Evet koymamak gerek bende bayagi koymustum ama goremedimAynen benim eşim de bozulur.
Sadece 2014 haziran anneleri yazınca da akif var.
İg resim koymak daha mantıklı bari siliniyo
Bilmiyorum kiOyle yazincada cikiyo gokcede. Yavrum nasilda tatli. Keske hic koymasaydim buraya.
Yonetimden rica etsek silerler mi ki
2014 haziran anneleri kadınlar kulübü diye yazdın dimi.bide öyküş çok sevimli ben o resmini görmemiştim.kırmızılar içindeHerkese farklı çıkıyo heralde bende mira yok hiç
Ben ecenin kini görmüştüm.farklı zamanlarda neye göre değiştiriyolar bilmiyorumEvet koymamak gerek bende bayagi koymustum ama goremedim
Topluca yonetime seslensek. Tek tek linkleri bulsak versek silseler keskekeşke silselerçok moralim bozuldu bir daha hayatta koymam buraya
O sayfasi acik olanlarin cikiyo sadece sanirim. Bi de profil fotosuig adınızı yazınca da görsellerde çıkıyor :S
O sayfasi acik olanlarin cikiyo sadece sanirim. Bi de profil fotosu
Evet profil fotosu çıkıyo bitekO sayfasi acik olanlarin cikiyo sadece sanirim. Bi de profil fotosu
Yaaaa sen oglunu bize gösterme googlelara düsmüs haberin yokBenim çıkıyor, birde sen yazıp baksana benim isme
:) en azından yüzü görünmüyor şükürYaaaa sen oglunu bize gösterme googlelara düsmüs haberin yok
Ya bi bebis var boyle yan yatmis yuzu gorunuyo o degil mi senin oglan. Benzettim sanki:) en azından yüzü görünmüyor şükür
Aaa ne şans bizde ablamla öyle düşündük.benim annemin telefonundan da ses pek çıkmıyo bide çok eskidi artıkkız kardeşimle ortak anneme telefon almaya karar verdik bayadır aynı telefonu arada ses git geli fln oluyodu hem işe de yaramış olur diye düşünüyoruz
Betüş te babaya gibi.tabi kardeşlerini görmedik belki benzer sana ileriye doğru.çok değişiyolar
Sen de kocasıyla benzeyengillerdensin bence :) bazı çiftleri birbirine çok benzetiyorum kardeş gibiler :)
betülün gözleri babasına benziyor gibi ama dikkatli bakınca sana benzetiyorum
beni vurdukları yeri söylüyim hemen miranın kuzeniyle benzetilmesi amca kızları benziyorsa demekki kızlar babalarına benzemiş diyorlarama bence mira kuzenine de benzemiyo benim abimin çocuklarına daha çok benziyo
Detay derken göz mü g.t mü canım pek vakıf değiliz senin tospiğin yüz hatlarınagenelde gözü ve g.t ü ile gündeme geliyor kendileri
ne yazık kiTdk'nın kirli tanımını gördünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?