• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Şu saate kadar uyku uyumadim Ece uyaniyor agliyor emziriyorum uyumuyor su veriyorum uyumuyor ayagimda salliyorum uyumuyor yanimda piş pişliyorum uyumuyor cok yoruldum artik iki tane daha buyuttum boyle cocuk gormedim ben sinirimden oturup agladim boyle birsey olamaz ya bir yasinda cocuk niye geceleri surekli uyanir niye uyumaz nerde hata yapiyorum neyi yanlis yapiyorum
aynı durumdayız canım malesef bir yıldır uyku haram bana da oysa en sevdiğim şeydir kendisi

Gunaydin benim 17haziran dogumlu ikiz erkeklerim var temmuz annesindeydim ama biraz erken geldi bebislerim bende araniza katilmak istiyorum
seni temmuz topiğinden hatırlıyorum canım umarım oğulların iyidir. hatta geçen gün aklıma geldin iki bebekle nasıl baş ediyo ben bi taneye yetemiyorum diye

Canım bir çok şeyi yiyor, ekmeği, kayısıyı, kirazı vs vs o mısır patlağınıda daha önceden boğazında kalmadan yiyordu. Bugünü unutup yoluma devam edicem, sonuçta bizler kaç yaşında insanlarız bizimde boğazımızda su kalıyor, yemek kalıyor. Çocuklar içinde bu durumlara alışmamız gerekiyor sanırım.
Geçmiş olsun canım ama o Mısır patlağı benimde boğazımda kalıyo

IMG-20150704-WA0000.webp

Kontrole gittik boğazı için antibiyotiksiz Geçmek üzere ;) ateş düşürücü dün sabah ve akşam iki kez verdim sadece bugün hiç vermedim daha :) kan ilacını da sordum. Eşime kullanmaya devam demişsiniz diye. Tekrar baktı elimizdekini bitirin başka kullanmayın dedi. Elimde yok ki dedim o zaman alma Değerler güzel dedi.

Back
X