2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sagol teyzesi:)

teşekkür ederim..

inşallah öyledir iki gece üst üste olunca endişelendim hatta bu gece içinde strese girdim şuan

Mira ve eşinle mutlu sağlıklı nice yıllarınız olsun canım.

gökçede bazen yapıyor bana anne detttt dio bide :) çok üzme kendini ben gülüp geçiyorum oda sarılıyor iki dakika sonra :)
teşekkür ederim canım
iki dakka sonra istese beni hiç dert etmem ama gerçekten istemiyo anane diyo başka bişi demiyo eve gittiğimde bi sorun yok benle oynuyo emiyo ilgili yanında olmamı istiyo ama iş yatacak zaman olunca anane ki daha önce hiç yatmışlığı yok

@minnakkartal nice mutlu senelere canim
Blackkcat Allah kabul etsin canim
sağol canım bu arada gözün aydın eceye maşallah

Sagol canim

aa buldum zanlimi. İtiraf etti.Sizin tarafa gelcem elden alirm artik

günaydın kızlar hayırlı kandiller
bugün benim evlilik yıldönümüm
nice seneleriniz olsun canm.mutlu romantik romantik

canım Allah kavuştursun.üzme kendini

Benim oğlumda sabah kapıda anne işe git dedi, oğlum tamam ayakkabımı giyeyim seni babanneye bırakayım öyle gitcem dedim, ağlıyor, anne git diye, neyse gönlü oldu, kv götürdüm merdivenlerden çıkıyorum yine diyor, anne git diye, oğlum bırakcam şimdi babaanne alsın seni kapıdan işe gitcem dedim, kv açtı kapıyı, hadi git ben de işte gideyimdedim, bu kezde başladı anne gel diye gitmiyor babaanneye
Bu çocukların ne yapacağı belli olmuyor

@minnakkartal hepberaber geçireceğiniz hayırlı huzurlu ve sağlıklı ve musmutlu yıllar dilerim.
Ayrıca benim kızımda bebekken yapıyodu ananeye öyle.çünkü çalışıyodum ozaman annem bakıyodu.almaya gittiğimizde önce seviniyodu sonra uykuya bile dalmıyodu anane istiyodu.üstelik bana çok düşkündü ve emiyodu.alışkanlıklarından yapıyolar.
Anneyi üzen bi durum ama çok geçici emin ol canım

Y yaz yağmuru tebrik ederim cnm.darısı hepimiz başına.gerçekten geceleri büsbütün uyumaya hasret kaldım.en az 5 kez uyanıyorum her gece

sağol canım hızlı geçsin inşallah şu dönem ay bide mira gerçekten küçük ayşenaz sanki hep benzer bişileri var
Ay romantik aşık minnakın evlilik yıldönümü, akşam gelsin duygusal postlar
nice senelere
teşekkür ederim canım
ama hiç modum yok

YAZ YAĞMURU seni etiketliyorum yukardaki gibi oluyo.yaz kimse o çıkıyo

manyak ediyolar cocuklar resmen bizi.
Gokce de aksama kadar baba gelsin baba gelsin. Babageliyo suratina bakmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…