Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen de bizim kervana katildin demek:)
hosgeldin bacimm![]()
Abooooovvvvv boyle dayanilacak gibi olmuyor...Biz hep iyleyiz csnimaramizaa hosgrldin
Allah (c.c.) razi olsun bacim...
Gunaydin bacim ♥Günaydın çok uykusuzumyine saat başı kalktik nolacak ya böyle bi çözüm bulsak bu şekilde işe gitmek çok zor oluyor
Hemen huy değiştiriyo bebeler.oğluna maşallah tekrar canım.akifcik doğdu doğalıı uyumaz.geç uyuyo sık uyanıyo.ama bu gece biraz daha iyiydiYahu bacilarim benim pasa ne guzel aksam 9-10 gibi gece uylusuna dalardi
..
Dis cikarma evresinde gece 12-1 olmadan uyumuyor artik...
Denemedigim yontem kalmadi ama sabit hep ayni saatlerde uyuyor oglen uykularinda bile...
Offff offff tabi amcalariyla oyun oynamak oldukca hosuna gidiyor ...
Aksamlari sanki oyun saati yaramazin...
Canım baya referans aldım aradım baktığı çocukların annelerini face den bile ekledim kişileri inanmayıp :) istanbuldayım şu an çok güveniyorum evimde kamera var işyerinde cep tlf dan izliyorum. Benim temizlik ve ütü için gelen bir ablam var zaten haftalık gelen o yüzden bakıcıya bebişin yemeklerinden başka iş yaptırmıyorum. Kitaplarını okutuyor eğitici kartlarını öğretiyor vs işi o olsun istedim sadecehımm anladım canım , tabı rahatsızlık olunca napıcan, mecburen bakıcıya bırakıcan, bende aynı sekıldeım , ıkıncıyıde dusunuyorum ama nasıl yapıcam kım bakıcak bılmıyorum, daha bırıncıye kım nasıl bakıcak bellı deıl,
Allah yardımcımız olsun valla
bende o sıteye cok baktım canım da nasıl guvendın valla,?? eve kameramı koydun nasıl bıraktın tammaıyle tanımadıgın bırıne.??? bu arada hangı ıldesın ? başka bır ıs yapıyor mu ? yınelıycam nasıl gu vendın vallaa ??!!
ayy sorma bende gordum, bıde resımlerı vardıı, çok tatlıymıs.Ayyy Allah rahmet eylesın, Allah sabır versın aılesıne.
Aman dıkkat edelım valla, bende bı kere vermıstım, Allah korusun vallaa!
Canım baya referans aldım aradım baktığı çocukların annelerini face den bile ekledim kişileri inanmayıp :) istanbuldayım şu an çok güveniyorum evimde kamera var işyerinde cep tlf dan izliyorum. Benim temizlik ve ütü için gelen bir ablam var zaten haftalık gelen o yüzden bakıcıya bebişin yemeklerinden başka iş yaptırmıyorum. Kitaplarını okutuyor eğitici kartlarını öğretiyor vs işi o olsun istedim sadece
Bende uykusuzum hep ama en azından evdeyim.canım Allah yardımcın olsun.inşallah büyüdükçe düzelecekler sabretcez artıkGünaydın çok uykusuzumyine saat başı kalktik nolacak ya böyle bi çözüm bulsak bu şekilde işe gitmek çok zor oluyor
Hoş geldin canım..merhaba arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım. Aslında çokça uzun süredir sizleri takip ediyorum ama yazmak için kısmet bugüneymiş.
Benimde 24 haziran doğumlu bir kızım var ve gece uykularımız ne yazıkki çok bölünerek geçiyor.
Üstelik 2 aydır çalışıyorum ve bu tempoya daha ne kadar dayanacağım bilmiyorum.
Allahım uykusuz yavrucakların hepsinin annelerinin yardımcısı olsun.
Bir de sanırım hiraysen sormuştu. Ben iş yerinde süt sağıyorum. günde üç sefer..
Hoş geldin canım..
Yavv kızlar biride bebeğim uyuyo desin artık:)))
Bak işte bak hepsi aynı.hepimiz dişe bağladık ama yooook.okadar beyazlamışki damağı diş zannettmiştim.sanki patlasa düzelcekler bu diş hikayesi çok uzun.hoşbuldumbenim kızım son iki aydır böyle dişten diye düşünüyordum belirti çok ama diş yok
birde gündüz ben yokken üç kere yirmi dakika uyuyormuş gece uykusuna da onikiden önce yatmıyor
![]()
evt ben sormustm canm hosgeldinnnnmerhaba arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım. Aslında çokça uzun süredir sizleri takip ediyorum ama yazmak için kısmet bugüneymiş.
Benimde 24 haziran doğumlu bir kızım var ve gece uykularımız ne yazıkki çok bölünerek geçiyor.
Bir de sanırım hiraysen sormuştu. Ben iş yerinde süt sağıyorum. günde üç sefer..
evet canım en azından ciğerleri temiz. zeytinyağını deniyim. azerikızıda demişti zeytinyağını ama o ara ev soğuktu iyice üşütmesin diye yapmamıştım.Ayagina viks sursen olmaz mi acaba bidr gogsune zeytin yagi surup kagit havlu koy isitip oda iyi gelir en azindan cigerleri temiz oksurugude en kisa zamanda gecer insallah
2-3 hafta mıtatlim oksuruk.hemen gecmiyor ki .. en az 2-3 hafta surdugu bile oluyor. sen.bunlari yapmaya devam et bence ..
canım ada çayını doktor verme dedi dün bana. ıhlamur ve elma kabuğu verebilirsin ama adaçayı için erken dedi.adaçayı hiç denememiştim denicem sağol canım peditusa devam ediyorum bide tereyağlı pekmez verdim azcık iyi geldi gibi
sağol canım
sağol canım.Geçmiş olsun canım neyse ki cigerleri temizmis zamanla geçer inşallah
Kızlar bugün balkona çıkmıştım içeri girdiğimde oğlum şarkı söylüyordu kizimda yurutecinde sallanarak oynuyordu çok şaşırdım görünce aaa oynuyo Ece dedim oglumda anne ben ogrettim dedi akşam yine aynı şeyi yaptılar çok komik ya
gökçede müzik duyduğu anda ayağını sallamaya başlıyor :)Masallah eceye umutta harwkwtli muzikler duyunca hemen tepinmeye basliyor
Bu haziran bebeleri cok fena yaa hepsi :)gökçede müzik duyduğu anda ayağını sallamaya başlıyor :)
bizde ilk adım arabasıda var yürüteçte (bizimkide baby hope) ikisinide seviyor kızım. ama ilk adım arabasını daha çok seviyor. henüz tam anlamıyla kullanmıyor tabi, sadece önündeki oyuncağı ile oynuyor. bide parkede öyle hızlı hareket etmiyor bizim ilk adım arabamız tekerler çok hızlı dönmüyor yani :)bebeğim şu anda 5,5 aylık
çok düşündüm, çok araştırdım, çok kararsız kaldım ve sonunda yürüteç aldım üstelik 5 aylıkken....çünkü oğlum çok hareketli ve sürekli dikilmek istiyor kucakta...
ilk adım arabalarını bende çok araştırdım ama yorumlarda hep parkeye gelince hızlı gittiğinden yüzüstü düşme olayı çok oluyormuş, o yüzden vazgeçtim.
Yürüteci alalı 15 gün falan oluyor, baby hope aldım. İlk günler fazla koymadım içine, günde 2 sefer 10'ar dk. falan, şimdide günde 3-4 kez 15 dk. falan koyuyorum arada işim olduğunda. ama nasıl mutlu oluyor size anlatamamiyiki almışım diyorum onu öyle görünce. İçinde zıplamaya başladı, sevinç naralarıyla, zıplaya zıplaya hafif hafif gitmeye başladı
yükseklik ayarı önemliymiş, bende buna dikkat ettim ve asılı kalacak şekilde ayarlamadım, ayakları yere tam basıyor ve dinlenmek istersede rahatça oturabiliyor.
sonuç tavsiye ederim, üstelik siz haziran annelerisiniz (ben erken mi davrandım)
Allah bağışlasın canım. aramıza hoşgeldin.merhaba arkadaşlar
hep güzel güzel uyuyan kızım 2 gündür uyumuyo. sürekli huzursuzHoş geldin canım..
Yavv kızlar biride bebeğim uyuyo desin artık:)))