2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar oglen ikide mezarliga gttik annem ve hirayla.
Hiranin eline kuck bi bocek kondu ve ozmandan beri ellerini skiyor yumruklarni oyle bi skiyoki acamiyorum saat ikiden beri oyle. Ellernin icleri terlemis sikmaktan. Neyapcagmizi sasrdik. Szce ne yapmiym smdi uyudu insallah uyandgnda duzelmis unutmus olur

Sevdiği bişeyi vermeye çalış eline kavramak için açar belki

Sevdiği bişeyi vermeye çalış eline kavramak için açar belki
Cikolataya bile acmadi. Kalem verdik dondurma bile verdik acmiyo ellerni.Parka gotrduk kumlari tuttu biraz snra yne aklina geldi sikti yine. Deniz kenarina gotrduk hadi tas atalim dedm acmadi yne
Yapmadgmz sey kalmadi en sevdgi sey cikolata onu bile istemedi smdi uyuyo baktm acmis insallah unutur. Esimde dun koydgum video icn surat yapti braz nye koyuyosun diyo bnde sildim sinirlerm bozuldu cok aglicam doldum okdar.

Kuzum ya. Nasil korkmussa. Canim bence uzerine dusmeyin bu konuda farkinda degilmis gibi yapin. Untmasi kolaylasir. Actirmaya calistikca iyice kafasinda yer eder.

Benim omzuma tarantuladan hallice bi orumcek gelmisti. Kafami cevirdigimde gordum. Gecirdigim krizi anlatamicam. Haftalarca omuzlari silktim tik haline geldi. Herkes surekli bisey yok bisey yok dedikce ben daha cok bakma ihtiyaci hissettim. Birisi yaptigim hareketleri farketmemis gibi davranmalarini soylemis. Azalarak gecti sonra. Hala aklima geldiginde urperirim. Hira daha cok kucuk cabuk unutur

Çok üzüldüm kuzum ya korkmuş çok demek ki unutur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…