Tesekkur ederim canim benimİnşallah zanlım görmüştür resimleri
@yaz yagmuru oğluşunun yeni yaşı kutlu olsun, mutlulukla sevgiyle büyüsün...
Aaaa ne cikiyor korkutma beniGoogle a 2014 haziran anneleri kadınlar kulübü yazıp görsellere baksanıza bi
ne kadar da çok mira çıkıyor eski yüklenen fotolara bişi de yapamıyoruzGoogle a 2014 haziran anneleri kadınlar kulübü yazıp görsellere baksanıza bi
Daha önceden de bakmıştım farklı resimler vardı.bide düşün ben hamileyken karnımı paylaşmıştım üzerimde badi vardı ama yakın görünümdeydiAaaa ne cikiyor korkutma beni
Aynen miracım çok varne kadar da çok mira çıkıyor eski yüklenen fotolara bişi de yapamıyoruz
evet silinmiyor daPufpufum bi aralar buradaki resimlerin silinmediğini hatırlatmıştı
Amaniinnn gokce cikiyo direk esim gorse nasil sinir olurGoogle a 2014 haziran anneleri kadınlar kulübü yazıp görsellere baksanıza bi
Aynen benim eşim de bozulur.Amaniinnn gokce cikiyo direk esim gorse nasil sinir olur
Oyle yazincada cikiyo gokcede. Yavrum nasilda tatli. Keske hic koymasaydim buraya.Aynen benim eşim de bozulur.
Sadece 2014 haziran anneleri yazınca da akif var.
İg resim koymak daha mantıklı bari siliniyo
Tesekkur ederim canimm operim tabi@yaz yagmuru doğum günü kutlu olsun oğlışunun öp bizim için yakışıklı abiyi:)
keşke silselerOyle yazincada cikiyo gokcede. Yavrum nasilda tatli. Keske hic koymasaydim buraya.
Yonetimden rica etsek silerler mi ki
ay bende üç beş fotodan biri miraHerkese farklı çıkıyo heralde bende mira yok hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?