2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benim 3 çocuğum olsa heralde o sütü içmeye halim kalmazdı
Benimde hic halim yoktu uyumak uzereydim ama esim cagirinca kalktim biz esimle cok terssiz o uyuyor bazen benim uykum gelmiyor ben uyuyorum onun uykusu gelmiyor ortak noktada bulusamiyoruz bir turlu:))
İyi cesaret o yaşta hemde 4. wuhuuuuuuu
bende o kadar sene sonra olmasina sasirdim yasi da buyuk kadinin muhtemelen kaza falan olmustur bende ikinci bir korunma yontemi dusunmeye basladim korktum vallahi

Orta ikiden beri izmitteyim.. Kendimi izmitli gibi hissediyorum artık.. Sembole henüz gitmedim ama herkes çok kalabalık olduğunu söylüyor. Belki bigün karşılarız oralar da seninle :)

Gül gül sen. Dört kişiden eminimde ikisi atmasyondu sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular. Sende listeye bi el atıver kaç yanlış var.

Haydi çekiliştekilere bi kıyak olsun..
Bu liste üzerinden ufak bi ipucu vermiş olayım size.. Listenin 1 tanesi bile doğru değil

Saat 12.30 da yattim tam uyuyordum kardesim aradi Allah dedim kesin kotu birsey oldu bu saatte ariyor actim abla yok birsey canim sıkkin konusalim diye aradim dedi tam bir saat konustuk uykumda kacti uyku haram bana ne zaman yatsam birsey oluyor, telefonun sonunda eee dedim rahatladinmi valla rahatladim dedi iyi benimde uykumu yedin hadi yat bende yatayim dedim

Bu liste üzerinden ufak bi ipucu vermiş olayım size.. Listenin 1 tanesi bile doğru değil
Aha da burdan mavi boncuk dağıtan arkadaşlara sesleniyorum bi daha inanmam sizlere. Listemin hepsi yanlışmış alla alla. Tahminlerimin kökünü kuruttunz.

Orta ikiden beri izmitteyim.. Kendimi izmitli gibi hissediyorum artık.. Sembole henüz gitmedim ama herkes çok kalabalık olduğunu söylüyor. Belki bigün karşılarız oralar da seninle :)
Olabilir canım karşılaşırız tabi ben sakarya da depremden sonra yapılaşan kısımda oturuyorum belki bilirsin camili diye geçiyo burda arka bi yol var akmeşe üstünden izmite geçiyoruz çok kısa sürüyo eşimde izmiti seviyo genelde o tarafa gidiyoruz o yüzden
Sembolde o kadar kalabalığa denk gelmedim valla ncity ve outlet daha kalabalık oluyo ya da sembol baya büyük diye belki gözüme öyle kalabalık gelmiyo

ayy kuzum ya inşallah geçmiştir
dün kardeşim aradı annem üzüldüğümü anlatmış ne üzülüyosun diyo armut dibine düşer sende hep ananemleydin onunla yatardın kalmaya bi yerlere giderdin falan diye
sonra düşündüm de gerçekten öyle kendimi bildiğimden sonra ilk okul bitene kdr fln ananemle yattım ben annemle tek gece yattığımı hatırlamıyorum ananem ablasına kalmaya giderdi yazsa mutlaka bende giderdim hatta bir haftalığına sinopa gitmişti peşine takılmıştım :))

@AreN5 bizim de bir ayağımız izmitte kızlar eşimin anne tarafı maşukiye de oturuyo sık sık geçiyoruz hatta arkadaşlarla falanda gideriz bence orada bir buluşma ayarlayıp görüşebiliriz

dün akşam eve giderken pasta alacaktım sonra dedim ki pasta yenmiyo ikimizde sevmiyoruz bi kahve içmeye çıkarız eve gittim annem de kandil ananene gideyim dedi bişi diyemedim tabi pasta da almadım diye üzüldüm neyse baktım eşim almış çok şaşırdım genelde gerek yok falan derdi ay bide pembe üzeri papatyalı 7 mumu almış vallahi benim aklıma gelmez neyse annemde olmayınca aa fotomuzu kim çekecek dedi ben iice şok sonra gitti makinenin kendi çekme özelliğini kurcaladı fln ayarladı tabi onu çekmek çok komik oluyo gül gül öldük bi de üstüne selfie çekmek için uğraş ona gül dün ki sıkıntımın üstüne çok iyi geldi

Mira kız ne yaptı nasıldı? Anane konusunda Mira sana çekmiş canım.. Gecenin güzel geçmesine sevindim...

Mira kız ne yaptı nasıldı? Anane konusunda Mira sana çekmiş canım.. Gecenin güzel geçmesine sevindim...
eve gittiğimde ben daha aşağıdayken bağırmaya başladı anne geliyo anne geldi diye çıktım anane bırak bırak diyip kucağıma atlatı annem giderken bay bay yaptı hiç umursamadı sonra gelincede bi tepki vermedi uyku vakti geldi sallıyım dedim anane sallasın dedi kızım işi varmış ben sallıyım sonra alcak dedim sonra alcak sonra alcak diye yattı ama kalktı biraz sonra bende zorlamadım emerken uyuya kaldı öylece gittik yattık saat 4 gibi meme diye uyandı emzirmeye çalıştım ama nafile çığlık kıyamet anne kalk anne kalk diye diğer odaya geçtim anane sallasın dedi anneme verdim geçtim yattım sabah uyuyodu ben çıkarken
bişi olmuş kesin ama ne olduğunu çözemiyorum uyur halde odadaysak kıyameti koparıyo istemiyo bişiden korktu diye düşünmeyi başlıyorum

gece emmeleri bırakmak istiyor galiba.. bi akşam farklı bir oda da yatmayı denesen aynı tepkiyi alırsan odadan değil anane alışkanlığından yapma olasılığı çok fazla.. Elif Hira da uyanınca direk babasını istiyor gün boyu onunla olduğu için..

Evet geçen resimleriniz vardı ig da olabilir yani maşukiyede görüşebiliriz

gece uayndi yne yapti. Smdi uyandi yapmiyo unuttu galjba odum kopuyo yapck diye hep oyaliyorm

dün gece ananeyi istemesinden çok odayı istemiyor gibi geldi bana ama haftasonu belli olur annem olmayacak bakalım o zaman ne yapıcak

@minnakkartal sen bundan sonra bişi yaptımı mira dön kendine bak :)
annem sık sık seni yeniden büyütüyorum diyip duruyo haklı sanırım
Evet geçen resimleriniz vardı ig da olabilir yani maşukiyede görüşebiliriz
çok güzel olur yaa
gece uayndi yne yapti. Smdi uyandi yapmiyo unuttu galjba odum kopuyo yapck diye hep oyaliyorm
inşallah unutmuştur

Aha da burdan mavi boncuk dağıtan arkadaşlara sesleniyorum bi daha inanmam sizlere. Listemin hepsi yanlışmış alla alla. Tahminlerimin kökünü kuruttunz.

İşte buna çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…