çok güzel paylaşım canım teşekkür ederim :)
ben de senin gibi dayanamıyorum görmeden ama sık ultrasona girmek zararlı diyorlar ben yine de 10 günde bir giriyorum yoksa içimi kurt kemiriyor. Önceki düşük deneyimimden dolayı evhamlı bir anneyim ben de.
doktor bana sağlıklı şeyler ye dedi şeker vs çok fazla yeme dedi. Çok istiyorsa canın meyve ye biraz tadın değişir.
leblebiyi herkes söylüyor ama kabızlık yapmıyor mu ben zaten çok kötü oluyorum yakabızlık çok kötü
![]()
bize yasaklamıştı doktor bi kere kanamam olmuştu daha doğrusu kahverengi leke olmuştu. yasak dedi ama o zaman tabi 12 hafta olmamıştı bu kez doktora gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek. Risk yoksa neden olmasın :)
kıyamam yaüzüldüm valla çok zordur eminim... Allah sabır versin.
bana da oluyor canım ama daha erken tabi. Ne yalan söyleyeyim bebeğimin kalbini hissedeyim çok istiyorum ama az daha sabır :)
sağol canım açıklama için ben de merak ediyordum nedne olduğunu. Bebek olmadığını tahmin ediyordum ama ne olduğunu da anlayamıyordum tabi.
Rabbim yardımcın olsun canım seni anlıyorum buradaki kayıbı olan tüm anneler senin hissettiklerini hissediyor maalesef...
Aaaaaa aynı günde evlenmişiz ne güzel :) ben senin gibi yapmadım ama süslendim sofra kurdum evi falan ayarladım mumlar balonlar süsler çok romantik bir ortam oldu mum ışığında düğün parçamızda dans ettik çok güzeldi :) nice senelere inşallah. Bence de mutlaka telafi etmelisin![]()
ben çalıştıgım için yapamadım canım ama muhakkak telafi edicem çok mahcup oldum eşime zaten.sen çok güzel yapmışsın benimde mumlar güzel bi akşam yemegi aklımda :) hayırlı olsun nice senelerimiz olur inşaallah