sagol teyzesi:)@yaz yagmuru maşallah eceye
@minnakkartal olaiblir öyle şeyler bunda kıskancak bir durum yok, gündüz birlikte zaman geçirdiği için gece de onu aramıştır, rüya görmüştür, günü tekrar etmiştir, dönemsek bir durumdur, seni istememesi gibi bir durum söz konusu bile olamaz
@sglbnt allah kavuştursun
@yaz yagmuru maşallah eceye
@minnakkartal olaiblir öyle şeyler bunda kıskancak bir durum yok, gündüz birlikte zaman geçirdiği için gece de onu aramıştır, rüya görmüştür, günü tekrar etmiştir, dönemsek bir durumdur, seni istememesi gibi bir durum söz konusu bile olamaz
yok canım yatak deil derdi çünkü annemin yatağında da denedim ayağımda sallatmadı bile ananesiyle uyumak istiyo çok net bi şekilde emzirmeyi bırakmak bile istemediğimi farkettim offff
bende yorgun olsamda mutlu uyanıyodum bu sabh başım ağrıyodu uyandığımda sizi de allah kavuştursun çok zordur eminim mesai saatlerini zor geçiriyoruz
teşekkürler canım
işte niye birdne bu tepki haftasonu annemi çok özledi heralde diye ilk geceyi ona yordum ama dün gece resmen istemedi beni git diye ısrar etti
mira 22 aydır hep bizimle yatıyo hiç ayrı yatmamıştı çok yadırgadım ve acaba annem beninm önümemi geçti duygusunu ilk kez hissediyorum
inşallah dönemseldir yoksa çok mutsuz olurum
Fena olmazdı valla her haftasonu izmitteyiz zatenNeden olmasın :)
inşallah öyledir iki gece üst üste olunca endişelendim hatta bu gece içinde strese girdim şuan@yaz yagmuru maşallah eceye
teşekkür ederim canımMira ve eşinle mutlu sağlıklı nice yıllarınız olsun canım.
gökçede bazen yapıyor bana anne detttt dio bide :) çok üzme kendini ben gülüp geçiyorum oda sarılıyor iki dakika sonra :)
sağol canım bu arada gözün aydın eceye maşallah
Sagol caniminşallah öyledir iki gece üst üste olunca endişelendim hatta bu gece içinde strese girdim şuan
teşekkür ederim canım
iki dakka sonra istese beni hiç dert etmem ama gerçekten istemiyo anane diyo başka bişi demiyo eve gittiğimde bi sorun yok benle oynuyo emiyo ilgili yanında olmamı istiyo ama iş yatacak zaman olunca anane ki daha önce hiç yatmışlığı yok
sağol canım bu arada gözün aydın eceye maşallah
aa buldum zanlimi. İtiraf etti.Sizin tarafa gelcem elden alirm artikValla benide daha hiç bişey alamadım
Arenin de gözünün altı çok şişer. Her gören uykusu gelmiş galiba diyor. Alerjik bünyelerde oluyor böyle. Ben bişey çıkacağını düşünmüyorum ama yinede ihmal etmemekte fayda var tabi. Geçmiş olsn cnm.
Bende taaammm 2 tane oğluşumda da 1 tane varama yok senide eledim. Bana hiraysen çıktı kesin kes :)
Ahh aylardır ne çekiyorum şu sızdırmadan bi bilsen.. Ben prima premium 5 numara kullanıyorum. Piyasada denemediğim bez kalmadı. Aren bi tek uykuda sızdırıyor yüz üstü yattığı için oda. Bu aralar sık sık kalkıp değişiriyorum altını çok az bile dolmasına fırsat vermiyorum. Bu arada çok geçmiş olsun dişine. Diş ağrısıda hiçbişeye benzemiyor.
nice seneleriniz olsun canm.mutlu romantik romantikgünaydın kızlar hayırlı kandiller
bugün benim evlilik yıldönümüm
canım Allah kavuştursun.üzme kendiniElif Hira yı pazar günü bıraktım Adapazarına.. ve ben 2 gecedir uyumama rağmen sabahları esneyerek uyanıyorum... o varken uyumasam da hiç böyle olmuyordum.. çok özledim kuzumu.. 19 mayısa kadar da göremeyeceğim maalesef..
bebişlerinizle bir ömür boyu sağlıklı huzurlu ve mutlu olun inşallah..
teşekkürler canım olsun inşallahaa buldum zanlimi. İtiraf etti.Sizin tarafa gelcem elden alirm artik
nice seneleriniz olsun canm.mutlu romantik romantik
Amin canım...canım Allah kavuştursun.üzme kendini
Ay romantik aşık minnakın evlilik yıldönümü, akşam gelsin duygusal postlarteşekkürler canım olsun inşallah
sağol canım hızlı geçsin inşallah şu dönem ay bide mira gerçekten küçük ayşenaz sanki hep benzer bişileri var@minnakkartal hepberaber geçireceğiniz hayırlı huzurlu ve sağlıklı ve musmutlu yıllar dilerim.
Ayrıca benim kızımda bebekken yapıyodu ananeye öyle.çünkü çalışıyodum ozaman annem bakıyodu.almaya gittiğimizde önce seviniyodu sonra uykuya bile dalmıyodu anane istiyodu.üstelik bana çok düşkündü ve emiyodu.alışkanlıklarından yapıyolar.
Anneyi üzen bi durum ama çok geçici emin ol canım
teşekkür ederim canımAy romantik aşık minnakın evlilik yıldönümü, akşam gelsin duygusal postlar
nice senelere
Ğ degil de normal g yaz canimYAZ YAĞMURU seni etiketliyorum yukardaki gibi oluyo.yaz kimse o çıkıyo
çünkü ğ ile değil g ileYAZ YAĞMURU seni etiketliyorum yukardaki gibi oluyo.yaz kimse o çıkıyo
manyak ediyolar cocuklar resmen bizi.Benim oğlumda sabah kapıda anne işe git dedi, oğlum tamam ayakkabımı giyeyim seni babanneye bırakayım öyle gitcem dedim, ağlıyor, anne git diye, neyse gönlü oldu, kv götürdüm merdivenlerden çıkıyorum yine diyor, anne git diye, oğlum bırakcam şimdi babaanne alsın seni kapıdan işe gitcem dedim, kv açtı kapıyı, hadi git ben de işte gideyimdedim, bu kezde başladı anne gel diyegitmiyor babaanneye
Bu çocukların ne yapacağı belli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?