• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
geçmiş olsun neyse ki dişlerdenmiş inşallah kültür sonucunuzda temiz çıkar..

Geçmiş olsun canım dert diş olsun :)

Cok sagolun bacilarim ♥
Derdimiz dis olsun degil mi ama :-)
Agzi simdilerde resmwn cesmw gorevini ustlenmis durumda inanin...
Ucu gorunuyormus doktorumuz dedi...
Agri kesici mutlaka ver 6 saatte bir dedi..
Bu arada a.s.m indeki doktora gotureyim dedm once ...
Kulak iltihap baslangici dedi damla yazacalti birakmadim...
Vocuk doktorumuza goturecegim dedim....
Ve sonuc kulaklar tertemiz...
Icgudu ile hareket etmek bazen ise yariyor :-)

hoşbuldum :KK49: benim kızım son iki aydır böyle dişten diye düşünüyordum belirti çok ama diş yok :KK43: birde gündüz ben yokken üç kere yirmi dakika uyuyormuş gece uykusuna da onikiden önce yatmıyor :KK43:

Canım ben çalışmıyorum ama oğlumun gece uykusu 11 gibi başlıyor, gece sık kalkıyor ve gündüz aynen dediğin gibi 3 kere 30 dk. Beni hep yanında istiyor, küçük uyku aralarında yemeklerini hazırlıyorum, kendimde akşama kadar atıştırmalık yiyorum. Bizim ilk dişimiz 3 gün önce patladı, uyku düzenimiz 4. aydan sonra bozuldu. Bazen gündüz 1-2 saat uyuduğu oluyor, bayram ediyorum :) Alıştırırım demekle olmuyormuş, mecbur biz onlara alışıyoruz. Ek gıda öğünlerinde iyi yerse daha çabuk uykuya dalıyor.

off yaaa ev hanımı olanlarınıza öyle imreniyorum ki.....bu bakıcı derdi beni sabaha kadar uyutmadı....anlaştığım bakıcı ki komşum olur.. bana ayak yaptı insanlardaki bu aç gözlülüğü anlayamıyorummm...

Canım ben de bulduğum bakıcıdan vazgeçtim. Senin ki sakıncası yoksa ne yaptı.

ucreti mi az buldu canm?
valla ben de ilceya tasindm ama okulm merkezde tekrar merkeze tasinmayi dusunuyordm orda bakici bulcktm burda ise annem ve kv bakckti.sizi gordukce vazgeciyorum tasinmaktan ya:KK43:bu kadar mi zor bakici bulmak

calismadan once de boylemiydi canm?benmki 2. ay asisindan sonra bi bozuldu 5. aya kadar:KK43: aliskanlik da oldu tabi su an 7.5 aylk 12 de uyuyo anca ama mama icin kalkiyo sadece.aksam sekiz gbi uyutuyorm yarm saat sonra 11.30-12 gibi bi uyuyor oglene kadar da uyanmiyor:)
bizim sikintimiz uyku saatleri sadece uyku suresinde bi problem yok

Canım anne, kv gibi olmaz, okulunu değiştir ya da yola katlan.

arkadaşlar mrb nasılsınız oğlum tam yedi aylık olcak hala bişe yediremiyorum çorba falan normal kahvaltı yaptırıyorum yumurtası falan meyvede yiyor ama çorbalardan nefret ediyor zorlamakta istemiyorum hemen kusuyor ilerde bu sıkıntı düzelirmi ayrıca uyumuyo besinci aya kadar çok iydi bikez kalkardı artk saat bası olduk çalışıyorum bazen uykusuzluk beni mahvediyor :KK43:

Canım benim oğlum da çorbalardan nefret ediyor ama yoğurdu seviyor. Şimdi 2 öğünü birleştirdim, bi yoğurt bi çorba olunca azda olsa yedirebiliyorum. Mızmızlanınca yoğurt artıyor, sonra tekrar çorba :)

merhabalar uyku durumları galiba herkesin ortak sorunu. Bende çalışıyorum ve oldukça zorlu oluyor. Ek gıda konusunda bizde çok kötü durumdayız. Bir de alerjimiz var ne versem vücudu kabarıyor. Gece emmesi dışında çok emmekte istemiyor. Biberonla savaş halinde zorlasam aynı şekilde kusuyor. Bende yılmadan yeni tatlar yeni tarifler deniyorum. İnşallah bir gün birini sevecek..

Canım benim oğlumda hala kusuyor, iştahsız, sizinkiler de kusuyormuş. Burda A apriori11 arkadaşımızın oğlunda da vardı aynı sıkıntı, çocuk gastroenterelojiye götürdü, mide kapakçığını geliştirici ilaç vermiş, kusma ve geğirmeleri geçmiş, ayrıca iştahı açılmış, bizim kötü kokulu kusmalarımız da var, bende götüreceğim oğlumu, 6.5 aylık olduk . Sizde çocuk doktoru değilde uzmanına götürün. Bu arada benim oğlumda emmekten nefret ediyor, çocukların bi bildikleri dertleri var da anlatabilseler :(

Cok sagolun bacilarim ♥

Canım geçmiş olsun, inşallah çabucak dişlerini çıkarır da hem Ali Yasin hem sen rahatlarsın. Aile hekimine inanmamakla iyi yapmışsın. Ben 1 kere dinlemiş 1000 pişman olmuştum.

Canım ben çalışmıyorum ama oğlumun gece uykusu 11 gibi başlıyor, gece sık kalkıyor ve gündüz aynen dediğin gibi 3 kere 30 dk. Beni hep yanında istiyor, küçük uyku aralarında yemeklerini hazırlıyorum, kendimde akşama kadar atıştırmalık yiyorum. Bizim ilk dişimiz 3 gün önce patladı, uyku düzenimiz 4. aydan sonra bozuldu. Bazen gündüz 1-2 saat uyuduğu oluyor, bayram ediyorum :) Alıştırırım demekle olmuyormuş, mecbur biz onlara alışıyoruz. Ek gıda öğünlerinde iyi yerse daha çabuk uykuya dalıyor.

Canım benim oğlumda hala kusuyor, iştahsız, sizinkiler de kusuyormuş. Burda A apriori11 arkadaşımızın oğlunda da vardı aynı sıkıntı, çocuk gastroenterelojiye götürdü, mide kapakçığını geliştirici ilaç vermiş, kusma ve geğirmeleri geçmiş, ayrıca iştahı açılmış, bizim kötü kokulu kusmalarımız da var, bende götüreceğim oğlumu, 6.5 aylık olduk . Sizde çocuk doktoru değilde uzmanına götürün. Bu arada benim oğlumda emmekten nefret ediyor, çocukların bi bildikleri dertleri var da anlatabilseler :KK43:

Bende eve geldikten sonra kalan tüm enerjimi ona harcıyorum. Uykusu bana zor ama emmemesi veya ek gıdaları geri çevirmesi beni daha çok hırpalıyor. Bende diş diye avutuyorum kendimi. Bu arada kızımın kusmaları ilk üç ay çok fenaydı Reflü ilacı kullandık şimdi sadece ek gıdayı zorla verirsem kusuyor. Ama iştahsızlık buna bağlı olabilir mi yedi ay kontrolünde bi danışayım doktoruna çok sağol canım

Cok sagolun bacilarim ♥
Geçmiş olsun canım çocuk doktoruna goturmekle iyi yapmışsın

Gurme bebek de buğday ruşeymin çok faydali olduğunu okudum. Makarnalutfen.com dan sipariş etmiştim. Bugün geldi. Üzerinde + 8 yaziyor.bebeği için kullanan var mi? Bu arada urunler kapali ambalaj da degildi.kendileri poşetlemişler. Bu çok hoşuma gitmedi :(

Gurme bebek de buğday ruşeymin çok faydali olduğunu okudum. Makarnalutfen.com dan sipariş etmiştim. Bugün geldi. Üzerinde + 8 yaziyor.bebeği için kullanan var mi? Bu arada urunler kapali ambalaj da degildi.kendileri poşetlemişler. Bu çok hoşuma gitmedi :KK43:

Merhaba bende makarnalutfenden pirinçunu yulaf unu bebek tarhanası aldım çok memnunum ruşeym içinde sitenin sahibini aradım adını unuttum sekiz ay sonrası diyordu gluten hassasiyeti açısından. Birde kendi üretimleri olduğu için özel bi paketleri yok galiba ama benim ürünlerim ekstra poşetlenmişti

Daha önce de dikkat etmiştim ama bugün emin oldum, oğlum Show haber spikeri Ece üner e yazıyor :) o anda neyle ilgilenirse ilgilensin kadının sesini duyunca işini bırakıp ekrana bakıyor , kadın sunana kadar ona gülümsüyor, kadın ekrandan kaybolunca da işine gücüne oyununa geri dönüyor :)

Ben okumayalı 18 sayfa ilerlemiş nasıl okunanak bu sayfalar :)

Corbalara kiyma katan arkadaslarm daha oncede sormstm cevapta verdnz ama bidaha sorim :) kiymayi once suda haslayip snra o suyami sebzeleri atiyosnz nasi yapiyosnz ? Yoksa ayri biyerde haslayip snradn icinemi atiysnz tecrubelerinizi beklyrm
Canım ben zeytinyağı ile kıymayı kavurup o şekilde katıyorum.

Daha önce de dikkat etmiştim ama bugün emin oldum, oğlum Show haber spikeri Ece üner e yazıyor :) o anda neyle ilgilenirse ilgilensin kadının sesini duyunca işini bırakıp ekrana bakıyor , kadın sunana kadar ona gülümsüyor, kadın ekrandan kaybolunca da işine gücüne oyununa geri dönüyor :)

kucuk capkin:) zevkli cocuk olck demekki annesi:)

Benim kizimda önce Ece Üner le başladı şimdi bütün haber spikerlerine bayılıyor onlar mimiklerle konuşuyor ya ondan galiba

Kızlar haberlerde gördüm 5 aylık bebeğe annesi balon sisirip vermiş oynamasi için patlamış balon bebek ölmüş neden öldüğü tam olarak belli değilmiş ya akcigerine birden giden hava ya da balon parçası boğazına kaçmış olabilirmiş çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin yavrularimizi da böyle kazalardan korusun
Son zamanlarda benim bildiğim 2. balon vakkası. Daha önceki balon haberini gördükten sonra oğluma ses çıkartsın diye eline poşet veriyordum onu bile korkudan veremez oldum.

Benim kizimda önce Ece Üner le başladı şimdi bütün haber spikerlerine bayılıyor onlar mimiklerle konuşuyor ya ondan galiba
Evt oyuzden hoslarina gdiyo sanirim bnmkide guluyo onlara. Gecengun magazin izliyodum bulent ersoy a guluyodu oncedende nur yerlitasa:))

Capkin mi olacak ne azad:)

Cok yorgunum uykusuzum basim donuyo agriyo. Cocugu tutamiyorum kollarim tutmuyo artik. Gune erken baslamak nekdr kotu gece sysktaym hep. Cok yoruldum artik yaa nezamn duzelicekk aksam ustu uykusu geliyo uyuyo smdi uyandi olan bna olcak. Bide oturmuyo bile hemen tutunup ayaga kalkiyo. Bna tirmaniyo resmen. Tutunup zipliyo. Artik sadece uyurken yatiyo oturmuyo hep ayakta. Hep yanindaym bisey yapamiyorum iki cekyati actik birlestirdik kocaman oldu. Etrafina yastiklari koyuyorum bi bakiyorum yastigin ustunde. Iyiki yurutec var lavaboya gidemem yoksa. Hiperaktifmi benm kiz ne.. cok yorgunum bn ya uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmm

Kızlar bugün balkona çıkmıştım içeri girdiğimde oğlum şarkı söylüyordu kizimda yurutecinde sallanarak oynuyordu çok şaşırdım görünce aaa oynuyo Ece dedim oglumda anne ben ogrettim dedi akşam yine aynı şeyi yaptılar çok komik ya
Canım Arda'da müzikte ritimle kafa sallıyor çok tatlı oluyorlar. Video çektim iş yerinde hep izliyorum :)

Cok yorgunum uykusuzum basim donuyo agriyo. Cocugu tutamiyorum kollarim tutmuyo artik. Gune erken baslamak nekdr kotu gece sysktaym hep. Cok yoruldum artik yaa nezamn duzelicekk aksam ustu uykusu geliyo uyuyo smdi uyandi olan bna olcak. Bide oturmuyo bile hemen tutunup ayaga kalkiyo. Bna tirmaniyo resmen. Tutunup zipliyo. Artik sadece uyurken yatiyo oturmuyo hep ayakta. Hep yanindaym bisey yapamiyorum iki cekyati actik birlestirdik kocaman oldu. Etrafina yastiklari koyuyorum bi bakiyorum yastigin ustunde. Iyiki yurutec var lavaboya gidemem yoksa. Hiperaktifmi benm kiz ne.. cok yorgunum bn ya uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
Sabah bende oyleydim allahtan oglum uyudu ogleden sonra iki saatte bende uyudum hemenkendime geldim biraz

Back
X