2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
olabilir kaçırmışım ben demek ki o mesajları :) bide artık hamişler var gerçi onlarında canı çekmesin :KK200:
ama benim alakasız menüm kimsenin iştahını kabartmaz heralde :KK45:

Anamm unuttm ya ben hamislerio_O

Benim kadar sakar biri daha var mıdır acaba.
Biraz önce yaptığım şeye hala inanamıyorum.
Gökçe uyumuşken banyo yapmıştım.
Koltuğa oturdum. Havluyuda kucağıma serdim.saçımı tarıyorum. Saçlarım uzun açmakta zor oluyo. O yüzden saç açıcı sprey kullanıyorum.
Bir yandanda yanıma şu gazlı içecekten almıştım. Kutuları değişti ya artık ince uzun oldular. Tamda benim saç açıcı spreyimin inceliğinde:KK43:
Kafam havluya eğik saçımı tararken spreye uzandım çalkalayıp saçıma sıkıcam.
Spreyi tutacağıma içeceği tutmuşum:KK43:
Salladım sıçradı üzerime koltuğa:KK43:
Sprey olmadığını farkedip durdum. Bu sefer çalkalanmanın verdiği şeyle yukarı doğru köpürüp. Döküldü bir sürü:KK43:
Allahtan koyu renk olan koltuğa oturmuşum:KK43:
Çekinmeyin gülün gülün :KK43:

Guldum valla:))

Ayy çok komiksin :) iyi ki saçına gelmemiş geç de olsa farketmişsin. Bende sakar değilim de biraz şapşalım galiba. Geçen eşimle bi yere gittik aren uyuyor diye onlar arabada beklediler bende indim arabadan işimi hallettim. arabaya geri döndüm binip kapıyı çekicektim ki bi baktım şoför koltugundaki benim eşim değil. Adam şokla beni izliyor çok pardon diyip arabadan indim. Yanlış arabaya binmişim meğer. Bi kerede gebzeden izmite gidecektim otobüsde uyuyakalmışım gözümü bi açtım FSM köprüsündeyim. Onda da izmit arabası diye istanbul arabasına binmişim. Bunlar yüzünden bi yere giderken eşim 10 kere beni arar :)

Sana daha cok guldum:KK70:

Bugun cok sey yapmak isteyipte yapamadigim bir moddayim kizlar canim birsey yapmak istemiyor canim sıkkın biraz adet olmak uzereyim lekelenme oluyor ama adet olamadim vucudum ates gibi yaniyor off ne bileyim bir tuhafim

Adam telefonla uğraşıyordu resmen dondu kaldı. Ay ama eşim çok söylendi ya seni kaçırsaydı diye bi başladı kötü yollara düşerdime kadar getirdi olayı :)
haklı ama adam ya:))
Eşim olsa bi daha beni yalnıx tuvalete bile göndermezdi heralde:))

Cok sukur kavustum evladima.Allahin takdiri veren de vermeyen de o.Ama cektiklerim cok uznuski beni hala etkisibden kurtulamiyorum.Nerdeyse esim beni bosayacakti maalesef:KK66:
tahmin edebiliyorum canım.Çok iz bırakıyo malesef.
Ben ayağımın tutmamaya başladığı dönem üni. Sınavlarına hazırlanıyodum. Hayata küstüm resmen çektiğim ağrılarda cabası. Ortalamam falan baya iyiydi herkes benden yüksek yerler bekliyodu. Ama o durumda ben çalışmak falan istemedim. Hayallerim yıkıldı resmen. Girdiğim tomografiler mr lar emgler girmediğim test kalmadı. Birde nedeni bulunamadı.
Sonra bir şekilde iyileştim. Sınava az bir zaman kalmıştı çalışmadan girdim. Ortalama vir puan alıp yerleştim bir yere. Hayırlısı buymuş demekki diyorum çok düşünmemeye çalışıyorum. Ama olmak istediğim yer burası değildi ona eminim.

Kizlar tost makinesi alcm da kullanip memnun oldgnz marka model var mi?
Benimki korkmaz canım cengâver gibi hem işlev olarak iyi manada hem cüsse olarak kötü manada. Diğer evimde mutfak büyüktü el altında kullanmaya yerim vardı ama yeni evde kaldırdım kutulayıp :/

Bir bebek icin o kadar cok ugrastumki kendimden bike vaz gectigim zamanlar oldu.Ben cok sukur kavustum ve haka ugrasip netice akamayan arkadaskarim var boyle kokayca hatta korunurken hamile kalankari duydukca nedense cektiklerim aklima geliyor ve icim sizliyir kendi adima eminin tum bu yolda yuruyenlerin de aynidir:KK43:; ( :KK43:
Canım benim Şükür ki kavuştun meleğine. Darısı tüm isteyenlere.

Adam telefonla uğraşıyordu resmen dondu kaldı. Ay ama eşim çok söylendi ya seni kaçırsaydı diye bi başladı kötü yollara düşerdime kadar getirdi olayı :)
Bizde bi kez abimle Ankara Otobüsüne valizlerimizi koyduk indik Otobüsten Abim atıştırmalık bişeyler Aldı geri bindik otobüse. Bi adam geldi Bura benim yerim diye. Yok abi bizim dedik. Adam da otobüs boş zaten dedi bi arkaya oturdu. Otobüs kalktı gidiyoruz. 10 dk falan geçti geçmedi. Ankara drğil Bursa tarafına gittiğimizi farkettik. Güzergah mı Değişti hayırdır derken. Anadolu ünşversitesine gelince yukarı çantama bakmak aklıma geldi. Bi baktım çantam yok. Muavin inmiş Otobüsten Bilecik diye bağırıyor. Otobüsten nasıl indik hatırlamıyorum. Tabi diğer Otobüsü aradık durdurduk taksiyle yetiştik ama otobüs 15 dk yolda durup bizi bekleyince yolcular baya bi saydırmış bize.:D

stanki stanki ve yazyagmuru yazyagmuru kizlar bu pipetli suluklardq arda ve ece direk icine cekmeyi basardimi beyza pipet kismindan tutup evde gezdiriyo agxina alsada icine cekemiyo
Ben geçen dışardayken pınarın 1 yaş üstü sütünü almıştım pipetli küçük kutuda yarısını içti pipeti kemirirken. Istersen dene canım

Bacilarim dua edin nolur...
Hafif kanamam basladi cok korkuyorum...
Ins. Bebegim beni birakmaz...
Belim cok siddetli agriyo esimde iftar yemegine gitti...
Daha aileden kimse bilmiyo ne yapacagim hic bilmiyorum ..

Benimki korkmaz canım cengâver gibi hem işlev olarak iyi manada hem cüsse olarak kötü manada. Diğer evimde mutfak büyüktü el altında kullanmaya yerim vardı ama yeni evde kaldırdım kutulayıp :/

Korkmaz bana da buyuk geldi ama modelleri guzel:)tefale baktm ben onlar da iyi gbi

stanki stanki ve yazyagmuru yazyagmuru kizlar bu pipetli suluklardq arda ve ece direk icine cekmeyi basardimi beyza pipet kismindan tutup evde gezdiriyo agxina alsada icine cekemiyo

Canm dun ben de denedm emre bardakla icmeye alstgi icin pipeti istemedi

Gelisimi acisindan vi eksiklik olabilirmiki ya
A apriori11 hemen deneyeyim canim cok sagol kac gundurde burnunu gostermeyi ogretemiyorum ne yapsam ilgilenmiyor dikkat daginikligi falanmi var acaba ne yapsamki

Ben de ayagi ogretmeye calisiyorm siritiyo sipa:))

Back
X