2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Oyle yazincada cikiyo gokcede. Yavrum nasilda tatli. Keske hic koymasaydim buraya.
Yonetimden rica etsek silerler mi ki
Bilmiyorum ki
Herkese farklı çıkıyo heralde bende mira yok hiç
2014 haziran anneleri kadınlar kulübü diye yazdın dimi.bide öyküş çok sevimli ben o resmini görmemiştim.kırmızılar içinde

Buradaki isminizi yazın bide bakın görsellereeyvahhh

kız kardeşimle ortak anneme telefon almaya karar verdik bayadır aynı telefonu arada ses git geli fln oluyodu hem işe de yaramış olur diye düşünüyoruz
Aaa ne şans bizde ablamla öyle düşündük.benim annemin telefonundan da ses pek çıkmıyo bide çok eskidi artık

Betüş te babaya gibi.tabi kardeşlerini görmedik belki benzer sana ileriye doğru.çok değişiyolar

Sen de kocasıyla benzeyengillerdensin bence :) bazı çiftleri birbirine çok benzetiyorum kardeş gibiler :)

betülün gözleri babasına benziyor gibi ama dikkatli bakınca sana benzetiyorum

Ya gözleri bizim tarafa benzetiyorum aslında gözleri büyük ya eşimin gözleri küçük

Bende bi kere mira diye bakıyodum hani şu tepeden bikaç tane toplamış annesi tv nin önündeler mi ne meğer eltinin kızıymış çok benzemiyolar aslında ama andırıyolar birbirlerini

K Keskek simdi baktim ig dan Betul un kas göz kismi babasina agiz burun kismi sana benziyor karisik ikinizden de almis

Kimisi bana benzetiyo kimisi eşime baya bi karışık betül

Detay derken göz mü g.t mü canım pek vakıf değiliz senin tospiğin yüz hatlarına genelde gözü ve g.t ü ile gündeme geliyor kendileri

Ay çok güldüm buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…