2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayy kiyamam ya korkmus bayagi uyandiginda unutmus olur insallah canim ece de gecen gun korkmustu sinekten simdi sinek gorunce kovaliyor uctukca gülüyor Hira da unutur canim uzulme

Bizde de odun olan benim. Esimde zamanla bana benzemeye başladı.

insallah oan korkm dedi zaten. Ellerine bakip sikiyo hic acmiyo elleri terden burusmus. seninde basina gelene bak bnde cok korkarm boceklerden orumcekten hayvanlardan
Cokta tikliyim butn gun huylanirm snra
Ayy kiyamam ya korkmus bayagi uyandiginda unutmus olur insallah canim ece de gecen gun korkmustu sinekten simdi sinek gorunce kovaliyor uctukca gülüyor Hira da unutur canim uzulme
cok canm skildi dakika basi gdip bakiyorm uyurkende skcakmi diye. Kalici olmaz insallah

Gökçe anneannesini ayda yılda bir görür. Aramızda 8 saat var ama oda buaralar anneanneye taktı kafayı. Anneanne aşağı anneanne yukarı telefonu elimde görünce hadi anne anneanneyi arayalım dio. Arayinca bazen utanıp kaçıyor bazen bişiler anlatıyor oyuncaklarını gösteriyor. Bende anlamadım nerden geliyor bu anneanne aşkı

Gökçede 24 haziran

bende deli gibi korkarim. Hele o olaydan sonra bocek gordugumda aglama krizine giriyodum. Yozgata annemin koyunde olmustu. O gunden beri koyede gitmedim.
Ama unutuluyo canim. Hele ki hira cok kucuk unutur mutlaka

Gökçede 24 haziran
evett hatirliyorum. Bi de mira vardi ayni gunde :)

Annemde bayılır kuyumcu dükkanı gibi gezmeye. Hiç Anama cekmemisim bende hiç sevmem takı takmayi. Alyans ve spor saatlerim dışında bişey takmam; )

aklıma iş arkadaşım geldi, eşine hiç çiçek almamış, ben bi demet maydanoz nane ile giderim ancak diyordu
Biz eşimle 7 yıldan sonra nişanlandık . Ve ilk aldığı çiçek istemeye gelirken aldığı çiçekti sonra devamı geldi. Ama bu seferde ben odunluk yaptım. Amannn alıp duruyorsun kuruyor dökülüyor etrafa diye söylenince daha da almadı adam

Ben çoğu filmin sonunu getiremiyirun

Sembol açıldığından beri ona gidiyoruz geçen hafta outlet e gittik vakkodan eşarp bakayım annemlere diye ay ne kalabalıktı zor attık kendimizi

Hava güzelse de seka parka gidiyoruz şehrin içinde pek dolaşmıyoruz yani kıyıdan kıyıdan

Kizlar esimin bir arkadasi var onceden sık gorusuyorduk simdi baska sehire tasindilar bunlarin evliligi bizden eski iki tane genc kizlari vardi kadin hamile kaldi 3. Ye oglu oldu benim kucuk oglumla bir esim soyledi kadin 4. cocugu dogurmus bir kizi olmus 2 aylikmis buyuk kizinin biri evli ben cook sasirdim kadin 43 yasinda ilk esim soyleyince tovbe tovbe dedim ece de tebe tebe demeye basladi butun aksam herseye tebe tebe dedi:))

İki dk lavaboya gittim anne anne ortaligi ayaga kaldirdi esim bana kos cabuk gel bu kiz asik sana durmuyor diyor yapisik ikizler gibiyiz:))

İyi cesaret o yaşta hemde 4. wuhuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…