- 14 Ocak 2013
- 2.367
- 4.604
- 248
- 37
olabilir kaçırmışım ben demek ki o mesajları :) bide artık hamişler var gerçi onlarında canı çekmesin
ama benim alakasız menüm kimsenin iştahını kabartmaz heralde![]()
Anamm unuttm ya ben hamisleri

Benim kadar sakar biri daha var mıdır acaba.
Biraz önce yaptığım şeye hala inanamıyorum.
Gökçe uyumuşken banyo yapmıştım.
Koltuğa oturdum. Havluyuda kucağıma serdim.saçımı tarıyorum. Saçlarım uzun açmakta zor oluyo. O yüzden saç açıcı sprey kullanıyorum.
Bir yandanda yanıma şu gazlı içecekten almıştım. Kutuları değişti ya artık ince uzun oldular. Tamda benim saç açıcı spreyimin inceliğinde
Kafam havluya eğik saçımı tararken spreye uzandım çalkalayıp saçıma sıkıcam.
Spreyi tutacağıma içeceği tutmuşum
Salladım sıçradı üzerime koltuğa
Sprey olmadığını farkedip durdum. Bu sefer çalkalanmanın verdiği şeyle yukarı doğru köpürüp. Döküldü bir sürü
Allahtan koyu renk olan koltuğa oturmuşum
Çekinmeyin gülün gülün![]()
Guldum valla:))
Ayy çok komiksin :) iyi ki saçına gelmemiş geç de olsa farketmişsin. Bende sakar değilim de biraz şapşalım galiba. Geçen eşimle bi yere gittik aren uyuyor diye onlar arabada beklediler bende indim arabadan işimi hallettim. arabaya geri döndüm binip kapıyı çekicektim ki bi baktım şoför koltugundaki benim eşim değil. Adam şokla beni izliyor çok pardon diyip arabadan indim. Yanlış arabaya binmişim meğer. Bi kerede gebzeden izmite gidecektim otobüsde uyuyakalmışım gözümü bi açtım FSM köprüsündeyim. Onda da izmit arabası diye istanbul arabasına binmişim. Bunlar yüzünden bi yere giderken eşim 10 kere beni arar :)
Sana daha cok guldum