Ayy kiyamam ya korkmus bayagi uyandiginda unutmus olur insallah canim ece de gecen gun korkmustu sinekten simdi sinek gorunce kovaliyor uctukca gülüyor Hira da unutur canim uzulmeKizlar oglen ikide mezarliga gttik annem ve hirayla.
Hiranin eline kuck bi bocek kondu ve ozmandan beri ellerini skiyor yumruklarni oyle bi skiyoki acamiyorum saat ikiden beri oyle. Ellernin icleri terlemis sikmaktan. Neyapcagmizi sasrdik. Szce ne yapmiym smdi uyudu insallah uyandgnda duzelmis unutmus olur
Bizde de odun olan benim. Esimde zamanla bana benzemeye başladı.Benimkini sürtmek de yetmez. Biz bu yıl sekizinci yıla giriyoruz evlilikte daha bir hediye almışlığı yoktur. İki kere çiçek aldı sadece. Ben romantik çiftlere bayılıyorum allah muhabbetlerini daim etsin diyorum
Market dönüşü çiçekle gelmişlipi bile vardır hiçbir özel gün olmamasına rağmen kahvaltı masamızda kalsın diyip getirirDİ, sabah bana kahvaltı hazırlarDI, hiç aklıma hayalime gelmeyecek sürprizler yaparDI , hepsi di Li geçmiş Zaman
insallah oan korkm dedi zaten. Ellerine bakip sikiyo hic acmiyo elleri terden burusmus. seninde basina gelene bak bnde cok korkarm boceklerden orumcekten hayvanlardanKuzum ya. Nasil korkmussa. Canim bence uzerine dusmeyin bu konuda farkinda degilmis gibi yapin. Untmasi kolaylasir. Actirmaya calistikca iyice kafasinda yer eder.
Benim omzuma tarantuladan hallice bi orumcek gelmisti. Kafami cevirdigimde gordum. Gecirdigim krizi anlatamicam. Haftalarca omuzlari silktim tik haline geldi. Herkes surekli bisey yok bisey yok dedikce ben daha cok bakma ihtiyaci hissettim. Birisi yaptigim hareketleri farketmemis gibi davranmalarini soylemis. Azalarak gecti sonra. Hala aklima geldiginde urperirim. Hira daha cok kucuk cabuk unutur
cok canm skildi dakika basi gdip bakiyorm uyurkende skcakmi diye. Kalici olmaz insallahAyy kiyamam ya korkmus bayagi uyandiginda unutmus olur insallah canim ece de gecen gun korkmustu sinekten simdi sinek gorunce kovaliyor uctukca gülüyor Hira da unutur canim uzulme
Gökçe anneannesini ayda yılda bir görür. Aramızda 8 saat var ama oda buaralar anneanneye taktı kafayı. Anneanne aşağı anneanne yukarıinşallah öyledir iki gece üst üste olunca endişelendim hatta bu gece içinde strese girdim şuan
teşekkür ederim canım
iki dakka sonra istese beni hiç dert etmem ama gerçekten istemiyo anane diyo başka bişi demiyo eve gittiğimde bi sorun yok benle oynuyo emiyo ilgili yanında olmamı istiyo ama iş yatacak zaman olunca anane ki daha önce hiç yatmışlığı yok
sağol canım bu arada gözün aydın eceye maşallah
Ayyy Eskişehire gitmeyi bende çok istiyorumgeçen seferde sensin diyodum inanmıyodun ısrar etmicem ne istiyosanız onu düşünün ama @kmltm çok uzak :)
Birgün eskişehirde buluşuruz bakarsın ben istiyorum gitmek oralara :)
Gökçede 24 haziranHerkesindebu aylarda dogacagi tutmusbenimkide 24 haziran ama kendimin oldugu icinonu saymiyorum
Esimi 8 senedir taniyorum. Hic saat almadigimi farkettim. Cokta sever halbusu. Ayarlaya bilirsen saat alayim bari.
var ya sen harikasin bi tanesin
Babalar gununde pasta yapip uzerine bunu yazcam
bende deli gibi korkarim. Hele o olaydan sonra bocek gordugumda aglama krizine giriyodum. Yozgata annemin koyunde olmustu. O gunden beri koyede gitmedim.insallah oan korkm dedi zaten. Ellerine bakip sikiyo hic acmiyo elleri terden burusmus. seninde basina gelene bak bnde cok korkarm boceklerden orumcekten hayvanlardan
Cokta tikliyim butn gun huylanirm snra
cok canm skildi dakika basi gdip bakiyorm uyurkende skcakmi diye. Kalici olmaz insallah
evett hatirliyorum. Bi de mira vardi ayni gunde :)Gökçede 24 haziran
Annemde bayılır kuyumcu dükkanı gibi gezmeye. Hiç Anama cekmemisim bende hiç sevmem takı takmayi. Alyans ve spor saatlerim dışında bişey takmam; )Ben bu taki setini goturun verin dedigimde olay cikti zaten bilmez miyim
Hele bi kunye vardi allahimmm hatirladikca fenalik geliyo. Gorumcem ustuste kalin kunyelerden 3 tane takar. Kelepce gibi olan kalin bileziklerden 2-3 tane birden takar. Benden de onu istediler. Tamam isteyen taksinda ben kuyumcu vitrini gibi dolasmak istemiyorum dedim esime
cok sukur artik ustume gelmiyolar bu konuda. Hepsi bankada gidip almayada ugrasamayacaklari icin ev alacagimiz vakti bekliyo
Gecen dogum gunumde de yine bi kolye aldi esim. Ama sevdim onu tatli minik bisiy. Kv gorunce bu hic altina benzemiyo gokhan ne anlar takidan. Kartimi vereyimde git duzgun bisey al altina benzesin dedi
Biz eşimle 7 yıldan sonra nişanlandık . Ve ilk aldığı çiçek istemeye gelirken aldığı çiçektiaklıma iş arkadaşım geldi, eşine hiç çiçek almamış, ben bi demet maydanoz nane ile giderim ancak diyordu
Ben çoğu filmin sonunu getiremiyirunDün akşam eşim çay demlemiş, bir şeyler izler miyiz dedi, olur dedim saat 10du, sonra izlerken 10.45 gibi uykum geldi, göz kapaklarımı zor tutuyorum, ben yatıyorum dedimtamam dedi adamcağız ne desin
Çok romantiğim canım
Dun bende eceyi uyutmaya gittim uyudu ece benimde cok uykum geldi yatiyordum esim geldi nerdesin bende seni bekliyorum ne zamandir dedi kalktim süt ictik sigara ictik birer tane yattikBen çoğu filmin sonunu getiremiyirun
Eşinle çocuklarınla geçirebilecegin güzel yıllarınız olur inş :)
Üzülme bence bilerek yapmamıştır. Gündüz hep ananeyle ya arada bi gece de onunla uyumak istemiştir. Çocukların bi günü diğerini hiç tutmuyor ki.
Ya nerelere takılıyorsunuz. Bigün baskın yapayım
Ay yok sen durumu yanlış anlamışsın. Ben senin kurbanınım demek istedim. Sen alcan bana hediye :)
Benim eşim de çok romantik. Hiç bi özel günü kaçırmaz. Hediyesini elden vermez görebilecegim yerlere koyar. Çicek alır. Çikolata kutusunun içine takı koyar falan. Hatta geçen avm de dolaşıyoruz bi yere bakıp gelcem sen takıl dedi. Neyse işimiz bitti arabaya döndük bi baktım oturduğum koltumda bi demet çiçek. Aslında ilk başta böyle değildi sonradan oldu :)
Bunu izlettim esime ikimizde cok gulduk esim adama bak ya nefes almadan konusuyor diyoreslerinize izletin bence kizlar
Cok guzel konusuyo ama ya. Adam saatlerce konussun saatlerce dinlerim :) ikidebir dinliyorumBunu izlettim esime ikimizde cok gulduk esim adama bak ya nefes almadan konusuyor diyor
Evet guzel konusuyor espirili konusmasi da ayri bir zevk veriyor dinlerkenCok guzel konusuyo ama ya. Adam saatlerce konussun saatlerce dinlerim :) ikidebir dinliyorum
Benim 3 çocuğum olsa heralde o sütü içmeye halim kalmazdıDun bende eceyi uyutmaya gittim uyudu ece benimde cok uykum geldi yatiyordum esim geldi nerdesin bende seni bekliyorum ne zamandir dedi kalktim süt ictik sigara ictik birer tane yattik
İyi cesaret o yaşta hemde 4.Kizlar esimin bir arkadasi var onceden sık gorusuyorduk simdi baska sehire tasindilar bunlarin evliligi bizden eski iki tane genc kizlari vardi kadin hamile kaldi 3. Ye oglu oldu benim kucuk oglumla bir esim soyledi kadin 4. cocugu dogurmus bir kizi olmus 2 aylikmis buyuk kizinin biri evli ben cook sasirdim kadin 43 yasinda ilk esim soyleyince tovbe tovbe dedim ece de tebe tebe demeye basladi butun aksam herseye tebe tebe dedi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?