Te allam yaTdk'nın kirli tanımını gördünüz mü?
olsun çok tatlılarmira ya bana anneler gününde ne alcan diyorum çiçek diyo babası soruyo terlik diyo annem soruyo çanta diyobenle alakası yok
ayyy çok tatlıı yaolsun çok tatlılar
Bu gece benim oğlan uyandı, nasıl uykum var gözlerimi kapatmışım bildiğin uyuklamışım emzirirken, farkında değilim, yaptığım bişey değil normalde, dikkat eder korkarım çocuğu kucağımdan düşürürüm falan diye,
Anne gözü aç demesiyle benim gözler fal taşı gibi açıldı, ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım, bir de göz kapaklarımı tutuyor kapatmayım diye
Gönder buraya saralımYaprak almistik pazardan onu saracaktim esim geldi oturduk bayagi kahve muhabbet yaprak kaldi artik ya yarin sararim ya da aksam sararim
muhabbetiniz daim olsun yaprak her zaman sarılırYaprak almistik pazardan onu saracaktim esim geldi oturduk bayagi kahve muhabbet yaprak kaldi artik ya yarin sararim ya da aksam sararim
bnde aldm sarip buzluga koycam kaldi bozulcaklar bir hafta oldu baktm bozulmamisYaprak almistik pazardan onu saracaktim esim geldi oturduk bayagi kahve muhabbet yaprak kaldi artik ya yarin sararim ya da aksam sararim
demi hep beraber cabucak sarariz:))Gönder buraya saralım
sagol canim dogru soyluyorsun ece uyurken saracaktim o da uyandi esim gidince sonra sararim artik:))muhabbetiniz daim olsun yaprak her zaman sarılır
Biz de pazar gunu aldik taze yaprak guzel oluyor yarim kilo ama bayagi cok kuru olunca cabuk sariyorum ama canim istemedi gec oluncabnde aldm sarip buzluga koycam kaldi bozulcaklar bir hafta oldu baktm bozulmamis
hem hayırlı hem hamaratAy be yazdınız maşallh kv nin yanında da okuyamıyom hep tel elimde durmasın diye çatladım meraktan
Kp hastanede ya hayırlı gelin olaraktan ona poğaça yaptım götürcem betülü babaannesine bırakıp
Teşekkürler canımhem hayırlı hem hamaratgeçmiş olsun tekrar
alala niye oyle acaba :/ sanslisinTeşekkürler canım
Bu arada en çok resim koyan belkide benim ama betül çıkmadı hiç görselleri ararınca bi tek diş buğdayı yaptığımda masayı çekmiştim o çıktı
hic duymamistim boyle bisey. Biz para sokustururuz caktirmadan zibinin icine :)pazar günü net olmamakla birlikte eşimin doğum yapmış teyzesi gelecek konuşmuştuk haftaiçi anneler günü olduğunu unutup davet ettim neyse bebiş için verilir ya yumurta şeker ekmek falan ben şimdi onlar için süs alıcam pembiş keselerde vereyim diyorum aklına fikir gelen olursa ya da şu da yapılıyo fln gibi yazarsanız çok sevinirim
gecmis olsun canim bende annemin kv nin ya da baska kisilerin yaninda teli almiyorum hic elime ama yalniz kaldigim ilk anda hemen aliyorum:))Ay be yazdınız maşallh kv nin yanında da okuyamıyom hep tel elimde durmasın diye çatladım meraktan
Kp hastanede ya hayırlı gelin olaraktan ona poğaça yaptım götürcem betülü babaannesine bırakıp
Bende gecen gun face de biri paylasmis keseler yapmislar tullu kurdeleli falan hediyeler kucuk kucuk hosuma gitmisti cok bir bakayim resimlere farkli birsey varmi gorursem yazarimpazar günü net olmamakla birlikte eşimin doğum yapmış teyzesi gelecek konuşmuştuk haftaiçi anneler günü olduğunu unutup davet ettim neyse bebiş için verilir ya yumurta şeker ekmek falan ben şimdi onlar için süs alıcam pembiş keselerde vereyim diyorum aklına fikir gelen olursa ya da şu da yapılıyo fln gibi yazarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?