• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
sen de bizim kervana katildin demek:)
hosgeldin bacimm:KK50:

Biz hep iyleyiz csnim:KK66:aramizaa hosgrldin
Abooooovvvvv boyle dayanilacak gibi olmuyor...
Nasil dayaniyorsunuz helal olsun :-)
Hi umut yok mu yani hep boyle mi devam edecek :-(
Gerci sunnet oldugunda gece 4-5 gibi yatiyordu :-)
Bu seferki duzelme seanslarimiz uzayacak gibi :-)

azerikizi91 azerikizi91 masallah ogluna cok tatli :nazar: senide gorseydikk:)
Allah (c.c.) razi olsun bacim...
Babamizdan zar zor izin aldim koydum fotosunu inan ki...
Simdide kaldiracagim fotoyu gece asiri huysuzlanacagi tuttu keratanin...
Ise gitmeden bol bol dua okududa kendine geldi oglum...
Nazarlanmismis yahu bir gorse forumdaki herkesin bebislerin masaallahi oldugunun...
Hicbir annenin kem gozle baskasinin cocuklarina asla bakmayacagini bir bilse...
Her ana babaya kendi cocugu kainat guzelii hesabi :-)
Sunu soyleyim oglumun gozleri benim gozlerim :-)

Günaydın çok uykusuzum:KK43:yine saat başı kalktik nolacak ya böyle bi çözüm bulsak bu şekilde işe gitmek çok zor oluyor
Gunaydin bacim ♥
Allah (cc) yardimcin olsun valla...
Ben calismadigim halde cok zorluk cekiyorum siz calisan anneleri tahmin bile edemiyorum...

Yahu bacilarim benim pasa ne guzel aksam 9-10 gibi gece uylusuna dalardi
..
Dis cikarma evresinde gece 12-1 olmadan uyumuyor artik...
Denemedigim yontem kalmadi ama sabit hep ayni saatlerde uyuyor oglen uykularinda bile...
Offff offff tabi amcalariyla oyun oynamak oldukca hosuna gidiyor ...
Aksamlari sanki oyun saati yaramazin...
Hemen huy değiştiriyo bebeler.oğluna maşallah tekrar canım.akifcik doğdu doğalıı uyumaz.geç uyuyo sık uyanıyo.ama bu gece biraz daha iyiydi

hımm anladım canım , tabı rahatsızlık olunca napıcan, mecburen bakıcıya bırakıcan, bende aynı sekıldeım , ıkıncıyıde dusunuyorum ama nasıl yapıcam kım bakıcak bılmıyorum, daha bırıncıye kım nasıl bakıcak bellı deıl,
Allah yardımcımız olsun valla

bende o sıteye cok baktım canım da nasıl guvendın valla,?? eve kameramı koydun nasıl bıraktın tammaıyle tanımadıgın bırıne.??? bu arada hangı ıldesın ? başka bır ıs yapıyor mu ? yınelıycam nasıl gu vendın vallaa ??!!

ayy sorma bende gordum, bıde resımlerı vardıı, çok tatlıymıs.Ayyy Allah rahmet eylesın, Allah sabır versın aılesıne.
Aman dıkkat edelım valla, bende bı kere vermıstım, Allah korusun vallaa!
Canım baya referans aldım aradım baktığı çocukların annelerini face den bile ekledim kişileri inanmayıp :) istanbuldayım şu an çok güveniyorum evimde kamera var işyerinde cep tlf dan izliyorum. Benim temizlik ve ütü için gelen bir ablam var zaten haftalık gelen o yüzden bakıcıya bebişin yemeklerinden başka iş yaptırmıyorum. Kitaplarını okutuyor eğitici kartlarını öğretiyor vs işi o olsun istedim sadece

merhaba arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım. Aslında çokça uzun süredir sizleri takip ediyorum ama yazmak için kısmet bugüneymiş.
Benimde 24 haziran doğumlu bir kızım var ve gece uykularımız ne yazıkki çok bölünerek geçiyor.
Üstelik 2 aydır çalışıyorum ve bu tempoya daha ne kadar dayanacağım bilmiyorum.
Allahım uykusuz yavrucakların hepsinin annelerinin yardımcısı olsun.
Bir de sanırım hiraysen sormuştu. Ben iş yerinde süt sağıyorum. günde üç sefer..

Canım baya referans aldım aradım baktığı çocukların annelerini face den bile ekledim kişileri inanmayıp :) istanbuldayım şu an çok güveniyorum evimde kamera var işyerinde cep tlf dan izliyorum. Benim temizlik ve ütü için gelen bir ablam var zaten haftalık gelen o yüzden bakıcıya bebişin yemeklerinden başka iş yaptırmıyorum. Kitaplarını okutuyor eğitici kartlarını öğretiyor vs işi o olsun istedim sadece

cnm bende aynı fikirdeyim, ne olursa olsun hiç tanımadığım birine güvenmem zor olurdu heralde. Face'den ekledim demişsin ama o kişilerin gerçekliğinden eminmisin (ben internette olan hiç birşeye güvenemiyorum), belki kendisi açmıştır o hesaplarıda.. (çok mu paranoyakım:KK57:)

Ben anneme bırakıcam, allahtan öyle bir seçeneğim var, tabi annemde yaşlı inşallah sağlık sorunu olmazda, bakabilir. Annem bakamasaydı da ya bir komşu yada bir arkadaş gibi birini bulurdum diye düşünüyorum. Net'ten bulmak yerine seninde bir komşun falan yokmuydu en azından ailesini ve kendisini tanıdığın bildiğin biri olurdu.
Yanlış anlama muhakkak sen çok iyi araştırmışsındır yoksa kuzunu bırakır mısın? ama yinede dikkatli olmalısın.

Günaydın çok uykusuzum:KK43:yine saat başı kalktik nolacak ya böyle bi çözüm bulsak bu şekilde işe gitmek çok zor oluyor
Bende uykusuzum hep ama en azından evdeyim.canım Allah yardımcın olsun.inşallah büyüdükçe düzelecekler sabretcez artık

merhaba arkadaşlar
ben aranıza yeni katıldım. Aslında çokça uzun süredir sizleri takip ediyorum ama yazmak için kısmet bugüneymiş.
Benimde 24 haziran doğumlu bir kızım var ve gece uykularımız ne yazıkki çok bölünerek geçiyor.
Bir de sanırım hiraysen sormuştu. Ben iş yerinde süt sağıyorum. günde üç sefer..
Hoş geldin canım..
Yavv kızlar biride bebeğim uyuyo desin artık:)):-))

Hoş geldin canım..
Yavv kızlar biride bebeğim uyuyo desin artık:)):-))

hoşbuldum :KK49: benim kızım son iki aydır böyle dişten diye düşünüyordum belirti çok ama diş yok :KK43: birde gündüz ben yokken üç kere yirmi dakika uyuyormuş gece uykusuna da onikiden önce yatmıyor :KK43:

hoşbuldum :KK49: benim kızım son iki aydır böyle dişten diye düşünüyordum belirti çok ama diş yok :KK43: birde gündüz ben yokken üç kere yirmi dakika uyuyormuş gece uykusuna da onikiden önce yatmıyor :KK43:
Bak işte bak hepsi aynı.hepimiz dişe bağladık ama yooook.okadar beyazlamışki damağı diş zannettmiştim.sanki patlasa düzelcekler bu diş hikayesi çok uzun.

Ayakta uyuyorum resmen tek hayalim suan saat 13olsa ve cikip eve gitsem azcikda olsa uyurum belki

merhaba arkadaşlar
evt ben sormustm canm hosgeldinnnn

Ayagina viks sursen olmaz mi acaba bidr gogsune zeytin yagi surup kagit havlu koy isitip oda iyi gelir en azindan cigerleri temiz oksurugude en kisa zamanda gecer insallah
evet canım en azından ciğerleri temiz. zeytinyağını deniyim. azerikızıda demişti zeytinyağını ama o ara ev soğuktu iyice üşütmesin diye yapmamıştım.
tatlim oksuruk.hemen gecmiyor ki .. en az 2-3 hafta surdugu bile oluyor. sen.bunlari yapmaya devam et bence ..
2-3 hafta mı :( offfff yazık ama sıpama.

adaçayı hiç denememiştim denicem sağol canım peditusa devam ediyorum bide tereyağlı pekmez verdim azcık iyi geldi gibi

sağol canım
canım ada çayını doktor verme dedi dün bana. ıhlamur ve elma kabuğu verebilirsin ama adaçayı için erken dedi.

Kızlar bugün balkona çıkmıştım içeri girdiğimde oğlum şarkı söylüyordu kizimda yurutecinde sallanarak oynuyordu çok şaşırdım görünce aaa oynuyo Ece dedim oglumda anne ben ogrettim dedi akşam yine aynı şeyi yaptılar çok komik ya

Masallah eceye umutta harwkwtli muzikler duyunca hemen tepinmeye basliyor
gökçede müzik duyduğu anda ayağını sallamaya başlıyor :)

bebeğim şu anda 5,5 aylık

çok düşündüm, çok araştırdım, çok kararsız kaldım ve sonunda yürüteç aldım üstelik 5 aylıkken.... Hoppa çünkü oğlum çok hareketli ve sürekli dikilmek istiyor kucakta...

ilk adım arabalarını bende çok araştırdım ama yorumlarda hep parkeye gelince hızlı gittiğinden yüzüstü düşme olayı çok oluyormuş, o yüzden vazgeçtim.

Yürüteci alalı 15 gün falan oluyor, baby hope aldım. İlk günler fazla koymadım içine, günde 2 sefer 10'ar dk. falan, şimdide günde 3-4 kez 15 dk. falan koyuyorum arada işim olduğunda. ama nasıl mutlu oluyor size anlatamam :rolleyes: iyiki almışım diyorum onu öyle görünce. İçinde zıplamaya başladı, sevinç naralarıyla, zıplaya zıplaya hafif hafif gitmeye başladı :KK71:

yükseklik ayarı önemliymiş, bende buna dikkat ettim ve asılı kalacak şekilde ayarlamadım, ayakları yere tam basıyor ve dinlenmek istersede rahatça oturabiliyor.

sonuç tavsiye ederim, üstelik siz haziran annelerisiniz (ben erken mi davrandım:KK57:)
bizde ilk adım arabasıda var yürüteçte (bizimkide baby hope) ikisinide seviyor kızım. ama ilk adım arabasını daha çok seviyor. henüz tam anlamıyla kullanmıyor tabi, sadece önündeki oyuncağı ile oynuyor. bide parkede öyle hızlı hareket etmiyor bizim ilk adım arabamız tekerler çok hızlı dönmüyor yani :)

merhaba arkadaşlar
Allah bağışlasın canım. aramıza hoşgeldin.
benim kızımda 24 haziran 16:00 da doğdu.

Back
X