Bir dönemde 33 ders vermezler canım 13 olmasınne yalan soyleyeyim benim esimde benden zekidir.Integraldeki trigonometrideki formulleri falan hala hatirlar. Isininde alakasi yok.
Benimde sayisalim cok iyidir ama esimin cok cok daha iyi.
Biraz aylakti okulda. Son sene ben 8 ders alirken o 33 ders aldi ve hepsini gecti
O benden zeki olabilir ama bence ben daha akilliyim
Donem degil canim sene. Iki donem toplam 33 ders verdi. 8 i normal almasi gereken ders sayisi. Gerisi hep alttanBir dönemde 33 ders vermezler canım 13 olmasın
Cok gicik ama ya cok haklisin cocugun sucu neymis acaba benim gorumcemin kv side boyle torununa kv nin adini koydular yine sevmiyo onu hep laf sokuyo hic yanina cagirmiyo falan kizda cok uzuluyo ne giciklar yaYa 3 hamileligimde de kv hep dua etti ogluna benzesin diye buyuk oglum bir dogdu ayni ben sarisin sonra babasina benzedi ama kv benzetmiyor esmer olacakmis ikinci oglumda yine dua etti oglum dogdu bembeyaz ayni ben:)) 3. de hamileyken sana benzemesinde dedi bu kadar yani
Birde canimi sıkiyor buyuk ogluma surekli para veriyor kucuge vermiyor oglum hissetti birkac kez uzuldu esim kizdi gorumceler falan da ayip ediyorsun dedi ama hala ayni seyi yapiyor
Dun kandil diye esim ugramis annesine 20 lira vermis esime buyuk ogluma vermesi icin esimde eve gelince 10 ar lira olarak ikisine paylastirdi yani cocugun tek sucu bana benzemesi sanirim sinir oluyorum gercekten haksizlik yapmasina halbuki bugun oglumun dogum gunu ona da para gonderebilirdi
Annem gecen gun buyuge 20 lira vermis gizli olarak ertesi gun kucuk ogluma da gidip gomlek almis ama kv de oyle degil
Ne saniyosa kendini. Kucucuk cocuklar uzerinden yaptigi sacmaliga bak. SeviyesizYa 3 hamileligimde de kv hep dua etti ogluna benzesin diye buyuk oglum bir dogdu ayni ben sarisin sonra babasina benzedi ama kv benzetmiyor esmer olacakmis ikinci oglumda yine dua etti oglum dogdu bembeyaz ayni ben:)) 3. de hamileyken sana benzemesinde dedi bu kadar yani
Birde canimi sıkiyor buyuk ogluma surekli para veriyor kucuge vermiyor oglum hissetti birkac kez uzuldu esim kizdi gorumceler falan da ayip ediyorsun dedi ama hala ayni seyi yapiyor
Dun kandil diye esim ugramis annesine 20 lira vermis esime buyuk ogluma vermesi icin esimde eve gelince 10 ar lira olarak ikisine paylastirdi yani cocugun tek sucu bana benzemesi sanirim sinir oluyorum gercekten haksizlik yapmasina halbuki bugun oglumun dogum gunu ona da para gonderebilirdi
Annem gecen gun buyuge 20 lira vermis gizli olarak ertesi gun kucuk ogluma da gidip gomlek almis ama kv de oyle degil
Cok gicik ama ya cok haklisin cocugun sucu neymis acaba benim gorumcemin kv side boyle torununa kv nin adini koydular yine sevmiyo onu hep laf sokuyo hic yanina cagirmiyo falan kizda cok uzuluyo ne giciklar ya
aynen oyle kizlar biz ogluma hissettirmiyoruz ama birkac defa onun yaninda abisine vermis cok uzuldu esimde aksam bana annem bunu buyuge verdi ama ben ikisine verdim neden boyle yapiyor bu kadin diye soylendiNe saniyosa kendini. Kucucuk cocuklar uzerinden yaptigi sacmaliga bak. Seviyesiz
ben kaçırdımArtık son resimlerden sonrada bana benzemiyor diyen olursa bundan sonra alıntılamıcam hiç bir mesajını hıh işte o kadar
yetişen görür
bizde de aynı benim küçüklüğü bilen herkes sen yeniden doğmuş büyüyorsun diyorlarbnm kucuklumu bilen komsular akrabalarm abilerm herkes kuck .... Diye seviyo hirayi.
canım çok teşekkür ederimAyyy ne cok konusmussunuz maşallah ama hepiniz cok tatlisinizki
Blackkcat profilin cok tatli olmus aysenaz ayni sen maşallah fayika ben kacirdim oglusunun fotolarini ama @Apriori123 un yorumlarina gulmekten oldum bide @minnakkartal canim evlilik yil donumunuz kutlu olsun ne kadarda birbirine yakisan bir ciftsiniz Maşallah rabbim 3unuzu hicccc ayirmasin
ne desem bilemedim nasıl yanlış umarım bir gün çark ederaynen oyle kizlar biz ogluma hissettirmiyoruz ama birkac defa onun yaninda abisine vermis cok uzuldu esimde aksam bana annem bunu buyuge verdi ama ben ikisine verdim neden boyle yapiyor bu kadin diye soylendi
Benim babannemde tee osmaniyeye kuzenimin dugunune gitti. 1sene sonra benim dugunum icin. Ne isim varoralarda yol cekemem gitmem ben demis. Konyada bi dedugun. Osmaniye nerden baksan 10 saatlik yol konya 3.aynen oyle kizlar biz ogluma hissettirmiyoruz ama birkac defa onun yaninda abisine vermis cok uzuldu esimde aksam bana annem bunu buyuge verdi ama ben ikisine verdim neden boyle yapiyor bu kadin diye soylendi
Teşekkür ederizProfil süper çok tatlı siniz maşallah
evet cnm bende bazen onu seyrederken çocukluğumu görüyorum hep@ayşenazım kızın aynı sen.
Canım çok kızdım kv.ne demek ya çocuklar onun canından kanından nasıl düşünüyo böyle.benimde kızım esmer ben gibi kv bi ortamda hemen der ayşenaz birazcık esmer ama olsun oğluma da benziyo.kv ve görümceme göre esmerler çirkin yani benYa 3 hamileligimde de kv hep dua etti ogluna benzesin diye buyuk oglum bir dogdu ayni ben sarisin sonra babasina benzedi ama kv benzetmiyor esmer olacakmis ikinci oglumda yine dua etti oglum dogdu bembeyaz ayni ben:)) 3. de hamileyken sana benzemesinde dedi bu kadar yani
teşekkür ederim cnm.Ayyy ne cok konusmussunuz maşallah ama hepiniz cok tatlisinizki
Blackkcat profilin cok tatli olmus aysenaz ayni sen maşallah fayika ben kacirdim oglusunun fotolarini ama @Apriori123 un yorumlarina gulmekten oldum bide @minnakkartal canim evlilik yil donumunuz kutlu olsun ne kadarda birbirine yakisan bir ciftsiniz Maşallah rabbim 3unuzu hicccc ayirmasin
doğum günü kutlu olsun oğluşunun nice güzel yaşları olsun hep tatlı sürprizler çalsın kapısıBugun oglumun dogum gunu 10 sene once bugun 13.50 de dogmustu canim oglum
Birgun oncesi hastaneye aglaya aglaya gitmistim cunku oglum 41+5 gunluk olmasina ragmen dogmamisti tabi ondan sonra da 4.700 gram olarak dogdu fazla kaldi icerde o gun hastanede dogan en tombul bebekti hastanenin butun calisanlari tombul bebegi gormeye geldik diye oglumu gormeye gelmislerdi
Babasi pasta alacak birde futbol topu istiyordu top alacak surpriz yapacagiz:)
Dogum gunu kutlu olsun canim. Nice yaslaribi gorursunuz insallah 8Bugun oglumun dogum gunu 10 sene once bugun 13.50 de dogmustu canim oglum
Birgun oncesi hastaneye aglaya aglaya gitmistim cunku oglum 41+5 gunluk olmasina ragmen dogmamisti tabi ondan sonra da 4.700 gram olarak dogdu fazla kaldi icerde o gun hastanede dogan en tombul bebekti hastanenin butun calisanlari tombul bebegi gormeye geldik diye oglumu gormeye gelmislerdi
Babasi pasta alacak birde futbol topu istiyordu top alacak surpriz yapacagiz:)
de niye trip atıyonDogum gunu kutlu olsun canim. Nice yaslaribi gorursunuz insallah 8
Yanlislikla dokundum sonrada silinmiyo ifadelerde niye trip atıyon
tahmin ettim ama çok güldümYanlislikla dokundum sonrada silinmiyo ifadeler
Bende:))tahmin ettim ama çok güldüm
İste esit davranilmasi gerekirken haksizlik yapilmasi uzuyor insani ne diyeyim yani Allah akil fikir versinBenim babannemde tee osmaniyeye kuzenimin dugunune gitti. 1sene sonra benim dugunum icin. Ne isim varoralarda yol cekemem gitmem ben demis. Konyada bi dedugun. Osmaniye nerden baksan 10 saatlik yol konya 3.
Bende cok bozuldum. Ablam torundu da ben torun degil miyim. Ne kotulugumu gormus de boyle soyluyo. Gelmezse gelmesin ama bu bi haksa ben hakkimi helal etmiyorum dedim. Kardesim soylemis. Dugun zamani rahatsizlandi. hasta oldugu halde gelcem diye tutturdu sonra. Gelme falan dedim babamda dedi ama gelcem dedi geldi ille. Gunahinida almak istemiyorum ma babannemin hasta numarasi yapma huyu vardir.o zamanda oyle muhtemelenki kimse inanmadi getird dugune amcamlar.
O kadar sinir oluyorum ki. Sirf halamla babam konusmuyo diye boyle yapiyo.
Esmer ama becerikli ne demek ya onlar bizi begenmesin zaten problem degil ogullari begeniyorTeşekkür ederiz
evet cnm bende bazen onu seyrederken çocukluğumu görüyorum hep
Canım çok kızdım kv.ne demek ya çocuklar onun canından kanından nasıl düşünüyo böyle.benimde kızım esmer ben gibi kv bi ortamda hemen der ayşenaz birazcık esmer ama olsun oğluma da benziyo.kv ve görümceme göre esmerler çirkin yani benalıştım artık.hatta ilk evlendiğim dönemlerde duyuyodum esmer ama çok becerikli diye.Şimdi Akif kumral beyaz tenli bide tek erkek torunları çok kıymetli.tabiii ben geçmişi unutmuyor ve bu sevinci yaşatmıyorum onlara.kp hariç.severim baba gibidir bana gerçekten.o hiç ayırmaz
teşekkür ederim cnm.
Tesekkur ederiz canim benimdoğum günü kutlu olsun oğluşunun nice güzel yaşları olsun hep tatlı sürprizler çalsın kapısı
Tesekkur ederiz canim benim insallahDogum gunu kutlu olsun canim. Nice yaslaribi gorursunuz insallah 8
tesekkur ederiz canimcim@yaz yagmuru oğluşuna mutlu yıllar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?