ama gece sabaha kadar emen çocuk şimdi annemle uyumak için emmek dahi istemiyo o kdr özlüyorum ki onu beraber uyumak hatta uyuyamamak bile ii geliyomuş bana şimdi çok eksik hissediyorum ve inanılmaz bi kıskançlık var içimde
Canim sen onun annesisin hic kimseye senden duskun olamaz bir kere senin kokuna sicakligina aliskin donemsel bir durumdur uzme kendinimirayı iki gecedir yatağa götürüyorum uyur halde hemen uyanıyo anane anane istiyorum diye deli gibi ağlıyo asla ve asla benimle yatmak istemiyo hatta dün gece sen git dedi bana ilk gece pek takmadım ama dün çok üzüldüm sinirim bozuldu ağladım falan iki gecedir sabaha kadar tek bir kez bile emmek için dahi gelmedi uyanıp su istemiş sadece annemden eve geldiğimde deli gibi emiyo yatana kadar ki sürede sürekli emmek istiyo ama gece sabaha kadar emen çocuk şimdi annemle uyumak için emmek dahi istemiyo o kdr özlüyorum ki onu beraber uyumak hatta uyuyamamak bile ii geliyomuş bana şimdi çok eksik hissediyorum ve inanılmaz bi kıskançlık var içimde
masallah canim gözun aydinKizlar sanirim basardik ece gece uyanmadi sabaha kadar uyudu yani meme de emmedi sabah uyandi yine meme istemedi burnu akiyordu akmiyor ayy resmen mucize inanamiyorum masallah
Ayrica hepinizin kandili mubarek olsun
Sagol canim:)masallah canim gözun aydin
yok canım yatak deil derdi çünkü annemin yatağında da denedim ayağımda sallatmadı bile ananesiyle uyumak istiyo çok net bi şekilde emzirmeyi bırakmak bile istemediğimi farkettim offffAyyy canim benim kiyamam ya cok haklisin iyi tarafina bakarsak meme birakmada cok isine yarayacak bu gece birakmis olmasida bir.adim diger taraftanda bakarsak acaba yatagindami yatmak istemiyo oyuzdenmi yaninizi istemediki
bende yorgun olsamda mutlu uyanıyodum bu sabh başım ağrıyodu uyandığımda sizi de allah kavuştursun çok zordur eminim mesai saatlerini zor geçiriyoruzElif Hira yı pazar günü bıraktım Adapazarına.. ve ben 2 gecedir uyumama rağmen sabahları esneyerek uyanıyorum... o varken uyumasam da hiç böyle olmuyordum.. çok özledim kuzumu.. 19 mayısa kadar da göremeyeceğim maalesef..
bebişlerinizle bir ömür boyu sağlıklı huzurlu ve mutlu olun inşallah..
işte niye birdne bu tepki haftasonu annemi çok özledi heralde diye ilk geceyi ona yordum ama dün gece resmen istemedi beni git diye ısrar ettialala niye birden bire boyle bi tepki verdi ki acaba
Acaba birlikte yatarken rahat edemiyoda ondan mi sik uyaniyodu ki. Gokce oyle cunku. Yataginda yattiginda bi ikikez anca kalkar. Bazen tutturuyo yanimiza gelmek icin. Zirt pirt uyaniyo o zaman.
Ama bi yonden iyi olmus sanki gece beslenmesini birakmasi lazim cocuklarin. Disleri falan da kotu etkileniyo.
Bi de sen biraktirmaya calissan aglayacakti o zaman kendini eminim coookk daha kotu hissedecektin
inşallah dönemseldir yoksa çok mutsuz olurumCanim sen onun annesisin hic kimseye senden duskun olamaz bir kere senin kokuna sicakligina aliskin donemsel bir durumdur uzme kendini
Mira ve eşinle mutlu sağlıklı nice yıllarınız olsun canım.günaydın kızlar hayırlı kandiller
bugün benim evlilik yıldönümüm
gökçede bazen yapıyor bana anne detttt dio bide :) çok üzme kendini ben gülüp geçiyorum oda sarılıyor iki dakika sonra :)mirayı iki gecedir yatağa götürüyorum uyur halde hemen uyanıyo anane anane istiyorum diye deli gibi ağlıyo asla ve asla benimle yatmak istemiyo hatta dün gece sen git dedi bana ilk gece pek takmadım ama dün çok üzüldüm sinirim bozuldu ağladım falan iki gecedir sabaha kadar tek bir kez bile emmek için dahi gelmedi uyanıp su istemiş sadece annemden eve geldiğimde deli gibi emiyo yatana kadar ki sürede sürekli emmek istiyo ama gece sabaha kadar emen çocuk şimdi annemle uyumak için emmek dahi istemiyo o kdr özlüyorum ki onu beraber uyumak hatta uyuyamamak bile ii geliyomuş bana şimdi çok eksik hissediyorum ve inanılmaz bi kıskançlık var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?