- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
aile içi olacak sanırım pasta siparişinden öyle anlıyorum o gün stres olacağına minicik bişi olsun ama güzel bi anı olsun bencedeKizlar ya fikrinize ihtiyacim var bwn dogum gunu yapip yapmamak arasinda gidip geliyorum eger yaparsam esimin kardesleri annesi benim kardeslerim annem ve birkac yakinimizi cagarmayi dusunuyorum ama esimin kardesleri annesi biraz densiz bu tur seylerde hep moralimi bozacak birsey yapiyorlar ve benim moralim cok bozuluyor zaten bizimkilerle pek yan yana gelmezler kizimin dogim gununde gerilmek esimle tartismak kusmek istemiyorum 3. sahislar yuzunden sadece bizimkileri cagarsam da olmaz boyle birsey yapamam yani kutlama yapmamam lazim hevesleniyorum da aslinda yapmakta istiyorum yaparsam zaten bu kararsizliktan dolayi hicbir sey hazirlamadim hazir almayi dusunuyordum ve sadece kardesler falan olacagini dusunerek cok hediye almayi dusunmedim kizimin resmiyle cerceve magnet dusunmustum dogum gunu normalde 2 haziran ama hep hafta sonu dusunuyordum ya ne yapsam acaba bilmiyorum sadece cekirdek ailemle bir kutlama falan mi yapsam siz olsaniz ne yapardiniz esimin ailesini abartmiyorum kizlar gercekten cok fenalar boyle seylerde hep ariza yapiyorlar esim bana birakiyor istersen yapalim istemezsen ailece kutlaruz diyor
canım hemen herşey hazır şablon şeklinde sitelerde var geriye sadece paintte düzeltme kalıyo basit oluyo ama çok para harcamaya gerek kalmıyoryaaa kızlarr nasıl nasıl yapıyorsunuz bunları ben mı cok cahılım becerıksızım anlamadım gıttıı:
banada bır yol yordam gosterınnn
eg canım tahtakaleden nasıl aldın nerde bulunur bole satılıyor muu sen ne aldın meselaa =?? valla ne yapmaktan anlıyorum ne alısverısındenısten gucten hıc bır seye fırsat kalmıyor kı
![]()
ya gerçekten keşke gidebilsek o zaman çok daha güzel bi anı olurdu bi sürü çocuk :))
ay çok cici ne güzel olur kuzumKizlar buda bizim dogum günü elbisemiz Eki Görüntüle 1543789
yok canım eşimde zaten kesinlikle olmaz dedi yattı o iş ben yine kendim çekicim fotoları ama ay sonu bi fotoğrafçıya gidip bir yaş hatırası çektircezBu arada @minnakkartal bende kizim dogdugundan beri hep olabilecek en kotusunu dusunuyorum bu fotografci konusunda eşine tam olarak katilamasamda bi sekilde adresinizi ogrenip siz dış cekimdeyken evinizi soymaya gelebilirler bencede guvenmemelisin bedava tatil kazandin diyip 2 gun ayni ilin bi ilcesine gonderip evi soyuyorlar mesela
canım çok geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah ececimKizlar Eceyi uyutmustum uyandi aglama krizine girdi ateside 38 di uyandiginda simdi dru aradim 5.30 da orada olcaz atesi simdi 37 ye dustu ama boyle olmuycak yarin pazar zaten diste olsa bileyim ne oldugunu kuzum memede sakinlesti insallah hasta olmamistir
oh maşallah boyu çok güzel uzamış kilosu da ii inşallah hemen geçer boğazıDoktordan donuyoruz malesef Ecenin bogazi kizarmis atesi doktorda 39 derece oldu doktor antibiyotik verdi kizim baygin gibi uyuyor 10 kilo geldi kilo almamis hic boyu 79 cm 4 cm uzamis doktor hareketli olfugu icin ve boyu uzadigi icin bu sefer birsey yapmiyorum bir daha yine kilo almazsa idrar tahlili isteyecegim cunku idrar yolu enfeksiyonu da kilo aldirmaz dedi balik yagli vitamin verdi inek sutu verebilirsin dedi haberler boyle
canım geçmiş olsun inşallh daha iidir dr ishal için bişi vermedi dedin sanırım bizim doktor vermmişti hoş mira hiç ishal olmadı ama yolculuğa çıkarken önermişti aldım ama evde gidince bakar yazarım sana bi sorarsın istersenKizlar bgn kendi doktoruna goturdm bizimkini antibiyotiği brktk 3 gndr ishali gecmio ishalden dolayi kucucuk pişik yayıldı da yayılsa bildgn et parçası gbi kizarik her altini acista ben aglyrm dr dedgnz gibi trosyd diye bi krem verdi sabah aksam biseyle karıştır demedi ama ins en kosa zamanda gecer M mutube margarini birinden daha duymstm denemek lazm aslinda of of gunde 10 bez dgstrdm su yapiyo resmen her sefernde. Mahvoldu kuZucum patates pirinc muz fln yedryrm ama yemiyo ;(
ayy çok cici yaaEki Görüntüle 1544434 Elbisemiz nasıl teyzeler:) doğum gününde bunu giycek sıpam
iyiki doğmuş arda nice güzel mutlu sağlıklı yaşları olsun herşey çok güzel olmuş ellerine sağlık canımGunaydınlar. Doğum günümüz güzel geçti. Herkes gittikten sonra yeni doğduğundaki videoları izledim duygulandım.
Doğum gününden kareler.
oyyy kıyamam ya inşallah acısız sızısız hemen geçsinRandevu aldım canım gitcem inşallah. İçim acıyo gördükçe. Bi yeri falan kanasa böyle kötü olmazdım belki. Yanık et görünüyo resmen
Eşim normalde çok paniktir. Eve geldiğinde ağlayarak artık nasıl anlattıysam adam hiç bişey diyemedi.
canım iki gündür mirayı zapdedemiyorum dişte çıkarıyo anca bakabildim@minnakkartal 2 gundur goremiyorum umarim sen ve mira iyidir
herşey çok güzel olmuş canım çok güzel görünüyor tabi sizde ve emrede babasına benziyoreeee
Kızlar ateşimde çıktı38,6 oldu minoset içtim düşmüyor bi titriyorum bi terliyorum. Ellerim kalkmıyor. Gökçede düzgüncene bişi yemedi.
canım geçmiş olsun ya en azından annendesin yardımcı olur sana hemen iileşirsin inşallah
size de geçmiş olsun canım kazanın büyüğü küçüğü yok tabiEki Görüntüle 1545172 Buda kızımın dili dişlerı kesti arkadaşının kafası çarpmış ödüm koptu görünce kazalar büyüyüncede devam edıyo allah beterınden saklasın
canım iyiki doğdun nice güzel yaşların olsun kuzularınla ailenle belki mirayla :)))Hep bebeklerimizin mi doğum günü olacak bugünde benim doğum günüm.![]()