2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar ya fikrinize ihtiyacim var bwn dogum gunu yapip yapmamak arasinda gidip geliyorum eger yaparsam esimin kardesleri annesi benim kardeslerim annem ve birkac yakinimizi cagarmayi dusunuyorum ama esimin kardesleri annesi biraz densiz bu tur seylerde hep moralimi bozacak birsey yapiyorlar ve benim moralim cok bozuluyor zaten bizimkilerle pek yan yana gelmezler kizimin dogim gununde gerilmek esimle tartismak kusmek istemiyorum 3. sahislar yuzunden sadece bizimkileri cagarsam da olmaz boyle birsey yapamam yani kutlama yapmamam lazim hevesleniyorum da aslinda yapmakta istiyorum yaparsam zaten bu kararsizliktan dolayi hicbir sey hazirlamadim hazir almayi dusunuyordum ve sadece kardesler falan olacagini dusunerek cok hediye almayi dusunmedim kizimin resmiyle cerceve magnet dusunmustum dogum gunu normalde 2 haziran ama hep hafta sonu dusunuyordum ya ne yapsam acaba bilmiyorum sadece cekirdek ailemle bir kutlama falan mi yapsam siz olsaniz ne yapardiniz esimin ailesini abartmiyorum kizlar gercekten cok fenalar boyle seylerde hep ariza yapiyorlar esim bana birakiyor istersen yapalim istemezsen ailece kutlaruz diyor
aile içi olacak sanırım pasta siparişinden öyle anlıyorum o gün stres olacağına minicik bişi olsun ama güzel bi anı olsun bencede

yaaa kızlarr nasıl nasıl yapıyorsunuz bunları ben mı cok cahılım becerıksızım anlamadım gıttıı :KK43::KK43::
banada bır yol yordam gosterınnn :KK43::KK43:

eg canım tahtakaleden nasıl aldın nerde bulunur bole satılıyor muu sen ne aldın meselaa =?? valla ne yapmaktan anlıyorum ne alısverısınden :KK43::KK43: ısten gucten hıc bır seye fırsat kalmıyor kı :KK43:
canım hemen herşey hazır şablon şeklinde sitelerde var geriye sadece paintte düzeltme kalıyo basit oluyo ama çok para harcamaya gerek kalmıyor

K kaapi pastanın içine hazır drajeler var onlardan da koy istersen çok güzel oluyor.
@kmltm süpürge olayına bi çözüm getirirsen benimle de paylaş olurmu :)

Kızlar hepiniz çok güzel şeyler yapıyorsunuz. Keşke birbirimizin doğumgününe gitme şansımız olsaydı. Ne güzel olurdu..
ya gerçekten keşke gidebilsek o zaman çok daha güzel bi anı olurdu bi sürü çocuk :))

Kizlar buda bizim dogum günü elbisemiz Eki Görüntüle 1543789
ay çok cici ne güzel olur kuzum

Bu arada @minnakkartal bende kizim dogdugundan beri hep olabilecek en kotusunu dusunuyorum bu fotografci konusunda eşine tam olarak katilamasamda bi sekilde adresinizi ogrenip siz dış cekimdeyken evinizi soymaya gelebilirler bencede guvenmemelisin bedava tatil kazandin diyip 2 gun ayni ilin bi ilcesine gonderip evi soyuyorlar mesela
yok canım eşimde zaten kesinlikle olmaz dedi yattı o iş ben yine kendim çekicim fotoları ama ay sonu bi fotoğrafçıya gidip bir yaş hatırası çektircez

Kizlar Eceyi uyutmustum uyandi aglama krizine girdi ateside 38 di uyandiginda simdi dru aradim 5.30 da orada olcaz atesi simdi 37 ye dustu ama boyle olmuycak yarin pazar zaten diste olsa bileyim ne oldugunu kuzum memede sakinlesti insallah hasta olmamistir
canım çok geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah ececim

Doktordan donuyoruz malesef Ecenin bogazi kizarmis atesi doktorda 39 derece oldu doktor antibiyotik verdi kizim baygin gibi uyuyor 10 kilo geldi kilo almamis hic boyu 79 cm 4 cm uzamis doktor hareketli olfugu icin ve boyu uzadigi icin bu sefer birsey yapmiyorum bir daha yine kilo almazsa idrar tahlili isteyecegim cunku idrar yolu enfeksiyonu da kilo aldirmaz dedi balik yagli vitamin verdi inek sutu verebilirsin dedi haberler boyle
oh maşallah boyu çok güzel uzamış kilosu da ii inşallah hemen geçer boğazı

Kizlar bgn kendi doktoruna goturdm bizimkini antibiyotiği brktk 3 gndr ishali gecmio ishalden dolayi kucucuk pişik yayıldı da yayılsa bildgn et parçası gbi kizarik her altini acista ben aglyrm dr dedgnz gibi trosyd diye bi krem verdi sabah aksam biseyle karıştır demedi ama ins en kosa zamanda gecer M mutube margarini birinden daha duymstm denemek lazm aslinda of of gunde 10 bez dgstrdm su yapiyo resmen her sefernde. Mahvoldu kuZucum patates pirinc muz fln yedryrm ama yemiyo ;(
canım geçmiş olsun inşallh daha iidir dr ishal için bişi vermedi dedin sanırım bizim doktor vermmişti hoş mira hiç ishal olmadı ama yolculuğa çıkarken önermişti aldım ama evde gidince bakar yazarım sana bi sorarsın istersen

Eki Görüntüle 1544434 Elbisemiz nasıl teyzeler:) doğum gününde bunu giycek sıpam
ayy çok cici yaa

Gunaydınlar. Doğum günümüz güzel geçti. Herkes gittikten sonra yeni doğduğundaki videoları izledim duygulandım.

Doğum gününden kareler.
iyiki doğmuş arda nice güzel mutlu sağlıklı yaşları olsun herşey çok güzel olmuş ellerine sağlık canım

Randevu aldım canım gitcem inşallah. İçim acıyo gördükçe. Bi yeri falan kanasa böyle kötü olmazdım belki. Yanık et görünüyo resmen:KK43:
Eşim normalde çok paniktir. Eve geldiğinde ağlayarak artık nasıl anlattıysam adam hiç bişey diyemedi.
oyyy kıyamam ya inşallah acısız sızısız hemen geçsin

@minnakkartal 2 gundur goremiyorum umarim sen ve mira iyidir
canım iki gündür mirayı zapdedemiyorum dişte çıkarıyo anca bakabildim

herşey çok güzel olmuş canım çok güzel görünüyor tabi sizde ve emrede babasına benziyoreeee

Kızlar ateşimde çıktı :KK43: 38,6 oldu minoset içtim düşmüyor bi titriyorum bi terliyorum. Ellerim kalkmıyor. Gökçede düzgüncene bişi yemedi.

canım geçmiş olsun ya en azından annendesin yardımcı olur sana hemen iileşirsin inşallah

Eki Görüntüle 1545172 Buda kızımın dili dişlerı kesti arkadaşının kafası çarpmış ödüm koptu görünce kazalar büyüyüncede devam edıyo allah beterınden saklasın
size de geçmiş olsun canım kazanın büyüğü küçüğü yok tabi

Hep bebeklerimizin mi doğum günü olacak bugünde benim doğum günüm. :KK31::KK73:
canım iyiki doğdun nice güzel yaşların olsun kuzularınla ailenle belki mirayla :)))

yaaa kızlarr nasıl nasıl yapıyorsunuz bunları ben mı cok cahılım becerıksızım anlamadım gıttıı :KK43::KK43::
banada bır yol yordam gosterınnn :KK43::KK43:

eg canım tahtakaleden nasıl aldın nerde bulunur bole satılıyor muu sen ne aldın meselaa =?? valla ne yapmaktan anlıyorum ne alısverısınden :KK43::KK43: ısten gucten hıc bır seye fırsat kalmıyor kı :KK43:
Canim ben keyfekeder saatler diye bir site var sablonlari oradan aldim paintte duzenledum kizinin mama kavabozkaribi atmadim icine badem sekeri koydum ve stickerlarla susledim.Magnetleri de burada bir fotografci vardi orada yaptirdim tanesi 1.5 tlye bi de kendim bir seklinde kurabiye yapicam hefiyelik olarak uc sey vercem gerci cok kisiyi cagirmucam ama yine de hatira olsun istedim kizima

image.webp
image.webp
image.webp
Eveett projemi açıklıyorum kızlar. Fikir verirseniz şöyle daha güzel olabilir derseniz yorumlara açığım.
Öncelikle yuvarlak yapıcam. Beyazla pastayı kaplayıp. İlk resimdeki gibi renkli renkli puanlar kondurcam üzerine. İlk resimdeki gibi değil ama int bi ayıcık yapımı buldum
image.webp
bunu yapıcam. Hangi renk yapacağıma karar vermedim. Kucağına kalp yerine 1 koyucam.
2. Resimdeki gibi balonlar yapıp harf kalıbım olmadığı için. Dr outker in glazürleriyle Gökçe yazıcam üzerine. Kardeşime yazdırcam hatta ben kötü yazarım kesin.
1 şeklindeki pasta gibide alt kısmını yuvarlak yuvarlak şeker hamurlarıyla kaplıcam.
Pastanın içindede çilekli muzlu pasta olucak.

Eki Görüntüle 1545419 Eki Görüntüle 1545420 Eki Görüntüle 1545422 Eveett projemi açıklıyorum kızlar. Fikir verirseniz şöyle daha güzel olabilir derseniz yorumlara açığım.
Öncelikle yuvarlak yapıcam. Beyazla pastayı kaplayıp. İlk resimdeki gibi renkli renkli puanlar kondurcam üzerine. İlk resimdeki gibi değil ama int bi ayıcık yapımı buldumEki Görüntüle 1545427 bunu yapıcam. Hangi renk yapacağıma karar vermedim. Kucağına kalp yerine 1 koyucam.
2. Resimdeki gibi balonlar yapıp harf kalıbım olmadığı için. Dr outker in glazürleriyle Gökçe yazıcam üzerine. Kardeşime yazdırcam hatta ben kötü yazarım kesin.
1 şeklindeki pasta gibide alt kısmını yuvarlak yuvarlak şeker hamurlarıyla kaplıcam.
ayy canım gerçekten projeni çok harika buldum inşallah uygulamada böyle olur acaba en alttaki pastanın kenarındaki renkli topları öyle satılan sakızlar varya onunla mı süslesen ya da acaba o kadar renkli değilde bi kaç renkle mi yapsan

ayy canım gerçekten projeni çok harika buldum inşallah uygulamada böyle olur acaba en alttaki pastanın kenarındaki renkli topları öyle satılan sakızlar varya onunla mı süslesen ya da acaba o kadar renkli değilde bi kaç renkle mi yapsan
Sağol canım inşallah planladığım gibi olur:KK53: annem cuma akşamı gelecek oda yardım eder.pandispanyayla pastacı kremasını bu gün yarın yapıp buzluğa atcam son gün çıkarıp birleştircem ve süslicem sadece.
sahi daha pratik olur sakız. Markete gidince bir bakayım. Elimde 5 renk var kırmızı sarı mavi pembe yeşil. İsmini yazcağım balonları bu beş renkten yapcam. Ayıcığı hangi renkten yapacağıma karar veremedim ya. Kırmızı çok koyu kalır. Pembe sönük mü kalır emin olamadım

Can
Eki Görüntüle 1545419 Eki Görüntüle 1545420 Eki Görüntüle 1545422 Eveett projemi açıklıyorum kızlar. Fikir verirseniz şöyle daha güzel olabilir derseniz yorumlara açığım.
Öncelikle yuvarlak yapıcam. Beyazla pastayı kaplayıp. İlk resimdeki gibi renkli renkli puanlar kondurcam üzerine. İlk resimdeki gibi değil ama int bi ayıcık yapımı buldumEki Görüntüle 1545427 bunu yapıcam. Hangi renk yapacağıma karar vermedim. Kucağına kalp yerine 1 koyucam.
Canim puantiye yapamazsan bonibonda yapistirabilirsin bide pastanin kenarini istersen 2 renk hamuru al simit sararmis gibi yapip alt kenarina koy pek anlatamadim ama foto bulursam ekleyim

Can

Canim puantiye yapamazsan bonibonda yapistirabilirsin bide pastanin kenarini istersen 2 renk hamuru al simit sararmis gibi yapip alt kenarina koy pek anlatamadim ama foto bulursam ekleyim
Anladım canım görmüştüm sanki fotolarda. Daha güzel olabilir böyle renkli renkli çok karışık durcak gibi sahi

Canim pastaci kremasini nasil yapacaksin
Bide kenarini boyle yapabilirsin istersen
Screenshot_2015-06-01-11-34-12.webp

Sağol canım inşallah planladığım gibi olur:KK53: annem cuma akşamı gelecek oda yardım eder.pandispanyayla pastacı kremasını bu gün yarın yapıp buzluğa atcam son gün çıkarıp birleştircem ve süslicem sadece.
sahi daha pratik olur sakız. Markete gidince bir bakayım. Elimde 5 renk var kırmızı sarı mavi pembe yeşil. İsmini yazcağım balonları bu beş renkten yapcam. Ayıcığı hangi renkten yapacağıma karar veremedim ya. Kırmızı çok koyu kalır. Pembe sönük mü kalır emin olamadım

kızlar oğlumu doktora götürdüm bugün,kilo almamış hiç,boyu 83 cm kilo 9.6 kg boyuna göre zayıf 8. diş çıktı,yürümek değil koşup top oynuyor düz duvara tırmanıp kapı açıyor ancak tek bi oyuncakla dahi oynamıyor ben mi deli kadın gibi gece ve gündüz ayaktayım,değil yurtdışı ildışına dahi gitmeye niyetim yok eşim istiyorsa gitsin ben bu çocuk 2 yaşına gelene dek evden dışarı çıkamam

dseri imalata gectik 2 gunde annecim daha cok aslida sagolsun kadin 30 tane pogaca 120 tane kurabiye yapti buzluk full dolu :)
Buzluk olayini daha once hic denemedim ama dgm gunu icin mecbur ben de yapicam bi tam anlatabilir misinz buzluga nasil koyuyoruz biseye sarmak gerekiyo mu bi de buzluktan ne zaman cikaricaz cikarinca firinda isiticaz mi

canım pembe güzel olur sanki ya ayıcık için birde M mutube nin önerdiği gibi yapabilirsin pastanın alt kısmını oda güzelmiş

kızlar oğlumu doktora götürdüm bugün,kilo almamış hiç,boyu 83 cm kilo 9.6 kg boyuna göre zayıf 8. diş çıktı,yürümek değil koşup top oynuyor düz duvara tırmanıp kapı açıyor ancak tek bi oyuncakla dahi oynamıyor ben mi deli kadın gibi gece ve gündüz ayaktayım,değil yurtdışı ildışına dahi gitmeye niyetim yok eşim istiyorsa gitsin ben bu çocuk 2 yaşına gelene dek evden dışarı çıkamam
maşallah oğluna baya uzunmuş bence kilosuda gayet ii iice kotarmış kendini inşallah yakın zamanda biraz da olsa senide rahatlatır

@oslew pasta patlatma fotoları nerde yahuuuu

@yaz yagmuru canım ece nasıldı gece.abinin soylediklerinede kulak asma eşın en doğrusunu söylemiş ateş düşürücü vermeyelimde havalemi gecirsin bu cocuklar o kadar yükselişe.

aile içi olacak sanırım pasta siparişinden öyle anlıyorum o gün stres olacağına minicik bişi olsun ama güzel bi anı olsun bencede

canım hemen herşey hazır şablon şeklinde sitelerde var geriye sadece paintte düzeltme kalıyo basit oluyo ama çok para harcamaya gerek kalmıyor

ya gerçekten keşke gidebilsek o zaman çok daha güzel bi anı olurdu bi sürü çocuk :))

ay çok cici ne güzel olur kuzum

yok canım eşimde zaten kesinlikle olmaz dedi yattı o iş ben yine kendim çekicim fotoları ama ay sonu bi fotoğrafçıya gidip bir yaş hatırası çektircez

canım çok geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah ececim

oh maşallah boyu çok güzel uzamış kilosu da ii inşallah hemen geçer boğazı

canım geçmiş olsun inşallh daha iidir dr ishal için bişi vermedi dedin sanırım bizim doktor vermmişti hoş mira hiç ishal olmadı ama yolculuğa çıkarken önermişti aldım ama evde gidince bakar yazarım sana bi sorarsın istersen

ayy çok cici yaa

iyiki doğmuş arda nice güzel mutlu sağlıklı yaşları olsun herşey çok güzel olmuş ellerine sağlık canım

oyyy kıyamam ya inşallah acısız sızısız hemen geçsin

canım iki gündür mirayı zapdedemiyorum dişte çıkarıyo anca bakabildim

herşey çok güzel olmuş canım çok güzel görünüyor tabi sizde ve emrede babasına benziyoreeee

canım geçmiş olsun ya en azından annendesin yardımcı olur sana hemen iileşirsin inşallah

size de geçmiş olsun canım kazanın büyüğü küçüğü yok tabi

canım iyiki doğdun nice güzel yaşların olsun kuzularınla ailenle belki mirayla :)))

sagolun kizlar gece 12 de Ecenin atesi cok yukseldi 39,5 oldu esimle birkac tane ozel hastaneyi aradik cocuk doktoru varmi acolde diye sorduk hicbirinde yoktu cocuk doktoru cocuk hastanesi var ben de oraya goturmek istwmedim acilde atesli cocugu bile sira verip bekletiyorlar cok kalabalik oluyor surup saati gelmisti surubunu verdim banyo falan derken dustu biraz sonra gece terlemeye basladi atlet vardi ustunde sadece sabah 5 te yine 39 oldu fitil koydum epini yuzunu yikadim sabahi ettik boylece su anda 37 atesi ama kahvalti yapmadi yine gunlerdir kaka yapmamisti kakasini yapti beline cikmisti bu iyi oldu kakayla da atar hastaligi biraz haberler boyle kizlar aman dikkat edin bebislere ates cok yipratiyor onlari

K
Buzluk olayini daha once hic denemedim ama dgm gunu icin mecbur ben de yapicam bi tam anlatabilir misinz buzluga nasil koyuyoruz biseye sarmak gerekiyo mu bi de buzluktan ne zaman cikaricaz cikarinca firinda isiticaz mi
ben pastanın pandispanyasını bile buzluğa koycam 3-4 gün önceden. Keklerimin yarısını hep koyarım. Hava almayacak şekilde ya strece yada buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum. Annem poğaçaları havlu kağıda koyup onuda gazeteye sarıp öyle doldurur buzdolabı poşetine ama direk poşete koyup ağzını iyice kapatsanda olur. Kurabiyelerede bişey olmuyo. 2-3 saat önceden çıkarıp poşetin ağzını açıp bırakırsan çözülüyor.
Fırının buz çözme ayarındada çözdürebilirsin

e haliyle bu saatte de kalktık erken kalkmaya razıyım yeterki akşam erken uyusun bi sakin kafayla çay içeyim :KK24:
Aynen bizimkide bu saatlerde uyur. Kvler kızıyolar. Çok erken uyuyomuş alıştıracakmışım geç yatmaya. Hiç bi yere oturmaya gidemiyomuşum. zorla uykusuz bırakcaö sanki çocuğu[/QUOTE]
Gelişimi için çok önemli erken uymaları ben de anlamıyorum böyle insanları:KK20: uyutmaya çalışırsın uyumaz anlarım da uyumak isteyen çocuğu uyutmamak niye

Gelişimi için çok önemli erken uymaları ben de anlamıyorum böyle insanları:KK20: uyutmaya çalışırsın uyumaz anlarım da uyumak isteyen çocuğu uyutmamak niye
bi düğün falan olduğunda gitmiyorum. Elalem çocuğu saklıyoruz diye laf ediyomuş. Kim ne derse dedin benim çocuğumdan daha önemli değil sonuçta

Back
X