Hosgeldin canim masallah bebislerineHosbuldumm aynen ole canim 6da uyandik bugun simdintekrar uyudular
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin canim masallah bebislerineHosbuldumm aynen ole canim 6da uyandik bugun simdintekrar uyudular
aynı durumdayız canım malesef bir yıldır uyku haram bana da oysa en sevdiğim şeydir kendisiŞu saate kadar uyku uyumadim Ece uyaniyor agliyor emziriyorum uyumuyor su veriyorum uyumuyor ayagimda salliyorum uyumuyor yanimda piş pişliyorum uyumuyor cok yoruldum artik iki tane daha buyuttum boyle cocuk gormedim ben sinirimden oturup agladim boyle birsey olamaz ya bir yasinda cocuk niye geceleri surekli uyanir niye uyumaz nerde hata yapiyorum neyi yanlis yapiyorum
Maşallah canım biz bitaneyle başrdemezken sen iki taneyle aramıza hoşgeldin :)Gunaydin benim 17haziran dogumlu ikiz erkeklerim var temmuz annesindeydim ama biraz erken geldi bebislerim bende araniza katilmak istiyorum
seni temmuz topiğinden hatırlıyorum canım umarım oğulların iyidir. hatta geçen gün aklıma geldin iki bebekle nasıl baş ediyo ben bi taneye yetemiyorum diyeGunaydin benim 17haziran dogumlu ikiz erkeklerim var temmuz annesindeydim ama biraz erken geldi bebislerim bende araniza katilmak istiyorum
Bizde de durum oyle canim bir ara duzelir gibi oluyor az uyaniyor gece sonra yine eski tas eski hamam gece uyumayan cocuk cok zor insallah duzelirler artikaynı durumdayız canım malesef bir yıldır uyku haram bana da oysa en sevdiğim şeydir kendisi
10:05 dogdu canimaaa saat kacta dogdu canım hosbuldum bu arada
Geçmiş olsun canım ama o Mısır patlağı benimde boğazımda kalıyoCanım bir çok şeyi yiyor, ekmeği, kayısıyı, kirazı vs vs o mısır patlağınıda daha önceden boğazında kalmadan yiyordu. Bugünü unutup yoluma devam edicem, sonuçta bizler kaç yaşında insanlarız bizimde boğazımızda su kalıyor, yemek kalıyor. Çocuklar içinde bu durumlara alışmamız gerekiyor sanırım.
Hoşgeldin canım. Topiğimizde hiç ikiz yoktu :)Gunaydin benim 17haziran dogumlu ikiz erkeklerim var temmuz annesindeydim ama biraz erken geldi bebislerim bende araniza katilmak istiyorum
Oglum buyudu de yogurdunu kendi yiyor
Pek yiyo gibi gelmedi banaOglum buyudu de yogurdunu kendi yiyor
masallah etrafida hic kirletmemisOglum buyudu de yogurdunu kendi yiyor
Pek güzel yemiş maşallah
Güne erken başlamışsınız:)Eki Görüntüle 1573460 bizde dolasmadan geldik:)
oooo biz kismetse ogle uykusuna yaticazGüne erken başlamışsınız:)
Biz daha sabah uykumuzdan kalkamadık![]()
Maşallah ya. Gündüz kaçta uyanıyo ki öğle uykusunda?oooo biz kismetse ogle uykusuna yaticaz