2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
mira ya bana anneler gününde ne alcan diyorum çiçek diyo babası soruyo terlik diyo annem soruyo çanta diyo benle alakası yok
olsun çok tatlılar
Bu gece benim oğlan uyandı, nasıl uykum var gözlerimi kapatmışım bildiğin uyuklamışım emzirirken, farkında değilim, yaptığım bişey değil normalde, dikkat eder korkarım çocuğu kucağımdan düşürürüm falan diye,
Anne gözü aç demesiyle benim gözler fal taşı gibi açıldı, ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım, bir de göz kapaklarımı tutuyor kapatmayım diye

ayyy çok tatlıı ya

hem hayırlı hem hamarat geçmiş olsun tekrar

pazar günü net olmamakla birlikte eşimin doğum yapmış teyzesi gelecek konuşmuştuk haftaiçi anneler günü olduğunu unutup davet ettim neyse bebiş için verilir ya yumurta şeker ekmek falan ben şimdi onlar için süs alıcam pembiş keselerde vereyim diyorum aklına fikir gelen olursa ya da şu da yapılıyo fln gibi yazarsanız çok sevinirim

Teşekkürler canım

Bu arada en çok resim koyan belkide benim ama betül çıkmadı hiç görselleri ararınca bi tek diş buğdayı yaptığımda masayı çekmiştim o çıktı
alala niye oyle acaba :/ sanslisin

hic duymamistim boyle bisey. Biz para sokustururuz caktirmadan zibinin icine :)
Cok hosmus ama

gecmis olsun canim bende annemin kv nin ya da baska kisilerin yaninda teli almiyorum hic elime ama yalniz kaldigim ilk anda hemen aliyorum:))

Bende gecen gun face de biri paylasmis keseler yapmislar tullu kurdeleli falan hediyeler kucuk kucuk hosuma gitmisti cok bir bakayim resimlere farkli birsey varmi gorursem yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…